Arama sonuçları: *

1. B

Acer garanti 49.000tl para istedi

Hocam amazon ile konuştum ve direkt kendilerinden aldığım için çok yüksek ihtimal ile ya aynısını ya da para iadesini yapacaklarmış kısacası amazon günü kurtardi
  2. B

Garantiye göndermeden önce çok şey denedim ddu ile tek tek sürücüleri sildim eski sürücüleri falan kullanmayi denedim ancak en sonunda bilgisine güvendiğim 2-3 insan Furmark testinde de ekran karti kapaninca servise yollayin dediler.Bende ondan ötürü garantiye yolladim ram mevzusu aklıma hiç...
  3. B

Kesinlikle Rami göndermek en mantıklı seçenekti kabul ediyorum ama rami ben bile takmadim yıllarca bilgisayar işi ile uğraşmış tamir yapmış bir tanıdığım yaptı ve ram ve sistem kusursuz şekilde 1 yıl çalıştı.Sonrasinda ise ekran karti ariza vermeye başladı amazona düzgün bir dille yazdim durumu...
  4. B

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0C85X799P?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title bu hocam
  5. B

Laptopu geri gönderecekler imiş muhtemelen önce amazona yazacagim sonrasinda THH ye basvuracagim artık kaç ay bekler isem 😔 1735638906 Yok hocam zaten o paraya o laptopun sıfırı alınıyor çok komik bir fiyat söylediler asla vermem
  6. B

Kesinlikle haklısınız bir daha asla almam bu markayı aklıma şey geliyor benim aldığım satıcı direkt AMAZON idi acaba onlara durumu anlatsam yardımcı olurlar mı
  7. B

Ben de kesinlikle masaüstü taraftarıyım ancak üniversitede yurduma masaüstü kurmam imkansız olduğu için mecbur laptopa geçtim 😔 1735637945 Ben o işlemi de yapmamıştım mecbueen THH ye başvuracağım sadece bir şeyi merak ediyorum eğer karşı taraf haklı çıkar ise bana bir yaptırım falan herhalde...
  8. B

Hocam mecburen öyle yapacağım ve öğrenciyim bu bilgisayar bana çok lazım oluyordu cidden çok kötü oldu bu durum.Tek umudum laptopu amazon dan almıştım direkt satıcı amazondu belki onlar bu konuda yardımcı olurlar laptop gelsin THH ye başvuracağım 1735637130 Kesinlikle haklısınız Monster bu...
  9. B

Acer marka laptopumda siyah ekran problemi yaşıyordum; bilgisayar normal çalışıyor, ancak oyunlarda belirli bir süre sonra siyah ekran veriyordu. Aynı şekilde Furmark testinde de siyah ekran hatası alıyordum ve laptopu yeniden başlatmam gerekiyordu. Bu nedenle cihazı garantiye gönderdim. Bugün...
  10. B

Laptop ekran kartı siyah ekran sorunu

driverlerle ilgili sorun olduğunu hiç sanmıyorum çünkü bana da önce driver sorunu gibi geldi ddu ile sildim yeni sürücüyü ekledim aynı problem sonrasında eski sürümü yükledim gene aynı problem inteli de sildim gene aynı problem bence driverlerle alakalı değil :(
  11. B

Laptop ekran kartı siyah ekran sorunu

Laptopum acer nitro 5 rtx 4060 i7 12700h valorant ve elden ringde siyah ekran verdi sonrasında furmark testine sokuyorum onda da hemen veriyor siyah ekran neden olabilir acaba
  12. B

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Valoranttayken ekran bir anda siyah olmuştu pc öylece duruyordu bu arada laptop var acer nitro 5 hatanın ne olduğunu bilmiyordum sonra bir kere daha olduğunda bu sefer ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verdi muhtemelen hep verdiği hata bu araştırınca farkettim ki tek hatayı ben almıyorum...
  13. B

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Valorant oynarken oyun bir anda siyah ekran oluyordu hata ne bilmiyordum ama bir gün ekran kartı sürücüsü çöktü dedi sonra riot desteğe yazdım ayarlar yaptım düzelmiş gibiydi gene aynısı oldu valorantta bu hata oluyor diye çok üstelemedim ama geçen elden ringde de aynısı oldu ekran siyah oluyor :(
  14. B

Valorant drop problemi

arkadaşlar valorantta 300-400 fps alıyorum ancak problem şu oyunu pencereli modu hariç başka bir modda oynar isem ufak droplar giriyor ve keyfi cidden azaltıyor ama pencereli modda kaymak gibi oyun pencerelinin sıkıntısı da alt ve üstte beyaz bar falan var onu da çok istemiyorum çözümü nedir...
  15. B

CS2 maks ms problemi

kanka ping değil yazmışım üste ping değil maksimum ms yazan yer yani bilgisayarda bir problem var gir oyuna bak maksimum msin kaç 8-12 falan oynarsın benimki 70 yürüyemiyorsun pingim demiyorum zaten :/
  16. B

CS2 maks ms problemi

ping değil maksimum ms kısmı yani botlarla oynarken bile çok donuyor yürüyemiyorsun 1718284556 tam gözükmemiş ama burdakı maks ms kısmı 70 falan ve bu çok yüksek bir değer normal oyuncularda 8 falan oluyor
  17. B

CS2 maks ms problemi

Cs2 de internetimde problem yok ancak maksimum ms 50 lerde falan bazen sabit kalıyor tamamen random şekilde çözümü olan var mı :(
  18. B

Steam api key alamıyorum

Arkadaşlar api key almak istiyorum onaylıyorum kayıt ola basıyorum steam guard mobil onay gerekli diyor onaylıyorum ve hiçbir şey olmuyor api keyimi alamıyorum siteye f5 atarsam gene steam guard mobil onay istiyor gene basınca nasıl çözebilirim
  19. B

Bu laptop için hangi ram uygundur

Arkadaşlar laptopumu 16 yapmak istiyorum hangi ram uygundur https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  20. B

League of legends bu sisteme göre fps normal mi

hocam nitro sensede bir ayar açtım sadece her şey düzeldi 400-500 fps başlarda 1k falan içim rahatladı :)
Top Bottom