Arama sonuçları: *

1. H

GPU kullanımı %100'den %0'a düşmesi

merhabalar öncelikle bilgisayarımın özellikleri asus rog rx570 8gb , ryzen 5 2600 , 8gb ram oyunlarda hangi oyun olduğu farketmez bir anda gpu kullanımı 100'den 0'a düşüyor çözümü nedir?
  2. H

Xbox Konsol hesabını steam a bağlama

iyi günler arkadaşlar biliyorsunuz steama forza horizon 4 geldi ve bende satın alıcam ama şöyle bir sorum olucak xbox konsolum da forzayı baya oynadım ve şimdi steamde bu oyunu alınca iki hesabı birbirine bağlıyabilirmiyim sıfırdan bașlamak çok uzun sürer şimdiden teşekkürlerimi sunarım
  3. H

Microsoft flight simulator 2020

Hocam bu oyunu silersem Bi daha yüklemem gına getirdi bana zaten ama yinede yardımın için teşekkür ederim
  4. H

Tamamdır kanka eyw
  5. H

Eğitim değil ya bu ikinci kez yukleyișim oyunda ilk nereden kalkarsan ve hangi uçağı seçersen orada sabit kalıyor önceki indirdiğimde küçük bir uçak ve Ankara havalimanıni seçtim sonra uçuşu yaptım uçak ve gideceğim yeri değiştirip tekrar denedim yine aynı uçak yine aynı havalimanı olarak kaldı...
  6. H

7. H

Merhaba arkadaşlar bu benim 3.forumum diğer 2 forumda soruma yanıt veren olmadı buradan ümitliyim arkadaşlar öncelikle MFS oynarken free fly da istediğim uçak istediğim kalkış ve iniş yapacağım pisti seçmeme rağmen oyun beni sürekli aynı uçak ve aynı havalimanına atıp duruyor çözümünü bilen biri...
  8. H

1900 TL'lik 2.el bilgisayar

Hepinize merhaba arkadaşlar biliyorsunuz Abdullah abinin 2.el 1900 TL'lik bilgisayar toplama videosu var.Benim sorum șu olucak, bende geforce gtx 1650 super var sistemde bu ekran kartını kullansam güç kaynağı yeterli olurmu, yoksa daha yüksek bir güç kaynağımı almam lazım yardım ederseniz...
Geri