Arama sonuçları: *

1. Castiel

Superonline CGN Havuzu

Merhaba, uzun bir aradan sonra ilk defa port açmaya çalıştım ve hata aldım, biraz araştırdıktan sonra "CGN Havuzu"denilen bir şeye alındığımı farkettim. Bana sorulmadan hiçbir bilgi verilmeden böyle bir şey yapabilirler mi ?
  2. Castiel

Gamepower Mythril Ön Panel

Merhaba, Gamepower Mythril kasaya sahibim bunun ön panelini nasıl sökebilirim ?
  3. Castiel

Asus Phoenix GTX 1660S Isınma Problemi

Merhaba, Asus Phoenix GTX 1660S kartımda 10-15dk gibi kısa bir sürede 80,85 dereceleri görüyorum. Kasanın hava sirkülasyonu kötü farkındayım ama 10-15dk gibi bir sürede 80-85 derecelere ulaşması normal mi, sistemin daha ilk günü. Donanım; -Ekran Kartı: Asus Phoenix GTX 1660S -İşlemci: Ryzen 3...
  4. Castiel

Ekran Kartı ve İşlemci %30 Kullanım.

Sistemi yeni aldığım için pek oyun yükleyemedim bunların dışında Infestation The New Z'de denedim orada ekran kartı %90+ işlemcide %30-40 civarında dolanıyordu.
  5. Castiel

Nasıl anlayamadım :)
  6. Castiel

200+ civarı.
  7. Castiel

Merhaba, GTX 1660 Super ve Ryzen 3 3100'li bir sistemim var LoL ve Valorant'ta 1080P'de iki donanımda aynı anda %30-50 kullanıyor normal midir, herhangi bir FPS Drop falan yaşamıyorum. Güncelleme; Arma 3 ve Black Desert Online'da da aynı şekilde kullanımlar, en yüksek ayarlarda 1080P de...
Geri