Arama sonuçları: *

1. vutayn

VİPER MİNİ modelleri ve kronik sorun hangisinde var

yazı tura yapıcam sanırım ...
  2. vutayn

yağmacı vandal = aim bot ... asil karambit = karizmanın öz oğlu
  3. vutayn

ya knk açıkcası valoda kostüm almakla bu mouse u almak arasında çok fena kaldım ... elimdeki g102 den ne kadar iyi kestiremiyorum .
  4. vutayn

valorant dia 3 sün aimini etkiliyor mu 1000hz olması ve 61 gram olması , şu anki mouse um 95 gram civarı
  5. vutayn

bende isimlerini bi kontrol edeyim dedim birisinde m birisinde c olunca kafam karıştı . Youtube da inceleme videosunda dediği kronik sorun geldi aklıma .
  6. vutayn

bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşadın mı eksisi artısı nedir senin için g102 lightsync dan geçicem değer mi geçtiğime
  7. vutayn

peki 300 tl bandında önerebileceğin farklı bir mouse var mı bu mouse dan daha iyi olduğunu düşündüğün . Hafif ve fps için biçilmiş kaftan olan bir mouse
  8. vutayn

umarım biliyordur ... Sanırım birisinde duyduğum kadarıyla kronik tuş sorunu varmış ama hangisinde var bilmiyorum .
  9. vutayn

Razer viper mini almayı düşünüyorum ama farklı fiyatlara farklı türden mouse lar buldum 2 sininde adı aynı ama model adı farklı...
  10. logitech g102 ligtsync beyaz .

Şehir Belirtilmemiş logitech g102 ligtsync beyaz .

Razer viper miniye geçiceğim için mouseu satmak durumundayım. Kronik sıkıntısı olan prodigy modeli değildir . Ligtsync modelidir . Mouse un 2022 ekime kadar garantisi bulunmaktadır . Şu anki piyasada 200 TL civarında gezinmektedir . Satış şeklini kararlaştırırız . discord adresim aşşağıdadır...
  11. vutayn

DA-3 ü satıp laptop almak istiyorum , bunu nasıl yapabilirim...

parça parça 8 k ya satarsın diyorsun . Peki laptop önerin var mı
  12. vutayn

2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X Sistem Montaj Hizmeti 1 X GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart 1 X AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 1 X GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192...
  13. vutayn

Üniversiteler açılmadı ama illaki açılıcak ve benim masaüstü pc den kurtulmam gerekiyor. DA 3 ü aldığımda fiyatı 5.4 k tl idi ama şu anda sadece ekran kartı fiyatı bile 6.5 k ... , Buna rağmen laptop fiyatları ise bir nebzede olsa düşüşte . Bende bu fırsattan yararlanıp DA 3 ü satıp yerine...
  14. vutayn

FP 300 BANDI KULAKLIK ÖNERİNİZ VAR MI =) linkteki kulaklıklardan hangisinin mikrofonu iyidir .

forumun yararları demekki gerçi 100tl kuponum yoktu sanırım ama aldım yine 380 e umarım bi sıkıntı yaşamam bu kulaklıkta 1605734573 mikrofon çok önemli ama işte 7.1 ve oyuncu kulaklığı olmasıda önemli
  15. vutayn

FP 300 BANDI KULAKLIK ÖNERİNİZ VAR MI =) linkteki kulaklıklardan hangisinin mikrofonu iyidir .

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-warlord-siyah-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-fiyati,346730184.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-mei-rgb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,534567193.html şimdiden teşekkürler 😘
  16. vutayn

Fiyat p mouse pad önerisi veya düzleştirme taktikleri.

1 ay önce 80 × 40 appa marka bir mouse pad aldım ancak mouse pad geldiğinde tüm yüzeyi dalga dalgaydi. İade etmedim belki düzelir vs diye ancak düzelmedi ... Düzelmesi icin bir önerimiz var mı . Yoksa fiyat performans düzgün bir mouse pad önerir misiniz
  17. vutayn

logitech g102 rezilliği ve rival 3

tamamdır o zaman eğerki yenilenen modelde bu kadar kısa sürede çift tıklama sorunu yaşanmıyorsa en mantıklı seçenek o olur benim için hem 20 tl çebime girer hemde sorunsuz fiyat performans bir mouse um olr 1602060363 biliyorum zaten o yüzden üzülüyorum ikizler olduğum için ... Ve balık...
  18. vutayn

pardon varmış . Sanırım argb den kasıt 3 kısıma ayrılı bi şekilde ayarlanabiliyor
  19. vutayn

onda yok kanka , parlaklığı ile oynayabilyorsun sadece
  20. vutayn

ayarlanabilir rgb . İstediğin rengi ayarlayabiliyorsun
Top Bottom