Arama sonuçları: *

1. Demirkan

800 TL BÜTÇE M.2 SSD ÖNERİSİ

LİNK 800TL bütçem var 500 gb üstü ssd alıcam okuma yazması yüksek olmasını istiyorum öneriniz varmı linkdeki şuan galiba en iyisi
  2. Demirkan

Çözüldü✓ Bilgisayarım Açılmıyor

Arkadaşlar dün akşam bilgisayarı uyku moduna aldım sonra uğraşmiyim diye tuşuna basılı tutup kapattım bugunde girim dedim ama bilgisayar açılmıyor çalışıyor herşeyi anakart soğutucu ekran kartı tüm fanları dönüyo monitorde çalışıyor ama ekran gelmiyor GTX 1650 tek fanlı ekran kartı
  3. Demirkan

Yardım Dsmart iptal etme???

arkadaşlar merhaba dsmartdan internet aldım ve daha 7 gün olmadı 7 gün içinde iptal etme hakkım var e devlet üzerinden iptal etmeye çalışıyorum fakat sadece böyle bir ekran çıktı ne yapabilirim??
  4. Demirkan

Yardım DİSNEY PLUS ÜYELİĞİ ALAMIYORUM

Merhabalar arkadaşlar disney plus 1 yıllık alıcam fakat hiçbir türlü üyelik alamıyorum 6 dan fazla kart denedim fakat olmuyor aylık falanda alınmıyo bakiyede sıkıntı yok kartlar alışverişe açık şekilde bir taktiği sorunu nedir acil yardım.
  5. Demirkan

Yardım yurt dışından airfry

nasıl yani
  6. Demirkan

Yardım yurt dışından airfry

arkadaşlar amazonda Xiaomi airfry gördüm 1300 lira emsalleri 3k falan arkadaşım 500 lira vergisi var diyo ama sepette vergi ödemiyorsunuz sonradan olunurmu https://www.amazon.com.tr/dp/B098BRGZW1/ref=cm_sw_r_apan_i_CHF6BAXN9DK3YT7AKHHE?_encoding=UTF8&psc=1
  7. Demirkan

ACİL VİRÜS PROGRAMI ÖNERİSİ

Arkadaşlar bilgisayarıma virüs girmesinden şüpheleniyorum. Görev yoneticisini kapattığımda gibi %90 larda bir cpu kullanımı oluyor açtıktan sonra 10 un altına düşüyor. güvenli ve etkili bir virüs programı önerir misiniz?
  8. Demirkan

Çözüldü✓ İncehesap Montaj/Kargo Süreci

yoğunluğa bağlı knk ya benimkisi montajdan cıktıktan ertesi gün geldi
  9. Demirkan

8000tl ye kadar ekran kartı

Amazon Japonyadan bulduğum kart 6500 lira falan bakıp araştır ama aralarında pek bişey yok
  10. Demirkan

4K Bütçe Monitor Önerisi Acill

bide curved olursa iyi olur
  11. Demirkan

4K Bütçe Monitor Önerisi Acill

merhabalar düzgün monitör yüksek hz iyi özellikler yüksek inç olsun FPS oyunları oynanacak en düşük 165 hz 1 ms
  12. Demirkan

Xioami Router a bağlanmıyor

Normalde hiç bir sorun olmadan wifi ye bağlanıyorum fakat sabah uyandığımda Router a bağlanamadım ve hala bağlanamıyorum nasıl çözerim
  13. Demirkan

Hangi dönüştürücüyü alayım

Merhaba arkadaşlar 1 tane fazladan monitorum var ve hdmi girişli ekran kartımda gtx 1650 4gb oc tek fanlı ve onunda 1 tane hdmi girişi var onun için vga to ? . ne almalıyım
  14. Demirkan

DONANIM ARŞİVİ sistemler video geldiği anda sitelerde satılıyor mu?

Md MD3 sistem 17:00 gibi çıktı yani 4 le 6 suları arası aktif olmalısın
  15. Demirkan

Yardım Anakartıma m2 dönüştürücü takabilirmiyim

ASUS PRIME A320M-F-SI DDR4 S+GLAN USB3.1 AM4 BULK4 anakart modelim bu sadece sata destekliyo m2 dönüştürücü kullanabilirmiyim 1641759563 ?
  16. Demirkan

Yardım Arkadaşlar Sata 3 SSD Önerisi

Merhaba arkadaşlar en az 480 gb sata ssd'iye ihtiyacım var ucuz fiyatlı bir ssd önerisi yapabilirmisiniz
  17. Demirkan

Vaka Sayıları Çok Yükseldi

sizce 3. aşı olunmalı mı
  18. Demirkan

bence geçilmeyecek
  19. Demirkan

Merhaba Arkadaşlar; Merhaba arkadaşlar 66K Vaka var ve hala bi önlem göremiyorum sınıfımızda 2 ye ve üstü korona var ve karantinaya alınmadık nolucak bu halimiz durumumuz?
  20. Demirkan

Mining sonrası oyundan atma sorunu

format kankaaağ
Top Bottom