Arama sonuçları: *

1. byeCasper

Format Sonrası FPS düşmesi

parça çalmış olabilirler benim eski laptobumda mc 120 fps alıyordum bi ara bişeyler oldu format attık geldim 30 fps i geçemiyordum
  2. byeCasper

HITMAN 2016 ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞMİYOR

tam ekran yaptığından eminmisin pencereli tam ekranda kalmış olabilir
  3. byeCasper

HITMAN Save Failing hatası

bu bilgisayara başka birini ekle 1598802405 olduysa ne mutlu bana eğer olduysa benide haberdar edebilirmisiniz
  4. byeCasper

çözümü paylaşıyorum : ayarlara giriyoruz ordan hesaplar soldan aile ve diğer kullanıcılara basıyoruz gelen yerde + işaretine basarak yeni bir hesap ekliyoruz bu hesap yerine outlook hesabınızı ve şifrenizi girin ilerlediğinizde sanki ilk defa windows kuruyomuşcasına başlangıçta merhaba fln...
  5. byeCasper

2-3 kişinin yazdığına göre bi çözüm varmış " Just create another user in your windows (go to settings - accounts - click on + icon under other users and create user without microsoft account) and then run the game on that new user account." diye yazmış birisi ama denediğimde olmadı sende bi dene...
  6. byeCasper

Aynı sıkıntı bende de var. Araştırmadığım forum video kalmadı şuanlık bi çözümü yok gibi görünüyor egs den yardım bekleyeceğiz ama olur da bi çözüm bulursam paylaşırım .
Geri