Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

Ramlerin fiyatı ilk artmaya başladığında ben de diğer bileşenlerin fiyatı düşer herhalde diye düşünmüştüm ancak tahminim pek tutmadı. :peepo1:
  2. Emir Aydın

Maksimum 1.9 Milyona Araba Önerisi

O bütçede genç işi yakışıklı araba denince benim aklıma direkt Cupra Formentor geliyor. SUV istemiyorsan Leon da bakılabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-cupra-sahibinden-2021-formentor-1310744127/detay
  3. Emir Aydın

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

Güzel fiyat. :kizginpeepo:
  4. Emir Aydın

1.2M aile arabası önerisi

Az yakması, sorunsuz olması, otomatik olması, benzinli olması, şehir içinde kullanılacak olması gibi istekleri göz önünde bulundurursak benim aklıma gelen ilk araç Toyota Corolla 1.8 Hybrid. Oldukça sağlam ve sorunsuz bir motora ve ölümsüz diyebileceğimiz bir şanzımana (e-CVT) sahip. Ayrıca arka...
  5. Emir Aydın

5G Pil Kullanımı Cok Mu?

Pil kullanımını ölçmedim ancak internet 5G'de daha az çektiği için 4.5G'ye geçtim ben. Tavsiye ederim. :peepo2:
  6. Emir Aydın

RX 6900 XT Hala Alınır mı?

Uygun fiyata bulunursa tercih edilebilir. Saf kas gücü bakımından oldukça güçlü bir kart. Ancak ray tracing ve upscaling (FSR) teknolojileri bakımından geride bir kart diyebiliriz. Bunlar senin için önemliyse RX 9060 XT 16 GB gibi güncel bir kart tercih edebilirsin ancak o zaman da saf güç...
  7. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! NB F80 MAVİ OUTLET 17-30inch Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 899₺

Kutusunun hasarlı olması çok dert değil de mavi olması biraz sıkıntı. :kizginpeepo:
  8. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

Şu an için forumda fotoğraf yükleme özelliği geçici bir süreliğine kapalı. Hızlıresim gibi fotoğraf yükleme sitelerini kullanabilirsiniz. Linki kopyalarken BBcode seçeneğini seçerseniz forumda fotoğraf büyük gözükür.
  9. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

Bazı kahramanlar pelerin takmaz. :kizginpeepo:
  10. Emir Aydın

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

Bir süreliğine fotoğraf yükleme özelliği kapalı. Hızlıresim tarzı siteleri kullanabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/forum-uzerindeki-degisiklikler-yenilikler.4079/post-10983001
  11. Emir Aydın

Logitech G29 Orta (Merkez Kısmında) Direksiyonun Çıkacakmış Gibi Olması Normal mi?

DD kullandıktan sonra G29 da benim alınmasını tavsiye etmediğim bir set zaten. Pedalın içini açıp potensiyometrelere devre temizleyici sprey sıkarak düzelttiğim çok G27/G29 var. Ancak dediğim gibi satın alım zaten yapılmış. Ortada bir sorun var gibi gözüküyor. Bu sorunun çözümü "Keşke onu...
  12. Emir Aydın

Logitech G29 Orta (Merkez Kısmında) Direksiyonun Çıkacakmış Gibi Olması Normal mi?

Burada konu sahibi "Doğru bir satın alım yapmış mıyım?" amacıyla konu açmamış. Elindeki ürünün sorununu çözmek için bir konu açmış. Geçmişe gidemeyeceğimize göre burada yapılabilecek tek bir şey var, bir sorun varsa onu çözmek. Bunlar öneri konularında yazılabilir. İstenirse 10 sayfa tartışılıp...
  13. Emir Aydın

Zaten satın alınmış. Dolayısıyla burada Direct Drive önermenin konu sahibine herhangi bir faydası yok. Hele "17k'ya Direct Drive almak varken bu çöpü almışsınız. Kolay gelsin size." tarzında bir cümle yazmanın hiç faydası yok.
  14. Emir Aydın

G29'a kayışlı diyerek yanlış bilgi verdiğin için uyarıyı ben verdim. Normalde bu uyarı süresiz olarak verilir ancak ben inisiyatif alarak yeni bir üye olduğun için süreli olarak verdim. Galiba bazen inisiyatif almamak daha yararlı oluyor. Konu sahibinin sorunu tam olarak belli değil. Ben...
  15. Emir Aydın

Konu bir öneri değil yardım konusu. Dolayısıyla lütfen konu dışına çıkmadan mevcut sorunla alakalı mesajlar yazalım.
  16. Emir Aydın

Bu kuvveti hangi eksende uyguluyorsun? Eğer monitöre doğru itip kendine doğru çekiyorsan direksiyonun çıkacakmış gibi sallanması normal değil. Video çekip atarsan sorun olup olmadığı daha net anlaşılır.
  17. Emir Aydın

2026'da Hala Logitech G27 Alınır mı?

G27 ve G29 arasında tuşlar harici pek bir fark yok diyebiliriz. Dolayısıyla uygun fiyata temiz bir G27 bulursan tercih edebilirsin. Ancak G27 çıkış yılı itibariyle daha eski ve sıfır satışı uzun süre önce sona erdi. Dolayısıyla ikinci eldeki G29'lara oranla yıpranmış olma ihtimalleri daha yüksek...
  18. Emir Aydın

400K Civarı Araba Önerisi

O bütçede Fiat Bravo bulmayı deneyebilirsin. Bence hala güncel gözüken ve genç işi bir araç. Kilometre-boya durumları kafana uymazsa Punto da bakabilirsin ancak Bravo C segment, Punto B segment bir araçtır...
  19. Emir Aydın

2.5M TL'ye SUV Araç Önerisi (sıfır)

C-HR 3 milyon değil ki.
  20. Emir Aydın

2.5M TL'ye SUV Araç Önerisi (sıfır)

İstenilen özelliklere bakınca aklıma gelen ilk araba 1.8 Hybrid CH-R veya 1.8 Hybrid Corolla Cross. Şehir içi dur kalklar için mükemmel olan e-CVT şanzımana sahipler. 1.8 motor olduğu için MTV biraz yüksek oluyor ancak Hybrid olması sebebiyle sağladığı yakıt avantajıyla bu açığı rahatlıkla...
Geri