Arama sonuçları: *

• Users: dgn67
  • Order by date
  1. D

Sıvı soğutma rpm değeri çok mu yüksek ?

Bu şekil ayar yapabiliyorum hocam. Uygun mudur ? 1757474281
  2. D

Hocam şöyle bir bakayım dedim. Armoury crateden aio pump fan ayarını düşünce o geçen konuda paylaştığım cızırtı gidiyor. Pompa devir hızı sanırım. Bunu nasıl düşürebilirim ? 5000+ küsür rpm dönüyor. Anakartım ASUS B650-E WIFI
  3. D

Merhaba. Bitfenix 360mm sıvı soğutma kullanıyorum. Bundan önce de bir konuda paylaşmıştım. Sıvı soğutma fan veya pompası belirli bir rpm üzerinde fazla ses yapmakta. Şuan için armoury cratede kontrol sağladığımda 5000+ rpm de çalışıyor. Bu değer fazla değil mi ? Nasıl optimum ayarlara çekerim...
  4. D

MCHOSE G75 Pro alınır mı ?

V3 switch zaten yokmuş. Hepsi v2 switch ile geliyor diye okudum.
  5. D

Black Green rengi var hocam çok hoşuma gitti. Videolarda ben de gördüm esniyor bi tık.
  6. D

Hocam %75 düşünüyorum. %60 aşırı küçük geldi :)
  7. D

Merhaba. Piyasaya baktığımda pazarda kendine yer edinmiş bilindik markaların kablosuz klavye fiyatları çok yüksek geldi. %75 dizilimli klavye almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu MCHOSE G75 Pro modeli gözüme çarptı. Sizce fiyatına göre mutlaka tercih edilmeli mi ? Yorum ve önerilerinizi...
  8. D

Sıvı soğutmadan ses geliyor

Hocam bendeki pompa sesinden kaynaklı değil. RGB ayarını armoury crateden düzenliyorum. Kasa açılınca o sesi yapıyor. Armoury crateden yapılan rgb ayarına geçtiğinde ses kesiliyor. Çözemedim maalesef.
  9. D

Asus armoury cratede gezinirken rgb ayarı yapayım dedim uygulama üzerinden rgbleri ayarlarken ses bir anda gitti. Yeniden başlattım kasanın kendi rgb düzeni geri geldiğinde tekrardan ses başladı. Komik bir durum sıvı soğutmadan değil başka bir şeyden kaynaklı :D
  10. D

Pc geçince tekrardan kontrol ettimde pompa aşırı yukarıda yarın aşağıya çekeceğim biraz. O yükseklik fazla sanırım pompaya.
  11. D

Hava boşluğu veya su kabarcıkları sebebiyle o ses gelebilir diyenler de vardı hocam. Benzer konulara da göz gezdirdim. Nasıl o kabarcıkları yok edebilirim en azından kafam rahat etmiş oluR :d
  12. D

98003xd 9070xt var sistemde. Cs2 ve rustta deneyimleyebildim daha yeni kurdum zaten. Boşta 45-50 derece oyunda 60 dereceleri gördü maksimum.
  13. D

Bitfenix Cube v2 360 mm modeli hocam. Pompayı aio pump noktasına taktım. Kasanın üst ızgarasına monteli bir şekilde şuan. 1757102841 Hocam sürekli devam ediyor.
  14. D

Merhaba. Yeni aldığım hazır sistemin sıvı soğutmasından su şıkırtısı/cızırtı arasında ses geliyor. Kulaklıktayken duyulmuyor fakat yaklaşınca bariz bir ses geldiği belli. Hava kabarcığı veya su yetersizliği olabilir şeklinde bazı şeyler okudum fakat emin olamadım. Sizce normal mi yoksa arıza mı...
  15. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu sistem de güzel duruyor. Sizce 70k bandında alınır mı beyler ? Sıvı soğutma ve anakart upgrade yapıp.
  16. D

Çözüldü✓ Kasa montajsız geldi

Güncelleme : Servis tarafından iade ile sonuçlandırmaya karar verildi. Bugün tarafıma ücret iadesi yapıldı.
  17. D

Bu kadar amatör firma nasıl oluyorlar anlam veremiyorum. Adamlar hem hatalarını kabul etmiyor bir de ürünü servise sokup neredeyse 1 ay süre veriyorlar. Buradan ürün alan kişiler 10 düşünüp 1 kere karar alsınlar.
  18. D

Valla o kadar net göremedim ama resmen sola yatmıştı soğutucu. Hiç derinlemesine bilgim yok zarar görmedi işlemci de diyemiyorum. Ama insanın içinde bir şüphe kalıyor.
  19. D

Bende anakart sabitleniyor diye biliyorum ama daha ayrıntılı bilen arkadaşlar net fikir verebilir diye düşünüyorum. 1751039634 Est. hocam. Anakart ve soğutucu kesinlikle zarar görmüştür zaten :D Bence de ilgili bileşenleri değişim yaparak tarafıma göndermek isteyecekler. İadeyi kesin dille...
  20. D

Hocam çok derinlemesine bilgi sahibi değilim ama işlemci üzerinde sallana sallana pinlere zarar verebile ihtimalini düşünüyorum. 7800x3d aldım ve nerden baksan 15k şuan tray modelleri. Biraz pimpirikli düşünme durumunda kalıyorum. 1751038749 gpu 9070xt cpu 7800x3d 1tb samsung 990 pro ssd tuf...
Geri