Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Meta Quest 3S Nasıldır?

Mümkünse düz Quest 3 almanı tavsiye ederim. Aralarında önemli farklar var. Sebeplerini detaylı bir şekilde aşağıda linkini verdiğim konuda anlatmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sifir-meta-quest-3s-vs-ikinci-el-meta-quest-3.1047822/ Bana kalırsa depolama çok önemli değil çünkü...
  2. Emir Aydın

🔥İndirim Casio MTP-V004D-1BUDF Erkek Kol Saati 1107TL

@Mehmet Yılmaz :peepo1:
  3. Emir Aydın

🔥İndirim Casio MTP-V004D-1BUDF Erkek Kol Saati 1107TL

Hiç saat hevesim yok ama alasım geldi nedense. :peepo2:
  4. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! 150 GR Tuğba Kuruyemiş Bol Antep Fıstıklı-Bol Bademli Lokum 80 TL

Kargo şimdi geldi. Yanında hediyeleri de geldi. Tadına iftarda bakacağım. :peepo2:
  5. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! 150 GR Tuğba Kuruyemiş Bol Antep Fıstıklı-Bol Bademli Lokum 80 TL

Hepsiburada'daki yorum ortalaması çok iyi gözüküyor. Seven seviyor sevmeyen de nefret ediyor gibi. Tadını merak ettim gelsin de bi bakalım nasılmış. :kizginpeepo:
  6. Emir Aydın

Tekli alımda dahi herkese bu hediyeleri yolluyorlarsa çok iyi. Hepsiparaları saymazsam 25 TL'ye 150 gr lokum, 1 tane türk kahvesi, 1 tane balon, 1 tane defterimsi şey (takvim galiba). :kizginpeepo:
  7. Emir Aydın

Akakçe o fiyattayken indexleyememiş sanırım. Sık takip eden birisi varsa hep bu fiyata inip inmediğini yazabilir.
  8. Emir Aydın

Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları...
  9. Emir Aydın

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Konu sahibinin isteklerine göre aklıma gelen ilk araç bu. Sıfır, SUV, benzinli, otomatik, kronik sorunlu olmayan ve sanayi yüzü göstermeyen kaliteli diyebileceğimiz bir araç.
  10. Emir Aydın

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Sıfır şartsa ben olsam Sportage alırdım.
  11. Emir Aydın

En kaliteli F/P Oto bakım seti hangisi?

Gereksiz. :kizginpeepo:
  12. Emir Aydın

Markaya göre kalitesi değişiyordur. Sitelere bakıp en çok satılan ve değerlendirme alanlardan birini tercih etmekte fayda var.
  13. Emir Aydın

Bizim araçta işaretlediğim yere vantuzlu. Dijital ekranın önünün kapanması dert değilse sen de öyle yapabilirsin. Ön camın sol tarafına yapıştırıp kullananlar da var. Veya klima menfezine takılan telefon tutucular da oluyor. Tercihini rahat edeceğin şekilde yap.
  14. Emir Aydın

Evet o setten kullanıyorum. Telefon tutucuyu babam Bim'den almıştı markasını bilmiyorum.
  15. Emir Aydın

Ben sadelikten yanayım telefon tutucudan başka bir şey yok bizim araçta. :peepo1:
  16. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı Çikolata 1.2KG 🔥549₺

Çok yanlış anlaşılabilecek bir cümle. :kizginpeepo:
  17. Emir Aydın

Bilgim yok ilk defa görüyorum.
  18. Emir Aydın

Modifiye mi? :peepo1:
Geri