Arama sonuçları: *

1. IronClaw

Csgo prime almak mantıklı mı?

source 2 çıkacağı için almak istiyorum 250tl verilir mi?
  2. IronClaw

Xiaomi Mi Wifi Pro alınır mı?

Odamla modem arası uzaklık 6-7 metre falan ama arada duvar olduğu için internet 1 diş falan çekiyor bu ürünü almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı bir de avrupa giriş dönüştürücüsüyle kullanacağım sıkıntı olur mu?
  3. IronClaw

2022’de İphone Xr alınır mı?

Neden?
  4. IronClaw

2022’de İphone Xr alınır mı?

2.el çok temiz kullanılmış şu ana kadar içi hiç açılmamış sorunsuz kutulu, şarjlı, kılıflı XR alınır mı? Fiyat:8000TL
  5. IronClaw

6k-7k Telefon Önerisi

Bataryası iyi giden ekran yenileme hızı en az 90hz olan arada sırada orta düzey oyunları kasmadan oynayabileceğim kamerası da düzgün olan bir telefon arıyorum önerileriniz nelerdir?
  6. IronClaw

Masaüstü Bilgisayarımı satıp Laptop almak mantıklı mı?

piyasayı çok bilmiyorum kasa klavye monitör falan hepsini kaça satabilirim 144hz samsung monitör var
  7. IronClaw

satabilirsem mantıklı mı
  8. IronClaw

Arkadaşlar 2 sene önce Donanım arşivi sistem 3 almıştım o zamanlar çok oyun oynuyordum, artık çok oyun oynamıyorum çok arada sırada sıkılırsam oyun açıyorum o yüzden bilgisayarımı satmaya karar verdim monitör, klavye,kasa komple satıp kendime rtx 3050 veya 3060 lı bir laptop almayı düşünüyorum...
  9. IronClaw

Öneri Maksimum 6500TL Telefon Önerisi

teşekkürler
  10. IronClaw

Öneri Maksimum 6500TL Telefon Önerisi

Maksimum 6500TL Telefon Önerisi
  11. IronClaw

Samsung Galaxy M23 5G'mi Realme 8'mi?

peki bütçe artırılıp m52 5g alınır mı
  12. IronClaw

abdullah abi yeni video atmış o videodan sonra kafam karıştı
  13. IronClaw

Hangisini almak daha mantıklı? 4000-6000 arası başka bir telefon da önerebilirsiniz.
  14. IronClaw

MAKS:150 TL Hoparlör Önerisi

https://www.trendyol.com/logitech/z120-usb-2-0-stereo-hoparlor-beyaz-p-2478841?boutiqueId=594630&merchantId=107656 Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz 100-150 tl bütçe
  15. IronClaw

Mousepad önerisi Bütçe:40TL

Mousepad önerisi Bütçe:40TL
  16. IronClaw

Everest SM-G05 X-Racer mı Lenovo Legion M300 mü ?

Hangisini almam daha iyi olur? Trendyol'da 50TL hediye çekim var onunla alacağım. Başka mouselar da önerebilirsiniz Trendyol'dan olursa sevinirim. Lenovo Legion M300 Everest SM-G05 X-Racer
  17. IronClaw

Gamenote MS1002 Alınır mı?

ne öneririsiniz 100 140 tl ye
  18. IronClaw

19. IronClaw

MSİ CLUTCH GM08 alıcam sizce nasıl?

Bütçem kısıtlı 100-140 tl fiyat arasında en iyi mouse bunu buldum sizce nasıl?
  20. IronClaw

Öneri 200 TL Kablosuz kulaklık önerisi

qcy t5 kullanıyorum memnunum telefonum iphone, şarjı aşırı iyi gidiyor bi doldurmaya bi ay kullanıyorum
Top Bottom