Arama sonuçları: *

1. G

Monitör için VGA kablo dönüştürücü

Merhaba ben hdmı dan VGA ya dönüştürücü aldım ama çalışmıyor veya ben çalıştıramadım bilen veya veya başka önerisini olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  2. G

Hdmı dönüştürücü önerisi

Merhaba ben hdmı dan VGA ya dönüştürücü aldım ama çalışmıyor veya ben çalıştıramadım bilen veya veya başka önerisini olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  3. G

UZAY MONTAJ SİSTEM ZARARLI MI ?

Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ? @Abdullah Hacıgül
  4. G

R5 3500X, GTX 1660'a Darboğaz Yapar mı?

Merhaba AMD ryzen 3500 x işlemci ile Nvidia geforce 1660 ile alsam bir darboğaz olur mu ve daha iyi bir öneriniz varmı ? @Abdullah Hacıgül
  5. G

laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1007nt-athlon-300u-8gb-1tb-128ssd-2gb-ekran-karti-15-6-dos-tasinabilir-bilgisayar-6hx27ea-p-HBV00000PDN0I bu laptop hem iş hemde oyun için olurmu ?
  6. G

laptop öneresi

3500 tl arası hem iş hemde oyun için uzun ömürlü bir laptop arıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  7. G

Ryzen 5 1600 İçin TAVSİYE

AMD RYZEN 3 1200 VEYA AMD RYZEN 5 1600 İŞLEMCİYE NVİDİA GT 1030 EKRAN KARTI TAKSAM DARBOĞAZ VEYA OYUNLARDA AÇILMAMA , KASMA VEYA DONMA YAŞANIR MI ? ANAKART OLARAK İSE A 320 M DÜŞÜNÜYORUM
  8. G

Eski PC'ye W10 Disk Takmak

Eski bir bilgisayara içinde Windows 10 yüklü bir Hard disk takınca açılır mı? Veya içindeki bilgiler silinir mi?
Top Bottom