Arama sonuçları: *

1. G

20-30k arası monitör dahil sistem önerisi !!

20-30k arasında güzel monitörlü bir pc önerisi lazım almayı düşünüyorum yanında güzel fiyatı uygun kukaklık ve mekanik klavye de önerebilirsiniz
  2. G

Çözüldü✓ Acil! 20-30 k laptop öneri , Amazondan bilgisayar alınır mı?

açıklamada ürün 0 ve 1 yıl garantili diye sıkıntı çıkaçağını düşünmüyordum ama şimdi ilk attığın 32 k olana daha yakın gibiyim 1689465340 kusura bakma 😅 ilki baya iyiydi ona odaklanmaktan farkına varamadım 1689465884 bu arada senin attığın 8gb ramli fark olarak
  3. G

neden ki tam olarak ne farkı var acaba 1689465145 Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum...
  4. G

Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum...
  5. G

Bakıyorum ama attıklarının ikisi de amazondan yani amazonu hiç kullanmadığım için bilmiyorum sıkıntı olur mu amazon güvenilir mi ?
  6. G

birkaç ay önce almaya yeltenmiştim ama şartlar uyuşmadı şimdi yeniden alacak gibiyim fiyatlara bilgisayarlara baktığımda amazonda güzel makinalar var ama amazon hakkında çok bilgim yok alınır mı bilmiyorum öte yandan mediamarkt ın outlet kısmını gördüm fiyatlar sizce uygun mu güzel bir şeyler...
  7. G

Bilgisayar toplama tavsiyesi

Bende aynısını düşünüyorum
  8. G

Bilgisayar toplama tavsiyesi

Selamın aleyküm. Donanım arşivi kanalında hep düşük bütce bilgisayar toplanıyor , yada çok az yüksek bütçe bilgisayar var . Bence 12 , 13 bin tl çivarında performans ve fps canavarı pc ler gelsin daha az kişi alıcak bu doğru ama izlemesi çok eğlenceli bide sistemde rgb ye dikkat edilirse çok...
Geri