Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Bunu bana Teknosa yapıyordu az kala, garantisi bitmeye 1.5 ay kalmış Dualsense vardı ve joystick deli gibi kayıyordu. Kilitleniyordu desem yeridir, neyse işte servise göndereyim dedim ki Sony servisi o zamanlar çok iyiydi bu konuda, direkt çözemedikleri bi durumsa anlık, Global'e yazıp yeni ürün...
  2. StrangerIX

Öyle hocam birçoğu. Genelde fason üretim yapan bazı Çin markaları vs. almayabiliyor(ürünü ucuza kopyalayıp marka basanlar) ama onda bile mesela AliExpress üzerinden alırsam falan ve bildirirsem bu durumu, AliExpress iadeyi kendisi yapıyor direkt. Bizimkilerin gözünü para bürümüş işte, ben de o...
  3. StrangerIX

Aslında direkt her ürün altında yaptıkları o açıklamaya da dava açılabilmeli de, kesin bunlar sözleşmeye farklı yazmıştır, sistemin açığıyla oraya rahat rahat yazabilmişlerdir. Yoksa sanmıyorum bu kadar rahat büyüyeceklerini. 1768316406 Üstüne üstlük ürünü bunlara yollayan markaya olduğu gibi...
  4. StrangerIX

Wraith'teki birçok ürün de servissiz ithalat. Kulaklık almıştım. Bozulursa mecbur global firma ile iletişime geçmem gerekecek. Kendi ürünlerine kesin bakıyorlardır. Sanmıyorum diğerlerine güvence verdiklerini. Zaten her ürüne koydukları açıklamadan belli, neymiş 14 gün içinde kutu hiç açılmadan...
  5. StrangerIX

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Benim buradaki servisin de genel hızı bu şekilde ama bazı yerlerde çok daha sorunlu olabiliyor. Ellerinde yoksa yenisiyle gelirler gibime geliyor.
  6. StrangerIX

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Güzel bilgilendirme olmuş. Ben de yeni gördüm bunu. Geçmiş olsun diyelim. 1768310751 Zor değildir aslında da biliyorsun markaları birkaç takla denerler, ona rağmen olmuyorsa iyi tamam al yenisini derler.
  7. StrangerIX

🔥İndirim SINIRLI STOK 5090 3 ÜRÜN AVANTAJLI

Bu botlar manyak ya buna bile çöktüler. Fiyat sınırı koyaydınız bari :kekw:
  8. StrangerIX

Shein indirimli ürünler

Ugreen ürünleri var %75 indirimli olanlar. İhtiyacın olanı al.
  9. StrangerIX

Hocam iki ürün de aynı anda spike yapıp watt ı olağandan fazla yükseldi diyelim, işlemci 150w ekran kartı 650w olsun, yine 800 ediyor. 934w ı nereden hesapladın acaba otomatik bu hesaplayan sitelerden mi gösterdi size?
  10. StrangerIX

Niye la sistemin yeterli 5090 için de. Zaten GPU'yu aldığında yanmaması için undervolt atıyor herkes. Her türlü yeter 1000w.
  11. StrangerIX

İade yerine satabilsen aslında, aradaki kârla Suprim'i de biraz ucuza kapatmış olursun.
  12. StrangerIX

O kadar hızlı gidiyor ki alıp açayım dedim. Bırak almayı, kartta taksidi seçerken tüm stok gitti :kekw:
  13. StrangerIX

gece koydular ya, kendi kankilerine satıyorlar herhalde. 3 adetti bir de ikinci el sadece ambalaj hasarı yazıyordu çekemedim.
  14. StrangerIX

dün gece 3 tane 120k Asus gitti ya Amazon'da. Alamadım da 150-160 da çok fazla bence Tuf için.
  15. StrangerIX

[REHBER] Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Bu da güzelmiş. Okunmuş olanların yanında okundu falan yazsa o da iyi olurmuş. Bu haliyle iyi ama.
  16. StrangerIX

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

iyi ya genel olarak, bir tek yeni ağır olan multi oyunlarda 240 üstü fps istiyosan bi ton ayar konfigüre etmen gerekiyor. 5090'da ona gerek kalmıyor direkt oynuyosun. 5070ti daha iyi bu arada %5 falan olması lazım 4080 super'e denkti sanırsam.
  17. StrangerIX

Ne kadar iyi yakalıyonuz la, ben enayiyim bu konuda herhalde :kekw: denk gelir belki bi gün bana da
  18. StrangerIX

Millete ne 5090'lar düşüyor ben bakınca çıkana bak :kekw: :peeposad2:
  19. StrangerIX

Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

Genç'te maks 10 bindi sanırsam. Sözleşmede yazıyor genelde.
Geri