Arama sonuçları: *

1. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Oyun ayarlarını sıfırladım, ekran kartı driver ayarlarını standart oyun için ayarladım; İşlemci kullanımı %90'a kadar geriledi ve ekran kartına tam yük bindi. Benchmark testi yaptım, hiç fps drop yemedim. Öncekine nazaran iyi bence, işlemci kullanımı hala yüksek ama olsun. Başka önerisi olan...
  2. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Bir kaç saat önce değiştirdim macunu, biostan ramlerin hızlarını da normale çektim, düzelme yok. driverı sıfırlayıp denicem şimdi.
  3. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Tam ekranda oynuyorum, Radeon ayarları demişken ben driver üzerinden ekran kartına perfonmans odaklı ayarlamıştım, o yüzden olabilir mi ki?
  4. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

FSP 500W
  5. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Bu arada ekran kartı ve işlemci kullanımını görmek istiyenler için: https://hizliresim.com/TM9I8E 1599162678 Bi ara ramlerime mhz overclock yapmayı denemiştim, acaba o yüzden işlemciye fazla yük biniyor olabilir mi?
  6. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Yinede işlemci kullanımı sürekli %100'de olmamalı.(Diye biliyorum) 1599162360 İşlemci max 75 derece, Ekran kartı da 60'ı geçmiyor.
  7. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

PUBG'de yaşadığımı hatırlıyorum, hatta bayağı drop da giriyordu, Valorant'da da %100, bir tek Dead By Daylight'da yaşamadım şu sorunu, o da oyun ekran kartı ağırlıklı olduğu için sanırsam.
  8. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

1080P, Grafik ayarları fulde, işlemci ağırlıklı olan ayarlar en düşükte, (Partüküller vs.)
  9. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

RX570, İşlemci de sorun olduğunu sanmıyorum, Youtube üzerinden benchmark testlerine baktığım da işlemci kullanımı max %80'e çıkıyor. Bende var sıkıntı.
  10. Starkeywerld

İ3 9100F Darboğaz sorunu

Selamlar herkese, sorunum orta da RX570'i İ3 9100F ile kullanmaktayım, oyunlarda işlemci kullanımı %100 olduğu için fps drop yiyorum. Örneğin GTA V'de ekran kartı kullanımı %70 iken işlemci %95-%100 arası gidip geliyor, bu da droplara neden oluyor, sebebini bir türlü anlayamadım, bilgisi olan...
Geri