Mümkünse düz Quest 3 almanı tavsiye ederim. Aralarında önemli farklar var. Sebeplerini detaylı bir şekilde aşağıda linkini verdiğim konuda anlatmıştım.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/sifir-meta-quest-3s-vs-ikinci-el-meta-quest-3.1047822/
Bana kalırsa depolama çok önemli değil çünkü...
Hepsiburada'daki yorum ortalaması çok iyi gözüküyor. Seven seviyor sevmeyen de nefret ediyor gibi. Tadını merak ettim gelsin de bi bakalım nasılmış. :kizginpeepo:
Tekli alımda dahi herkese bu hediyeleri yolluyorlarsa çok iyi. Hepsiparaları saymazsam 25 TL'ye 150 gr lokum, 1 tane türk kahvesi, 1 tane balon, 1 tane defterimsi şey (takvim galiba). :kizginpeepo:
Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları...
Konu sahibinin isteklerine göre aklıma gelen ilk araç bu. Sıfır, SUV, benzinli, otomatik, kronik sorunlu olmayan ve sanayi yüzü göstermeyen kaliteli diyebileceğimiz bir araç.
Bizim araçta işaretlediğim yere vantuzlu. Dijital ekranın önünün kapanması dert değilse sen de öyle yapabilirsin. Ön camın sol tarafına yapıştırıp kullananlar da var. Veya klima menfezine takılan telefon tutucular da oluyor. Tercihini rahat edeceğin şekilde yap.