Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

2. El Alıcam, Hangi Direksiyon Setini Tercih Etmeliyim

13K'ya G29 alınmaz. Dişli sistem kullandığı için çok sesli ve pürüzlü çalışıyor. Onun yerine PXN V10 Pro alabilirsin. Direct Drive olduğu için bu set G29'a göre kıyaslanamayacak derecede iyi. Örnek...
  2. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda X | Kablosuz Gaming Kulaklık | 3,365₺

Yapabilirsin. Hatta Amazon bana Vatan'dan daha çok güven veriyor. Vatan'a lafım yok, Amazon fazla iyi. :peepokalp:
  3. Emir Aydın

Benimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım. :kizginpeepo:
  4. Emir Aydın

R5 5600 Den Hangi İslemciye Geçilir ?

Muhtemelen idare eder ancak 4 core 8 thread pek güven vermiyor. Denemek lazım.
  5. Emir Aydın

R5 5600 Den Hangi İslemciye Geçilir ?

X olmayan 5700, 16 mb önbellek yüzünden oyunlarda kötü performans veriyor. DDR5'e geçecek bütçen yoksa oyun açısından Ryzen 5 5600'de kalman en mantıklısı. 5070 tarzı güçlü kartlar için 2K monitör alıp keyfine bakabilirsin.
  6. Emir Aydın

Nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum. 1 senedir filan ses tekerini oynatırken cızırtı oluyor ve ses şiddetti sağda-solda ayrı oynuyor. Bunun için garantisi bitmeden önce garantiye yollayacağım. Onun haricinde bir sorun yaşamadım, genel olarak memnunum.
  7. Emir Aydın

Yardım 10000tl Bütçe Direksiyon Önerisi

Direct Drive olduğu için mümkünse V10 Pro almakta fayda var. T248 dişli+kayış (hibrit) kullanıyor. Dolayısıyla V10 Pro kadar pürüzsüz olmayacak.
  8. Emir Aydın

Rampage V902 Direksiyon Seti Alınır mı?

Param Güvende ile alabilirsin. Satıcıdan çok alıcıyı koruyor.
  9. Emir Aydın

600k-1m Arası 2.El Araba Önerisi

O bütçelerde Egea gerçekten mantıklı bir araç. Sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi açısından 1.6 E-Torq alabilirsin (LPG). Aisin üretimi oldukça sağlam bir şanzımana sahip. Aynı şekilde motor da gayet sorunsuz. Daha performanslı olsun dersen 1.6 Multijet otomatiklere de bakabilirsin ancak dizelin ve...
  10. Emir Aydın

Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

Kendim yapamam dersen bir bilgisayarcıya götür kartı riser olmadan normal taksın. Sonra aldığın yere gidip riserın parasını o çalışandan geri al. :peepo1:
  11. Emir Aydın

İkinci El Rx6600 Alınır mı?

6800 TL'ye satıyor, pazarlıkla 6500 TL'ye verir. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-swft-210-amd-6600-ekran-kartim-satiliktir-1336760076/detay
  12. Emir Aydın

8 GB olduğu için mantıklı değil. Ayrıca RX 6600 ile arasında 2 kat fiyat farkına değecek bir performans farkı yok.
  13. Emir Aydın

RX 6800 XT kullanırken yapay zeka modellerini bilgisayara kurmak için biraz meraklanmıştım ama Rocm istiyordu. Sanırım Linux üzerinde sorunsuz çalışabiliyordu ancak Windows'ta bir türlü becerememiştim. :peepo1:
  14. Emir Aydın

8000 TL RX 6600 için çok fazla. Biraz zorlarsan 6500 TL civarına bulabileceğin bir kart. Fiyat/performans açısından güzel bir kart, yani almanı tavsiye ederim. Ayrıca 2027'nin başında RX 6000 serisi kartlara FSR 4.1 gelmesi planlanıyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde değerini koruyacak gibi...
  15. Emir Aydın

Rampage V902 Direksiyon Seti Alınır mı?

Alınmaz Force Feed Back yok. Ayrıca pedalları çok kolay bozuluyor. İkinci elden G29 alabilirsin.
  16. Emir Aydın

Yarın İlk Direksiyon Sınavım Var.

Bu kadar geç kalmalarını neye bağlıyorlar? Ben yazılı sınavdan 10 gün sonra filan direksiyon derslerine başlamıştım.
  17. Emir Aydın

Tft Set 18 ile İlgili Düşünceleriniz

Setin kendisi güzel de eksikleri var. Bir özelliğin üzerine geldiğinde 1 şampiyondan 2 tane filan gösteriyor. Bir oyuncuyu öldürdüğünüzde özel chibiniz varsa finisher animasyonu oynatılıyordu. Onu 30 FPS yapmışlar çok kötu olmuş. Bunlarin normalde PBE'deyken düzeltilmesi lazımdı. Oyun şu an...
  18. Emir Aydın

Yarın İlk Direksiyon Sınavım Var.

Benim sınavda çok derin konular konuşmuştuk. Acemi insana hata yaptirirlar. Onların muhabbetine pek katılmayın. :kizginpeepo:
  19. Emir Aydın

Öneri Sıfır Direksiyon Seti Alacağım Sizce Hangisi?

Özellikle BeamNG'de vites olayına güzel alışırsın. Çünkü mekanik açıdan diğer oyunlardan farklı. Forza'da Assetto'da debriyaja basmadan bile vites atarsın. Ancak BeamNG'de bunu yaptığında vites kutusu hasar alıyor. Veya 4. viteste giderken 1. vitese atarsan da vites kutusu hasar görüyor ve...
Geri