Arama sonuçları: *

1. N

Bilgisayarda var olan bir sorun nasıl anlaşılır?

Oyunun donuyor mu oyun sonunda?
  2. N

Minidump Analizi Yapma

Ufak bir fikir alsam bile burdan nereye bakmam ile alakalı, bana yeter daha yeni uyandım kurcalamaya tekrar başlıyacağım. Not: Güncel sürüme yükseltme yaptığımdan beri crash yok. Amd ekran kartı driverleri hep sorunlu zaten.
  3. N

BU SİSTEM BENI 4-5 YIL GÖTÜRÜRMÜ VE ÖNERILERINIZ

Uzun yıllar giden bir sistem istiyorsan, bilindik markalar orta sınıf ve üstü ürünler tercih et. Neo Forza, :Aerocoo gibi markalar ile olmaz.
  4. N

Minidump Analizi Yapma

Buraya atarsam her şeyi söylersiniz ve benim elime hazır bir şey geçmiş olur. Fakat kendim kurcalarsam bir daha ki sefer rahatça çözebilirim, bu yüzden.
  5. N

amd tahtında sarsılıyor gibi

Bence AMD diye bir firma yok :D Virüs zamanı sistem aldım. NVDIA kartları yoktu da, AMD kart alayım dedim. Pc olmadan olmuyor. Fakat AMD kart alacağınıza hiç almayın kartsız çalıştırın daha performanslı olur. 5700 XT S.E var bende, böyle bir şey yok. 1 Tane adam akıllı sürücü yok ki kuralım. Ya...
  6. N

Lobi yazı tipi böyle değil. Burada bir sorun var ama kaynağı neresidir onu bulmam gerek.
  7. N

Değerli arkadaşlar problem ingilizce olması değil. Yazı tipine dikkat edin. Normalden çok daha ince. Ve oyun sonu ekranı 10 15 saniye donuyor ardından açılıyor. Sorun yazı tipinin böyle ince çıkıyor olması ve 10 15 saniye donması.
  8. N

Merhaba Bir bilgisayarda bir sorun varsa nasıl anlaşılabilir? Son günlerde bir kaç sıkıntı yaşıyorum bilgisayarımda. Belki buradan birileri biliyordur. Mesela LOL'de oyun sonu böyle olması gibi. Neden olabilir sizce?
  9. N

Minidump Analizi Yapma

SYMBOL_NAME: dxgkrnl!TraceDxgkDevice+17141 MODULE_NAME: dxgkrnl IMAGE_NAME: dxgkrnl.sys Biraz kurcaladığım da böyle bir ibare buldum içerisinde. Anlamı nedir?
  10. N

Minidump Analizi Yapma

Selamlar minidump dosyasını nasıl analiz edebilirim? İki defa bilgisayarım mavi ekran verip kapandı. Sistemsel mi, yazılımsal mı anlamak istiyorum.
  11. N

SSD yavaş çalışması

Aynı böyle oluyor bir şey yazmak istersem.. 1599310777 Not: Biraz araştırdım benim sahip olduğum disk benzerinden biraz daha dayanıklı %10larda bile bu düşüşleri yaşayanlar vaarken benim %20 dolulukta bu hızlara düştü. Ayrıca 1 yıl oluyor bu diski kullanalı. 1 yılda onca formata rağmen verileri...
  12. N

SSD yavaş çalışması

Sonuç böyle geldi.
  13. N

SSD yavaş çalışması

Selamlar arkadaşlar Hazır böyle bilgili insanları bulmuşken biraz bilgileneyim :D Benim bilgisayarımda dosyalar çok yavaş yazılıyor sebebi ne olabilir? SSD : Corsair MP510 960GB 3480MB/sn-3000MB/sn NVMe PCIe M.2 10 mb 5mb falan yazıyor dosyaları sebebi ne olabilir? Anakartta bir tek bunu...
  14. N

LOL Oyun Sonu Ekranında Donması Ve Yazı Tipinin Değişmesi

Teşekkürler, deneyeceğim.
  15. N

LOL Oyun Sonu Ekranında Donması Ve Yazı Tipinin Değişmesi

Merhaba dostlar Benim çok garip bir sorunum var bilgisayarımda hiç bir sorun yok. Ancak LOL oynarken bazen oyun bitiyor oyun sonu ekranı 3-4 saniye donuyor. Ancak bilgisayarımda zerre sıkıntı yok. Yazılar aynı bu şekilde yazı tipi incelmiş şekilde çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
Top Bottom