Arama sonuçları: *

• Users: Might
  • Order by date
  1. M

Anker R100 vs Soundpeats T3

eyvallah hocam
  2. M

biliyorum hocam o kulaklığı ama benim bütçem 500-600 civarı daha çok sağ ol yine de
  3. M

bu iki kulaklık arasında kaldım. sanırım t3'ün ses kalitesi daha iyi ayrıca anc özelliğinden dolayı t3 siparişi verdim. siz hangisini önerirsiniz? eğer r100 bariz daha iyi diyorsanız t3'ü iade edebilirim.
  4. M

Anker SoundCore R100 vs Soundpeats T3

ben de r100 ve t3 arasında kaldım. t3 sipariş ettim anc özelliği olduğu için. siz hangisini önerirsiniz hocam
  5. M

Twitter Something went wrong. Try reloading. Hatası

Uzun zamandır twitter.com adresine girdiğimde bu hatayı alıyorum. İnternette araştırdım, twitter supporta ulaştım ama sorun düzelmedi. Ben de alternatif olarak m.twitter.com adresinden mobil twitterı kullanıyorum. Normal twitterdan bir farkı yok sadece bazı eklentiler çalışmıyor mesela Likers...
  6. M

Mikrofonumun Sesi Çok Az

Merhaba, benim kullandığım kulaklık HyperX Cloud II ve mikrofonumda sorun var. Bu önceden de gerek oyunlardaki kişilerin gerek de Discord'ta vs. herkesin söylediği ve benim de bir türlü çözemediğim bir sorun. Kayıt aygıtlarından sesi aç önerisinde bulunacak arkadaşlara söyleyeyim kayıt...
  7. M

ARTURIA MiniLab MK II vs AKAI MPKMINI 3

Öncelikle selam, ben müziğe yeni başladım. Elektro gitar çalıyorum ve son zamanlarda bilgisayardan müzik yapmaya başladım. Şu anlık FL Studio kullanıyorum. Bir MIDI klavye almak istiyorum. Bu iki klavye arasında kaldım, seyehat etmiyorum. Drumpadler konusunda AKAI daha iyi ama keybed ve DAW...
  8. M

Beat ler nasıl yapılıyor

Discord'tan ulaşabilir misin ban ben free kullanıyorum şu an might#3880
  9. M

Silinmeyen Windows Dosyalarını Silmek

İşime yaradı teşekkürler
  10. M

şu an lazım olan dosyaları ayırıyorum ondan sonra diske format atacağım
  11. M

programı indirdim fakat dosya seçip silmeyi bulamadım
  12. M

Şu an bilgisayarımda 3 tane disk takılı. Bunlardan 1.si Windowsun kurulu olduğu 240 Gb SSD 2. ise 1TB bir arddisk ve sonuncusu ise eski laptopumun 450 Gb'lık Harddiski. Ben bu 450 Gb'lık Harddiskteki Windows dosyalarını silmek istiyorum ama windows bir türlü izin vermiyor. Revo Uninstaller ile...
  13. M

Minecraft 1.17'de Gelen Maden Güncellemesi

Merhaba dostlarım, Ben 1.16.5 sürümünde survival oynuyorum şuan ve biliyorsunuz 1.17'de maden güncellemesi geldi-şuanlık sadece snapshotlarda var-. Ben hali hazırda oynamakta olduğum 1.16.5 dünyamı 1.17'de açarsam maden güncellemesi benim dünyamı etkiler mi? Yani maden güncellemesinden...
  14. M

Hyper x cloud 2 mikrofon çalışmıyor

bende de o 0 ama benim mikrofonum çalışıyor oyunlarda fln sesim az gidiyormuş onu nasıl 100 yaptın
  15. M

Zowie Mouse Alabileceğim Siteler

Zowie mouseları yurtdışından nereden alabilirim? Özellikle EC2 ve S2
  16. M

VALORANT 2. Bölüm - Güncelleme Tarihi Açıklandı!

bronz 3 olursun max hadi 3 maçı da 13-1 bitirip mvp oldun max gümüş 1 başlarsın 1610344468 durum karışık derken
  17. M

güncelleme saatleri hep aynıdır dostum
  18. M

bu tarih daha önceden de biliniyordu ve evet rankın sıfırlanacak ama mmr'ın yine aynı kalıcak yani demir 2 bitirip rankın sıfırlanınca muhtemelen demir 1 veya demir 2 olucaksın
  19. M

Razer Viper Mini vs Zowie EC2 vs Zowie S2

bütçe tam olarak yok alacağım mouse'a göre ayarlayacağım. Ama bir mouse'a 1000 tl verecek bütçem de yok tabii ki
Geri