Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Steam Machine/Gamepad/VR Set Duyuruldu!

Zaten native demediler. FSR ile 4k 60 olacağı söylendi diye biliyorum. Sistem özelliklerine bakarsak da öyle olacak gibi duruyor.
  2. StrangerIX

❌İndirim Bitti! Msi Coreliquid l240 White 2.699 TL + Steam Kodu

Ben ikisini de kod için aldım. Birini arkadaşa hediye ederim, diğerini de ya tanıdık birine satarım ya da o da hediye olur :kekw:
  3. StrangerIX

❌İndirim Bitti! Msi Coreliquid l240 White 2.699 TL + Steam Kodu

sayamıyorum artık da daha ay başı bu fiyata alıp kampanyaya katılmıştım bile, evde duruyor :kekw:
  4. StrangerIX

🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

@hemro Verdi kodu şimdi. Kule tipi soğutucu olandan aldım 10 dolar bakiye. Diğerini bekliyorum.
  5. StrangerIX

🔥İndirim MSI 500Hz QD-OLED Monitör Kazanma Fırsatı!

Hocam bizim Steam kodları nere gittü? o.O2 Böyle reklam,reklam güzel de birini 5'inde, diğerini 4'ünde kaydettik talep hala inceleniyor. Kod bittiyse bari bitti diyin.
  6. StrangerIX

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Ben her gün çalıştırıyorum. Sadece bazen giremediği köşelere, kapı arkalarına vs. ekstra süpürge çalıştırıyorum o da haftasonu yapıyorum. Sizin evi nasıl temizlediğinize göre değişir.
  7. StrangerIX

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

5090'lardan birinde indirim güzel olurdu shortage öncesi. Orta kıvamda bir model akar.
  8. StrangerIX

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Hayırlı olsun öncelikle hocam. Süpürme + Paspas aynı şekilde devam etsin. İstasyona dönmeleri azaltabilirsin varsa öyle bir ayar. Her istasyona döndüğünde toz torbasını boşaltma ve paspas yıkamayı açabilirsin. Bende bu tüm ev temizliğinde 20-25 dakikada bir oluyor. Tüm ev temizliği 80 dakika...
  9. StrangerIX

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Lian Li tüm fan modellerinde belli bir indirim güzel olurdu.
  10. StrangerIX

İki farklı üründen ilk kampanyaya katıldım ben. Diğer kampanyaya 14 gün bekliyorsun ikisinde de.
  11. StrangerIX

Roborock s8 max v ultra alınır mı ?

https://vacuumwars.com/compare/dreame/dreame_x40/?compare=dreame-dreame_x40-vs-roborock-roborock_qrevo_master Buradan karşılaştırdım da, özellik olarak ne kadar X40 üstünmüş gibi dursa da hem şarjı metrekareye göre daha fazla bitiyor hem de navigasyonda zayıf. Yine performans olarak yakın...
  12. StrangerIX

Solüsyonda koku çok yok ondan rahatsız etmez. İstasyon temizliğini haftada 1 yapıyorum ben ama 2 haftada 1 daha uygundur.
  13. StrangerIX

1'de aldım. Birini 5'inde diğerini 4'ünde kayıt yaptım.
  14. StrangerIX

Solüsyon suyunu diyorsan baya bir gidebiliyor bizimki daha yeni bitmek üzereydi, yenisini aldık. Normal hazne suyunu diyorsan su sıklığı ortadayken 5-6 temizliğe gidiyor 85 metrekareye. Genel temizlik için bir hayli yeterli. Paspas kokusu paspası sıcak yıkayıp temizlediğinden yapmıyor. O modu...
  15. StrangerIX

🔥İndirim ASUS B650-E MAX GAMING WIFI 8.943 TL

fazla geldi fiyatı bence. 1 hafta öncesinde vardı başka beyaz kartlar. Şu an değerlendirmek isteyen için iyidir muhtemelen.
  16. StrangerIX

https://www.hepsiburada.com/roborock-q-revo-master-cop-istasyonlu-akilli-robot-supurge-beyaz-p-HBCV00007I55KH?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.56.1 Zamanında ikisini de karşılaştırmıştım. Gram farkı yoktu genel performans ve temizlik olarak. Fiyat...
  17. StrangerIX

Vermedi hocam daha 7-14 gün diyordu bitmesini bekliyorum o gün aralığının.
  18. StrangerIX

Yardım BU KAZADA SUÇUM VAR MI POLİS MEMURU ARKADAŞLAR VAR MI?

Bence araba haksız ama sizin de orada durmamanız daha doğru olurdu (hukuki açıdan değil, boş yere uğraşmamanız için) Araba daha haksız dörtlüleri yakıp kayıtta yavaştan geri geri de gelmeye başlamış. Keşke orada durmasaymışınız. O kötü olmuş. Aynı şekilde kayıtta sizi beklemeyip kaçması da...
Geri