Arama sonuçları: *

1. Ö

Ekran kartsız çalıştırma

Ekran kartını taktım ama hâlâ aynı şekilde ekran kartını çıkarttığım için olduğunu düşündüm geri takmama rağmen düzelmedi sürekli reset tuşuna basınca çalışma süresi uzuyor ama ekrana görüntü gelmiyor
  2. Ö

Ekran kartsız çalıştırma

Merhabalar sistemim de İ7-9700 İşlemci ve RTX 2060 ekran kartı var daha önce ekran kartsız kullanıyordum bir sorun olmuyordu ekran kartı ile kullanmaya başladım bunda da bir sorun yok ama kartı servise göndermem gerekiyor ve az önce kartı söktüm kutusuna koydum hdmi kablosunu anakarta bağladım...
  3. Ö

30 euroya düşürülen alışveriş limiti

yeni karara göre 30 euro olan yurt dışı alışveriş limitine vergiler dahil 30 euro olarak mı alışveriş yapacağız yoksa vergilerden dolayı 30 euroyu aşarsa alışveriş yapabilecek miyiz?
  4. Ö

depolama kurulu olmasına rağmen gözükmüyor

merhaba arkadaşlar yeni bir ssd aldım ve bilgisayıma taktım daha sornasında bilgisayarıma format attım ve takılı olan 2 ssd v 1 hdd'yi biçimlendirip formatı bitirdim ama kurulum tamamlandıktan sonra ssd ve hard disk'im gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. Ö

Xiaomi buds 3 lite tek kulaklıktan ses gelmiyor

Kulaklığı A101'den almıştım?
  6. Ö

Xiaomi buds 3 lite tek kulaklıktan ses gelmiyor

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce aldığım xiaomi buds 3 lite kulaklığımın teki dün akşam çalışmamaya başladı birden bağlantısı kesildi ve bağlanması üstündeki ışık sürekli yanıp sönüyor bazen hızlı yanıyor bazen yavaş yanıyor resetlwmeyi falan denedim ama işe yaramadı yardımcı olursanız...
  7. Ö

Bios açılmıyor görüntü gelmedi bir türlü

Kdldlsöldldlsksk teşekkür ederim tavsiyelerin olmasa sürekli aynı şekilde aç kapa yapıcaktım pcyi
  8. Ö

Tamamdır düzeldi gördüm Windowsu UEFI yerine eski sürüme aldım öyle düzeldi teşekkürler yardımın için
  9. Ö

Bios ayarlarını düzelttim kayıt ettim ama Windows açılmıyor daha öncede olmuştu ssd ve hddyi devredışı bırakmıştı onları açtığımda düzeldi şimdi yine açtım ama düzelmedi bulucam bir yolunu
  10. Ö

Dediklerini yaptım ramlerden birini ve ekran kartını çıkarttım bios açıldı ama şimdide biostan yukarı çıkamıyorum 🤠
  11. Ö

Hayır öylesine bir saat pili gibiydi takılı olan pille görüntüsü aynıydı bende işe yarar belki diyip taktım şimdi diğer dediklerini deneyeyim
  12. Ö

Hiç bir şekilde görüntü gelmiyor bios pilini çıkarıp taktım yine olmadı başka pil taktım gene olmadı rgbler yanıyor ama görüntü yok
  13. Ö

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 20 dakika önce anakartımın sürücülerini güncelledim ya da güncellediğimi sandım ve biostan secure bootu açtım kayıt edip yeniden başlattıktan sonra ekranıma görüntü gelmedi yardımcı olabilir misiniz? Anakart Modelim:Casper H310CH5-M7
  14. Ö

Modem kullanıcı adı şifre

Teşekkür ederim site açıldı ama şimdide türknet in verdiği kullanıcı adi ve şifreyi giremiyorum 🤠🤠🤠
  15. Ö

Tenda v1200
  16. Ö

Maalesef knk İnternet bağlantım olmadan oraya nasıl gireceğim hiç bir fikrim yok normalde İnternet bağlantısı olmadan girmesi gerekir ama girmiyor nedense çok saçma
  17. Ö

Yok knk 192.168.1.1 yazıyor
  18. Ö

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir buçuk haftadır kullandığım İnternette kopmalar oluyordu 1 hafta boyunca İnternetsiz kalınca mecburen aboneliğimi iptal ettirdim ve TurkNet'e geçiş yaptım kullanıcı adı ve modem şifresini değiştirip İnterneti'mi kullanıma açmak için 192.168.1.1 sitesine girmeye...
  19. Ö

Gizli arama problemi

Yani nasıl oldu bilmiyorum hiç bir şey kurcalamadığıma eminim
Geri