Arama sonuçları: *

• Users: Jubr
  • Order by date
  1. J

Donanım üstadlari içeri!

Bu sisteme 2080 yerine 3070 alsam boyut uyum VS Bi sıkıntı olmaz dimi? @crazyreign reis kasa çok iyi yalnız izledim videoyu bayıldım. ***ayrıca 3070 in fiyatı 2080 den düşük olucak, kalan para ile depolama ve Ram yükseltirim
  2. J

Donanım üstadlari içeri!

@RevDeisDou @crazyreign üstadlar emeğinize sağlık, yarışmaya gerek yok ikinizin sistemi de harika. :D 1599242548 Bu son attığın çok iyi. Artık düşünüp taşınıp birini secicem teşekkürler tekrardan <3
  3. J

Donanım üstadlari içeri!

İnceledim, ssd yi değiştirirsem bu da çok güzel emeğine sağlık. Ama ssd değişip HDD eklersen sanki Bi tık zorlar gibi bütçeyi
  4. J

Donanım üstadlari içeri!

Emeğine sağlık reis fakat intelden hayatta vazgeçmem. Posta da belirttiğim gibi amd ye fobim var. 1599242145 O zaman seni son kez rahatsız ediyim. Yalnızca 1080p oyun oynayacağım ve monitörüm de 1080p 240hz, değişmeyecegim onu, sence 3070 i beklemeli miyim?
  5. J

Donanım üstadlari içeri!

Reis ben ışığa falan hiç takılmam. Rgb hiç olmasa bile olur, max performans olsun yeter. Nasıl teşekkür etsem bilemedim, Allah razı olsun <3
  6. J

Donanım üstadlari içeri!

Uffff, titredim. Ağam kasa güzel midir? Eğer 1K daha ayırabilirsek sisteme değiştirir miydin kasa modelini?
  7. J

Donanım üstadlari içeri!

Aerocool ve Palit e güvenebilir miyiz?
  8. J

Donanım üstadlari içeri!

Palit duymadım hiç iyi midir ki? Ssd hızı düşük kalır ama o kolay.
  9. J

Donanım üstadlari içeri!

3070in bana vaadettiği bir şey yok. Bana 1080p de max. Performansı vericek Gpu lazım. 2060 gibi. Ama bir tık üstünü alıp yayın VS açtığımda performans düşüşü olmasın istedim.
  10. J

Donanım üstadlari içeri!

Mamasını bekleyen kedi gibiyim şuan :D
  11. J

Donanım üstadlari içeri!

Kasa bütçem 20K reis. +-2k diyelim. Yayın actiracak, render yaptıracak Bi pcc lazım
  12. J

Donanım üstadlari içeri!

Cs go ve valorant oynuyorum, başka tarz oyunlar oynasam kesinlikle düşünürdüm
  13. J

Donanım üstadlari içeri!

Mantık olarak doğru söylüyorsun fakat yeni seri için en az 1440p kullanmak gerekiyor diyorlar. 1599240059 Ya sen adamsın <3
  14. J

Donanım üstadlari içeri!

Reis vaktin var ise bana Bi sistem diz, sen bu işi biliyorsun gibi
  15. J

Donanım üstadlari içeri!

Beyler 3070 diyorsunuz da, 1080p oynanmaz diyorlar 3k serisi ile.
  16. J

Donanım üstadlari içeri!

Evet beyler, araştırmalarım sonucu bu sistemi topladım, bir eksiği fazlası, gereklisi gereksizi var mıdır? Donanım üstadlari yardımcı olursa sevinirim. https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/T8MH2XS4 RTX3k serisini beklemeyecegim, çünkü 1080p oynuyorum, fps oyunu oynadığım için max fps...
  17. J

Sistem için Kasa, PSU ve işlemci soğutucu tavsiyesi

Şuan sistemin son hali bu şekilde oldu, işlemci soğutucu tavsiyesine ihtiyacım var. https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/5LKFJ6FL 1599211017 Cpu soğutucu uyumluluk anlamında 10900 ile uyumlu değil sanırım. 1200p yazmıyor uyumlu socketlerde
  18. J

Çok mantıklı geldi, fiyat olarak da uygun. İşlemci soğutucu olarak fikrin var mı? 1599209130 Bu güzelmiş, şu an için önceliğim bu olacak. 850W bu sistem için yeterli olur değil mi? Ekran kartı da 3080 olacak. Fps oyun ve twitch yayını, ve YouTube video render için kullanacağım
  19. J

Reis bu çok aşar beni. Power ve kasa 4k, max 5k olmalı
  20. J

Şuan sistemin son hali linkte, işlemci soğutucu 360mm yazdım fakat eğer 240 yeterli olur derseniz 240 alacağım. Ekran kartı RTX 3080 https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LMS21L4G
Geri