Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

7.5k oyuncu/ofis koltuğu önerisi

hawk fame kullanıyorum hawk koltuk almanı tavsiye etmem taşa oturmaktan farkı yok koltuk rahat değil malzeme kalitesi berbat sürekli alt mekanizma yamuluyor servise söylüyorum her defasında yine sorun çıkıyor hawk koltuk alma zio koltuğa bakabilirsin oturma kısmı rahat gibi görünüyor malzeme...
  2. ALFAomer

Çözüldü✓ Uzun süreler rahat ettirecek oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız

hawk fame aldım koltuk parçaları sorunlu geldi koltuk yamuktu alt mekanizma istedim 1-2 haftada yeni parçalar geldi taktım koltukta sorun yok gibi rahatlık konusunda koltuk rahat değil 1 saat oturunca taşa oturmuş hissi veriyor tavsiye etmem zio koltuklara bakabilirsin hawk almasaydım zio...
  3. ALFAomer

Yardım İkea markus mu Zio fabrik mi ?

hocam hawk önerenlerin hepsi abarta abarta öneriyor adamlar daha sorunlu yedek 2 haftadır parçayı değiştirmiyor siz gidip hawkı öneriyorsunuz sorun yaşayınca yardımcı olanda yok hawk öneren kim olursa olsun ya para almıştır yada bir yerlerinden sallıyordur tilt oluyorum
  4. ALFAomer

hawk chair gelmiş hoş gelmiş
  5. ALFAomer

hocam öneriler olur diye yazıyorum hawk markasının hiçbir ürününü alma zio koltuk alabilirsin hawk almasaydım zio alırdım yanlış tercih yaptım hawk aldım hawk 8.400tl geliyordu zio 12.000tl koltuğa vermek istemediğim ıcın zıo almadım zio alırsan (cavs) kodunu kullanabilirsin %10 indirim veriyor
  6. ALFAomer

Oyuncu koltuklarında xdrive vs hawk

hawk almanı önermem fame modelını kullanıyorum koltuk yamuk geldı uretım hataları çok fazla ilgilenen yok kargo süreleri çok uzun 2 haftada bir kargo mu gönderilir sitelerinde iade seçeneği yok ben konuştum koltuğu iade edemedim kısaca hawk almak yerine plastik sandalyede otur bundan daha rahat...
  7. ALFAomer

Yardım Fortnite Sürekli Çöküp Kapanıyor

hocam sorun maalesef epic gamesten kaynaklanıyor gt5 epic gameste açılmıyor steamda açılıyorsa maalesef epic games sorunluur aynı mantık kendi oyunlarında da geçerli
  8. ALFAomer

Yardım Fortnite Sürekli Çöküp Kapanıyor

hocam epic gamesin bozuk olduğunu düşünüyorum gt5se uzun süredir giriş yapamıyorum epic gamesten steamdan gt5 aldım sorunsuz giriş yapıyorum sonuc epic games uygulaması ve oyunları bozuk
  9. ALFAomer

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

hawk koltukların rahat olduğunu söyleyemem fab kesinlikle alma fame yada future serisine bakabilirsin yetkili servis olarak çok ilgililer(kargolama süreleri 4-10 gün diyor zamanı sonuna kadar kullanıyorlar kargo 2 haftada geliyor aciliyetimi bildirmeme rağman beni sallamadılar) indirim...
  10. ALFAomer

future çok pahalı geldi fame aldım ben aldıktan sonra sitesinde indirimleri kaldırdılar yarasa mekanizma future serisinde çok kötü olduğunu ögrendim ağırlığını sağa yada sola çok verince mekanizma sıkıntıya giriyormuş o yüzden future seri alınmaz diye düşündüm
  11. ALFAomer

WİNDOWS ARAMA ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

win11 geçişebilirsin hocam ilk yüklendikten sonra güncellemeleri yap sonrasında güncelleştirmeleri durdur bence sonraki güncellemeler sistemi çöp haline getiriyor her ay 2,3 defa format attığımdan tecrübelendim güncellemeleri durduruyorum
  12. ALFAomer

WİNDOWS ARAMA ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

hocam windows güncelleme çakışmasından oluyor sorunun tek çözümü format tamamen çözülmeyebilir çünkü windows güncellemelerinden dolayı oluyor tekrar güncellemeler çakışabilir bunu windows 11 24h2 den win11 25h2 yükseltme yaparken 2 defa yaşadım sorun çözümsüz gibi bir şey sorunu kısa süreli...
  13. ALFAomer

Asus rog monitorumde renk bozulmalari

hocam maalesef benim monitörümde Asus renkler çamur gibi nvidia ayarlarını denediğimde de bundan daha kötü renk ayarlarıyla karşılaşıyorum sorunun tek çözümü sorunu kabul etmeyen markaya karşı tüketici hakem heyetine başvurmak marka sorunu kullanıcıda buluyor yada sorun yok diye geçiştiriyor...
  14. ALFAomer

Steam offline hesaptan oyun ödünç alma

hocam onunla uğraşmak yerine bunu deneseniz daha mantıklı değil mi ben paylaşım yapıyordum arkadaşlarım ile sorun yaşamadım
  15. ALFAomer

Hat değiştirmek istiyorum

faturasız kullanıyorsan hat tasıma yapabilirsin bende vodofoneden türk telekoma geçtim hızı çok iyi kırsalya da merkez fark etmez sadece vodofoneye göre çok hızlı bitiyor gibi geliyor 20gb yetmiyor 40 gb tarifeye geçersen ya da üstüne seni kurtarır hat taşıma yaparken tarifeler uygun oluyordu...
  16. ALFAomer

hocam adanadayım mağaza istanbulda gidip bakamam adanada vatanda sadece rampage satılıyor onuda ben almam 1758523723 bakıcam hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için bugün kesin sipariş vericem fame ya da future
  17. ALFAomer

hocam fab koltukta oturma kısmında rahat edememiştim ve baş kısmı sertti fame de bu sorunu yaşadınız mı oturma kısmıdaki boşuk rahatsız etti mi
  18. ALFAomer

ürün geldi koltuğu iadeye gönderdim hangi koltuğu önerirsiniz
  19. ALFAomer

Yardım Sistem kapalı ama psu dan ses geliyor

aynı sen benim sistemimde de var çok takmamak lazım ne yapabilirim dersen sistemi prizden çek kasayı elektirik gitmesin kasanın önündki açma tuşuna 2-3 defa 5 saniye bas sistemdeki elektriği al Statik elektrik birikmesin benim sistemimde saçma şekilde statik elektik birikmişti kafam rahat...
Geri