Arama sonuçları: *

1. Atlanta

Yardım 18K Bütçe Telefon Önerisi?

Arkadaşlar herkese selamlar, teyzeme 18-19 k bütçe ile akıllı telefon alacağım kendisi için daha çok akıcılık, uzun ömürlülük, kamera ve pil performansı önemli. Oyun oynamıyor. Benim aklımdan Samsung Galaxy a56 5g 256/8 Geçiyor siz ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
  2. Atlanta

Yardım Bu Laptop Alınır mı? (45k)

Teşekkür ediyorum hocam cevaplarını bekliyorum.
  3. Atlanta

Yardım Bu Laptop Alınır mı? (45k)

Arkadaşlar herkese merhaba mühendislik için bu laptopu gördüm fiyatına göre nasıldır? alınır mı bir sıkıntısı var mı veya ileride yaşayacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. (Trendyolda 45K)...
  4. Atlanta

Öneri 36K Bütçe Laptop Önerisi Lazım

Güzelmiş hocam bu kuzene sormam lazım başka önerisi olan var mı? önerilere açığım
  5. Atlanta

Öneri 36K Bütçe Laptop Önerisi Lazım

Herkese selam arkadaşlar kuzenime 36k bütçe ile gaming laptop önerisi istiyorum sizden. İntel işlemcili ve Nvidia ekran kartlı tercihimizdir. Teşekkürler.
  6. Atlanta

AGÜ , İKÇÜ , Akdeniz Üniversitesi EEM Karşılaştırması

peki sosyal hayatınız ne durumda her gün kod yazılıyor mu? kendinize zaman kalıyor mu acaba bunları çok merak ediyorum.
  7. Atlanta

AGÜ , İKÇÜ , Akdeniz Üniversitesi EEM Karşılaştırması

merhaba hocam tekrardan ben bu arada siz ünide misiniz mezun mu oldunuz? bir de bilgisayar müh. halen önü açık mı
  8. Atlanta

Tercih sıralaması nasıl yapımalı?

Merhaba hocam ben de 28 k ile ee tercihi yapacağım üniversite önerilerinize açığım
  9. Atlanta

SAY 28K Muhendislik önerisi

Evet hocam arkadaşlar söyleyince ben de çok şaşırdım böyle bir üniversitede böyle hocalar çok garip bence tercih listesine koyulacak bir üni ayrıca 38 k ile kapatmış bence daha da ileri cekicek bu sene akredite olayı falan da var bildiğim kadarıyla ünide Ford ve Toyota ofisleri de var staj için.
  10. Atlanta

Merhaba esogude mi okuyorsunuz? Esogu uçak mühendisliğini belki gelir diye yazmak istiyorum. Eğer okuyorsaniz bilgisayar mühendisliği bölümü nasıl? Eğitim olanak falan? Tesekkurler
  11. Atlanta

Evet Sakarya üni
  12. Atlanta

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar bana Sakarya üniyi önerdi ceng için eski İTÜ kampüsü imiş. Kadrosu da iyi gibi siz de bir bakar mısınız ayrıca Sakaryada staj imkanları çok dediler.
  13. Atlanta

Hocam Almanca öğrenmek çok zor değil mi? keşke ingilizce olsaydı ya.
  14. Atlanta

Hocam açıkçası masada aşırı bir şekilde oturmayacak bir iş istiyorum bilgisayarı da seviyorum ama ee bana daha cazip geliyor
  15. Atlanta

Merhaba hocam diş hekimliğinin okunmasınin maliyetli olduğunu ayrıca klinik açacak para yoksa asgari ile sürünen çok kişi gördüm o yüzden pek düşünmüyorum.
  16. Atlanta

Merhaba hocam 2 bölüm arasında kaldım ayrıca hangi üni iyi hangisi kötü bilmiyorum belki bilenler vardır diye açmıştım konuyu.
  17. Atlanta

Arkadaşlar selam sayısalda 28k yaptım. Ee ve ceng arasında takılıp kaldım bana üniversite ve bölüm önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler. Diğer tekliflere de açığım.
  18. Atlanta

Yardım Laptop için pump out yapmayan termal macun önerisi

Arkadaşlar selamlar hp 255 g8 laptopa sahibim ryzen 5 5500U işlemci var üzerinde 1 sene oldu alalı termal macun değişimi yapmak istiyordum mx-4 alıp termal macunu değiştirdim ancak bilgisayar oyunda 65-70 derece boşta 45-50 derecelerde çalışıyor sanırım macun pump out yaptı. sizden pump out...
  19. Atlanta

İşlemci Sıcaklıklarım Normal mi?

Teşekkürler hocam peki işlemcinin hız kısıtlaması normal mi
Geri