Arama sonuçları: *

1. M

Oyun Önerileriniz Neler?

Mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunları alalım :) bu arada Steam indirimleri ne zaman olacak bilgisi olan var mı kenarıya paramızı ayıralım :D
  2. M

AMD Ryzen 3 3100 işlemci alınır mı?

Ekran kartım GTX 1660 Super OC
  3. M

pc konusunda asiri bilgili degilim ama 4-5 sene beni goturur diye düşünüyorum. gta v online, acs odyssey gibi fps isteyen oyunlarda da sorun çıkaracağını sanmıyorum
  4. M

Merhaba arkadaslar AMD 3 3100 işlemci kullanan var mı? Memnun musunuz? AMD 5 3500 alcaktim ama stokta yok eğer gelmezse mecbur AMD 3 3100 alacağım. (Ekran kartı, anakart gibi parçalar gayet kaliteli.)
  5. M

AMD Ryzen 5 3500x / AMD Ryzen 5 3500

İşlemcisi AMD Ryzen olan bir kasa alcam fakat AMD Ryzen 5 3500x ile AMD Ryzen 5 3500 arasındaki farkı anlamadım. Aralarında da 1-2 tl fark oynuyor bilgisi olan varsa arasındaki farkı ve hangisinin daha iyi oldugunu yazabilir mi?
  6. M

Klavye önerilerini alalım

Bilek koyma standı bulunan klavye önerisi olan var mı? Maksimum fiyat 200 tl ve ışıklı mışıklı olması tercihimdir :D
  7. M

Ethernet kablo önerileri

Arkadaslar herkese merhaba. Yeni bir bilgisayar alıyorum ve bununla birlikte ethernet kablosu da alcam. Ethernet kabloları Cat5, Cat6, Cat7 diye ayrılıyormuş sanırım. Sizin kullandığınız veya önerdiğiniz en işe yarar ve en iyi interneti bana sorunsuz şekilde sağlayacak olan hangisi?
  8. M

250 TL - Önerebileceğiniz kulaklık var mı?

Herkese iyi forumlar. Max. 200-250 TL arası kullanıp önerebileceği kulaklığı olan var mı?
Top Bottom