Arama sonuçları: *

• Users: Praks
  • Order by date
  1. P

Silikonsuz Kulakiçi Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar merhabalar anneler günü için anneme silikonsuz kulakici bluetooth kulaklık alacağız en fazla 2000 lira olarcak sekilde önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim
  2. P

Gaming ve zbrush blender laptop tavsiyesi

hangi noktalarda daha iyi acaba bilgilendirebilir misiniz
  3. P

Gaming ve zbrush blender laptop tavsiyesi

merhabalar çizgi film ve animasyon öğrencisiyim ve laptop alacağım zbrush blender gibi programların yanı sıra AAA oyunları da oynamak istiyorum en fazla 55 bin lira bir bütçem var ve bulabildiğim kafama yatan sadece ASUS TUF Gaming A15 (FA507UI-LP124-Gaming) model bilgisayar oldu daha iyi...
  4. P

Çözüldü✓ 40 45k arası laptop tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar çizgi film ve animasyon bölümüne yerleştiğim için bölümde kullanmak adına laptop almaya karar verdim zbrush blender after effects tarzı uygulamalar kullanacağım bununla beraber güncel oyunları da oynamak istiyorum tavsiyelerinizi ve ürünün + -lerini belirtirseniz sevinirim
  5. P

10k 15k arası Tablet önerisi

maalesef ki bütçem yetmeyecektir
  6. P

10k 15k arası Tablet önerisi

Arkadaşlar selam tablet almayı düşünüyorum aklımda samsung s9 fe+ var önerir misiniz? aynı fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir seçenek var mı?
  7. P

25 30k arası laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar öncelikle masaüstü pc istemediğimi belirtmek isterim laptopu valorant ve çeşitli bazı çok güç gerektirmeyen oyunları oynamak için istiyorum fakat esas olarak zbrush blender gibi uygulamaları da kullanacağımı belirtmek isterim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  8. P

Zbrush blender için tablet önerisi

Arkadaşlar selam zbrush ve blender için tablet almak istiyorum direkt XPEN ve türevi grafik tablet mi almalıyım yoksa TAB S7 FE alıp bilgisayara bağlandığımda sorun yaşar mıyım ay sonuna kadar karar verip almayı düşünüyorım rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  9. P

35K bütçeyle kasa önerisi

arkadaşlar 35k bütçem var gaming kasa topluyorum yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı 3070 ve üzeri olursa süper olur
  10. P

570 lira powerbank önerisi

arkadaşlar max 570 lirayla powerbank almam gerekiyor bütçemi alamıyorum 30k mah olması önemli tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  11. P

Samsung A73 5g Kılıf

yani açıkçası telefonu alalı daha 1 hafta civarında oldu hiç kılıf almadım ama eski telefonumda baskılı kılıfını 3 4 seneye yakın kullanmıştım son zamanlarında parçalanmaya başlamıştı
  12. P

Samsung A73 5g Kılıf

içime sinen maalesef olmadı instagramda beğendiğim model kılıfları da sadece iphone modelleri için yapıyorlarmış nadiren de s22 23 modelleri için olduğunu gördüm
  13. P

Samsung A73 5g Kılıf

arkadaşlar Samsung A73 5g için kılıf arıyorum ama hepsiburada trendyol giib mağazalardan istediğim gibi kılıflar bulamadım görsellerde tarzda kılıfları A73 modeli için nereden bulabilirim?
  14. P

1500 1800 arası Bluetooth kulaklık

bir kaç saat önce sipariş verdim yarın sabah geliyor umarım beklentilerimi karşılar teşekkür ederim
  15. P

q35 aradaki farka değer mi?
  16. P

kulakiçi kulaklıklara pek sıcak bakamıyorum özellikle silikonla pek rahat edemediğimden q30la neredeyse aynı fiyat sizce hangisini tercih etmeliyim?
  17. P

acelem yok bekleyebilirim
  18. P

dışarıdaki sesi kesip güzel bir müzik dinleme deneyimi yaşatacak bir kulaklık arıyorum daha önce sony wh c500 kullandım düşündüğüm modeller 1)Anker q30 2)Logitech g435 3)Steelseries Arctis usb hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı sebepleriyle beraber beşirtirseniz sevinirim
  19. P

Anker q30 bu fiyat aralığında alabileceğimiz en kalitelisi midir yoksa daha farklı alternatiflerim de var mı
  20. P

İncelemesini izledim hoşuma gitti açıkçası
Geri