Arama sonuçları: *

1. S

ekran kartı ne önerirsiniz?

amd ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum 1601487295 kanka belli değil ama zorlarsam 6000 tl ye yakın olabilir
  2. S

ekran kartı ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ben bir sistem kurmayı düşünüyorum,ve sistemde rx 570 gibi bir ekran kartı kullanmayı düşünüyorum.Ama bütçemi arttırıp rtx 2060 alıyımmı gerek varmı?yada sizin ekran kartı öneriniz nedir?
  3. S

bu ekran kartıyla gta 5 oynanırmı?

tamam sağol.
  4. S

kanka beni trollemiyon demi bak çökerse pc çok kötü olur benim için
  5. S

kanka pc 7 yıllık falan artık fan sesimidir nedir çalışırken değişik sesler çıkıyo,yükliycem gta 5 pc fln çökmesin diye soruyom.Genede bu yazdığım pc ile de oynatırmı?
  6. S

pc eski genede oynatırmı?
  7. S

kanka alıcam zevkin fazla olması umrumda değil yakın 3 arkadaşım giriyor ben de yok kaldırmaz diye yüklemiyordum.Ama şimdi yüklüycem 1600897749 ama pc eski genede oynatırmı?
  8. S

intel core i5 3210m 2.50 ghz sanırım
  9. S

agalar bir şey sorucam,benim ekran kartım:geforce gt 635m sanırım.Bu ekran kartıyla gta 5 oynanırmı?
  10. S

75 hz monitör iyi mi??

Arkadaşlar bi sistem almayı düşünüyorum yakında.Buna monitör olarak 75 hz monitör olurmu?(Almak istediğim sistem şu: http://bit.ly/PCHFClass12 )
  11. S

Gtx 1660 alınır mı??

sağol reyiz,birde şunu merak ediyorum.Bu pc ye 75 hz monitör olurmu?
  12. S

Gtx 1660 alınır mı??

nasıl yani ramlar sorunlu mu oluyor?
  13. S

Gtx 1660 alınır mı??

teşekkürler.Peki bu sistem e monitör olarak ne tavsiye edersin?
  14. S

Gtx 1660 alınır mı??

kanka ben sistemden pek anlamıyorum ama parçalar hakkında az da olsa bilgim var.Coguar yükseltmesi nedir acaba?Bide gtx 1660 güzelmi?
  15. S

Gtx 1660 alınır mı??

Arkadaşlar gtx 1660 ti ekran kartı alınır mı??Eğer alınmazsa ne önerirsiniz?Amd ryzen 5 2600 bu ekran kartını besleyebilir mi??(Almak istediğim sistem şu: http://bit.ly/PCHFClass12 )
  16. S

Beyler yardım hata veriyo.

Beyler bazı oyunlarda connection to failed diye bi hata veriyo.Bu nasıl çözülür.
  17. S

Cs go da skinleri kullandıkça eskir mi?

floatlarını değiştirirse derken anlamadım?
  18. S

Dostum bir şey daha,sen bu oyunu kaç yıldır oynuyorsun,yani eskimedigi kesin bilgi degilmi,çünkü oynamak için skin almayı dusunuyorumda
  19. S

Sağol,biraz sıktım biliyorum ama sizce ileride oyuna skinleri kullandıkça eskime güncellemesi gibi bişey gelirmi?
  20. S

Sağolun,birde bir şey gördüm,mesela bende awp kılcal damar var,ben bu skini kullanırken awp ile ilgili bir başarım kazanınca eskiyormuş galiba bir forumda görmüştüm,doğrumu?
Geri