Arama sonuçları: *

1. X

ram hızımı arttırırken problem yaşıyorum

tamamdır deneyeceğim tekrardan geri yazacağım çok teşekkürler ana kartın kutusunda da sitesindede 3200 destekler yazıyor fakat böyle saçma bir durumla karşı karşıya kaldım işte
  2. X

ram hızımı arttırırken problem yaşıyorum

arkadaşlar bios menüsünde ramlerimin 2133MHz de çalıştığını farkettim ben de profile#1 alarak 3200 olmasını sağladım fakat f10 ile kaydedip çıktığımda bilgisayar 3-4 kere kendini yeniden başlatıyor ve sonrasında american bilmemne çıkıyor f1 tuşu ile ileriye gittiğimde tekrardan bios menüsü...
  3. X

ram hızı arttırırken sorun yaşıyorum

arkadaşlar bios menüsünde ramlerimin 2133MHz de çalıştığını farkettim ben de profile#1 alarak 3200 olmasını sağladım fakat f10 ile kaydedip çıktığımda bilgisayar 3-4 kere kendini yeniden başlatıyor ve sonrasında american bilmemne çıkıyor f1 tuşu ile ileriye gittiğimde tekrardan bios menüsü...
  4. X

Bilgisayarımda aldığım performans verdiğim paraya göre normal mi

sormuştum önceden de fakat söylediğim gibi sadece oyun olmadığından en garanti şekilde 16x1 aldım ileride yetmezse direk bi ram daha takarım diye düşündüm tekrardan teşekkürler
  5. X

PC toplicam yardım edin sadece kasa 5200 max

gtx 1660 super oc donunda sallar gibi kral soğutma anlamında çok memnunum şu an kullanıyorum kartı rx580 de ısınma problemi var diye biliyorum genede araştır sen istersen
  6. X

aynı zamanda yazılım öğrencisiyim ileriki zamanda kullanıcağım programlara vesaire göre gerekirse 2x16 şeklinde 32 ye yükseltebilirim anlamında düşündüm şu an zaten oynadığım oyunlarda en fazla 10 gb ram kullanıyorum sanırım
  7. X

çok teşekkürler birde işte oyunlarda falan arada soruyorum anlayan var mı diye çoğu iyi güzel diyor fakat arada söylenen kötü yorumlar insanın aklına takılıyor ben de bu tarz bilgili insanların olduğu bi platformda sorumu sormak istedim çok teşekkürler
  8. X

evet bunu da ekstradan düşündüm 8x2 yapmak yerine 1x16 yaptım ileride kullanım ihtiyacıma göre 2x32 yapabilirim diye 1599342222 ikisi de kapalı :/
  9. X

merak ettiğim konu şu bi ayarı vesaire mi var çünkü bu sistemin testlerine az buz baktığımda hep 250 300 görüyordum csde mesela 400 500 fps görüyorum gerçekten epey memnun etti fakat lolde valorantta neden yükselmiyor bu kadar bunu merak ettim
  10. X

ya benim anlamadığım durum şu sistem performans olarak gerçekten ihtiyacını tam olarak karşılıyor fakat lolde valorantta resmen yatıyor sistem 120 130 a düşüyorken görünce biraz değişik oluyorum o kadar para verip aldım sonuçta
  11. X

Arkadaşlar öncelikle selamlar şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum sistemim yaklaşık 1 hafta önce elime geldi. oyun olarak pubg, lol, csgo, valorant, ets2, rocket league tarzında oyunlar oynuyorum benim anlamadığım durum şu pubgde ultrada 80-120 aralığında değişken bir fps...
Top Bottom