Arama sonuçları: *

1. Ömer Deniz

VATAN İPHONE SARJ ALETİ ORJİNAL Mİ

MERHABALAR DÜN VATAN BİLGİSİYARSAN APPLE SARJ ALETİ ALDIM EVE GELDİĞİMDE YT DEN ORJİNALLİK İNCELEMELERİNE BAKTIĞIMDA BENİM KUTUDA ORJİNALLERDEN FARKLI OLDUĞUNU FARK ETTİM VE ARSAINDA BEYAZ BANT YAPIŞTIRMIŞLAR BAKTIĞIM VİDEOLAR GENELDE 1 YIL ÖNCESİNİN VİDEOLARI YENİ APPLE ÜRÜNÜNDE Mİ BÖYLE...
  2. Ömer Deniz

STEAM PUBG DA PİNG SORUNU YAŞIYORUM

MERHABA BEYLER BİLGİSİYARDA BİR SÜRÜ OYUN OYNUYORUM AMA Bİ TEK STEAM PUBG DA PİNG DEN OYNANMIYOR OYUN BİRAZ İYİ OLUYO SONRA 4000 PİNG E FİLAN ÇIKIYO CS LOL VALO BF1 GİBİ OYUNLARDA OYNUYORUM PİNG SIKINTISI OLMUYOR ONLARDA
  3. Ömer Deniz

Beyler Bi̇ Karadeni̇z Şarkisi Vardi Uzaktaki̇ Yarin Canini Ver Yakindaki̇ne Di̇yodu

BEYLER Bİ KARADENİZ ŞARKISI VARDI UZAKTAKİ YARIN CANINI VER YAKINDAKİNE DİYODU DİLİME DOLANDI ŞARKI BULAMIYOM BİLEN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  4. Ömer Deniz

Mönitörde parlaklık ayarı yok

bu pc yi aldığımdan beri parlaklık ayarı yok monitörden ayarlaya bildiğim için hiç bakmamıştım ama ikinci monitörü takınca sıkıntı oldu ayarları filan da kurcaladım baya
  5. Ömer Deniz

Mönitörde parlaklık ayarı yok

Beyler sea ben çift monitör kullanmaya başladım ana monitörüm de altındaki tuş dan parlaklık yapılabiliyor ama ikinci monitör de böyle b ayar yok Normalde parlaklık ayarının yapıldığı yerde o ayar yok
  6. Ömer Deniz

600 TL Kulaklık Önerisi

600 TL bütçem var kulaklık alıcam önerileriniz için şimdiden teşekkürler Ek olarak fps oyunları oynıyorum
  7. VALORANT HESABI

VALORANT HESABI

Askere gideceğim için hesabımı satıyorum maili devredilecektir istediğiniz soruyu sorabilirsiniz Sadece RGX vandal vardır başka skın i yoktur. Fiyatta anlaşırız
  8. Ömer Deniz

monitörümün gerçek hz değerini kullanamıyorum

ekran kartının driverını doğru yerden kendin indir aracı bir program kullanma
  9. Ömer Deniz

300-450 tl arası mouse öneri

300-450 tl arası butcem var elim büyük değil büyük mouse istemiyom şuan da kullandığım mouse corsair m55 pro
  10. Ömer Deniz

valorant hesab satım alım ile ilgili soru sorucağım

merhaba arkdaşlar benim bi arkadaşım bir valorant hesab satış sitesinde bi hesabı birden fazla kez satmış buda yasakmış galiba site ona 5000 dolarlık bir dava mı ne açıcakmış bü mümkünmüdür diye sorucaktım şimdiden teşekkürler bide arkadaşım 18 yaşından küçük belirtmek istedim
  11. Ömer Deniz

şuanda steelseries sensei ten almak mantıklı mı yada yerine öneriniz varmıdır ?

yeni bir mouse almayı düşünuyorum şu anda kullandığım mouse corsair m55 rgb pro skates leri sıkıntı çıkarmaya başladığı için yeni bir mouse alıcam
  12. Ömer Deniz

11k ya mönitör dahil sistem almak istiyorum önerileriniz nelerdir

laptop almayı düşünmüyom oyun oynamak için alıcam sıcaklık problemi çekmek istemiyom teşekkürler
  13. Ömer Deniz

11k ya mönitör dahil sistem almak istiyorum önerileriniz nelerdir

11k ya mönitör dahil sistem alıcam hazır sistem yada tek tek parçalar fark etmez gerekirse ben kendimde toplayabilirim önerileriniz nelerdir
  14. Ömer Deniz

Abdullah abinin yaptığı indirim kaç gün daha sürer ?

Çoğu kişi biliyordur abdullah abi steelseries ürünlerinde indirim yaptırdı bu indirimler kaç gün daha devam eder bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur https://www.itopya.com/steelseries-rival-3-rgb-gaming-mouse_u36
Top Bottom