Arama sonuçları: *

1. B

Twitch kaç bit vermeliyim ?

Şöyle diyeyim herhangi bir yayın için min upload 2 mb olması lazım. Ancak 720p güzel bir yayın yapmak istiyorsanız. 4-5 mb gayet yeterli bir internet hızı. Drop girmesi internetin sabitsiz olduğunu gösterir veya ordaki çevrede internet trafiği mevcuttur. Ancak 4 mb uploadın varsa 30fps 720p...
  2. B

ram alıcam sisteme fayda eder mi??

şöyle diyim rami arttırırsan bilgisayarı baya bir rahatlatırsın. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar almayı düşünmüyorsan Rami yükseltmeni öneririrm.
  3. B

Kullandığınız Mouse'un İyi Ve Kötü Yanları Tavsiye Eder Misiniz ?

ben sharkoon skiller smg2 kullanıyorum büyük eller için gayet idael bir mouse baya rahat ve rgbli ancak büyük elli olmanız lazım çünkü mouse baya büyük
  4. B

Büyük Boşluğa Düştüm Oyun Önerisi ?

açıkçası witcher 3 ten sonra ben de boşluğa düştüm o yüzden bilemiyorum. Paran varsa rdr2 iyi gider ama o da gereksiz pahalı ya :/ dur biraz düşünücem
  5. B

Büyük Boşluğa Düştüm Oyun Önerisi ?

The witcher 3 ün blood and wine dlcsini oynadın mı ? witcher 3 e yesyeni bir harita ekliyolar yaklaşık 10 saatden fazla bir gameplay sunuyor
  6. B

RX 580 mi iyidir Gtx 1660 Super mi

tabii ki de 1660S. Kendim 1660 Super Oc kullanıyorum ve aşırı memnunum. Isınma sorunu olmuyor. Witcher 3 ü ultra ayarlarda 80 fps ile oynuyorum. Öneririm
  7. B

Masaüstü bilgisayarıma 2. ekranı taktığımda 2 ekran arası sorun oluyor

Merhaba masaüstü bilgisayarıma aoc 70 hzlik dvi ile bağlı bir monitörüm mevcut. Lazım oldu ve ben de televizyonu 2. ekran olarak kullanmak istedim. Ekran kartı üzerine hdmi ile bağladım onu da. Algıladı ancak 2 ekran kullanılamamaya başladı. Ekranlar git gel yapıyordu. Bir yerde çözünürlük...
Top Bottom