Arama sonuçları: *

• Users: Plxc
  • Order by date
  1. P

Kablosuz kulaklık önerisi

güncel.
  2. P

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba 1500-2800TL arasında kablosuz gaming kulaklık arıyorum daha öncesinde Corsair void rgb elite kullanıyordum ancak kendi kendine kapanıp açılıyordu en son şarja taktığımda artık takılı durmadığını ve kablosunun düşmeye başladığını fark ettim tek kriterim pedlerinin deri olmaması
  3. P

Rx 570 vs GTX 1650 ?

Merhaba Rx 570 mi GTX 1650 mi daha yüksek fps verir ?
  4. P

AMD ekran kartı GPU iş yükü değiştirme

Konu güncel arkadaşlar cevabını bilen yok mu ?
  5. P

Rx 5700 xt GPU iş yükü

Merhabalar Dün bir ekran kartı aldım MSI RX 5700 XT OC modeli benim bu karttaki GPU iş yükünü bulup değiştirmem gerekiyor ama göremedim yardımcı olabilecek var mı ? 1601712106 Arkadaşlar cevabı bilen yok mu ya ?
  6. P

AMD ekran kartı GPU iş yükü değiştirme

Merhaba arkadaşlar Bugün MSI Rx 5700 XT oc 8 gb aldım bu ekran kartının GPU iş yükünü nasıl değiştirebilirim ?
  7. P

Uzay montaj sistemi soğutmak

Dediğiniz fiyata kasa ben çok göremedim 1-2 link bırakabilir misiniz acaba ?
  8. P

https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5700-xt-mech-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bu kartı almayı düşünüyorum herhangi basit bir fan ile 3-5 derecede olsa düşürme şansım var mı
  9. P

Burada arkadaşlar yakınıyor kartım x derecelere çıktı falan gerçekten benim bir şey yapmama gerek yok mu ?
  10. P

Merhaba uzay montaj bir sistem kurmak istiyorum ama ekran kartını nasıl soğutacağım hakkında bilgim yok ve bu işlerden anlamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
  11. P

MSI Rx 5700 XT Mech 8 gb

Cevabını bilen var mı ?
  12. P

MSI Rx 5700 XT Mech 8 gb

Uzay montajda ekran kartını nasıl soğutabilirim pekii bu işten hiç anlamıyorumda ?
  13. P

MSI Rx 5700 XT Mech 8 gb

Uzay montaj kullanmak zorundayım neden soğutmasında sıkıntı yaşayayım iyi bir marka değil mi geçen burada bir konu açılmıştı soğutmasında fabrikasyon hataları mevcut falan diye o gerçek mi pek inanamadım da
  14. P

MSI Rx 5700 XT Mech 8 gb

Merhabalar https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5700-xt-mech-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ Bu kartı almayı düşünüyorum soğutmasında herhangi bir problem yaşar mıyım fiyatı nasıldır acaba bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim :)
  15. P

Boss Bilişimden ürün alınır mı

Pekii teşekkürler <3
  16. P

Wish siteside aynı kategoriye mi giriyor :D
  17. P

Pekii cevap veren herkese teşekkür ederim :)
  18. P

Merhabalar Bu siteden ürün alınır mı acaba ürün linki ; https://www.bossbilisim.com/msi-radeon-rx-5700-xt-mech-oc-radeon-rx-5700-xt-8-gb-gddr6-256-bit-7680-x-4320-pixels-pci-express-x16-4.0-29098?gclid=CjwKCAjw2dD7BRASEiwAWCtCb77fP7ecWmHjZOzUrvxgQ2qsu6CA1COKJkIMdfGdPIoI9dSOg0eZqRoC-OsQAvD_BwE...
  19. P

Rx 5700 Marka Önerisi

Aslında benim sormak istediğim xt ile arasındaki watt farkı birde marka sanırım siz sapphire önermişsiniz
  20. P

Rx 5700 Marka Önerisi

Merhabalar Mining için Rx 5700 serisi kart almak istiyorum ama marka olarak bilgim yok soğutması iyi olan marka önerir misiniz birde xt ile arasında kaç watt fark ediyor bunun hakkında bilgisi olanda yazabilir mi ?
Top Bottom