Arama sonuçları: *

1. C

Oyun önerir misiniz ?

Seçimlerine göre gidişatın değiştiği bir oyun değil fakat sandbox olarak Space Engineers önerebilirim, grafikleri öyle aman aman kötü değil. Yani oyun ortalama grafiklere sahip ve istediğinizi istediğiniz şekilde inşa edebildiğiniz bir oyun. Genel olarak amaç yaratıcı uzay gemileri ve baseler...
  2. C

Yardım Ekran kartı yanlış takıldığında ne gibi bir sorun olur?

Teşekkürler, iyi geceler dilerim.
  3. C

Ekranda bu titreme ve çizgiler sürekli mi olurdu yoksa aralıklarla mı?
  4. C

Tam oturmaması durumunda da aynısı mı olur peki?
  5. C

Hocam peki ekran kartını düzgün takamadıysam oyunlarda FPS düşüşü falan mı olur yoksa direkt görüntü gelmez mi? Yani daha ciddi sorunlarla karşılaşmış olur muydum tam takamamak gibi bir hata yapsam? 1602189582 Mesajınızı biraz geç gördüm, yardım için teşekkürler.
  6. C

Arkadaşlar merhaba, ben Asus Dual Evo RTX 2060 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartını takarken tam oturmadı gibi geldi, yani tık sesi değil de hafif çıtırtı gibi bir ses duydum. Sistemi bu şekilde birkaç haftadır kullanıyorum ve görüntü de geliyor. Fakat sık olmayan aralıklarla, masaüstünde ya...
  7. C

Yardım PayDay2 kapanma sorunu

Arkadaşlar ben oyunu oynarken lobiye bir adam geldi, adamın üstünde CHEATER yazmıyordu fakat hileymiş. O an arabaya yüklediğim çantaların etrafına bir sürü çanta fırlattı ve o çantalardan birini alınca oyunum dondu, birkaç saniye sonra da kapandı. Bu sürekli tekrar edip duruyor, oyun...
  8. C

GTA V GPU az kullanma sorunu

GTA V kaynaklı bir sorunu benim çözebilmem tam olarak mümkün değil. Birkaç ayarlamayla neredeyse düzelttim diyebilirim şu an için. Daha sonra herhangi bir sorun olduğunda tekrar konu açacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.
  9. C

Evet, kendimi tutamadım ve CPB'yi açıp CPU Core Ratio'yu 36.00 ve 38.00 yaparak denedim. İkisinde de çok büyük oynamalar olmadı. Darboğaz Gta V'ten kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.
  10. C

Arkadaşlar darboğaz gibi bir sorun varsa bile şu anlık yokmuş gibi davranmak en iyisi, en sorun çıkaran yerden geçtiğimde bile fps farkını aşırı dikkat etmedikçe hissetmiyorum. En kötü 60'tan 50'ye düşüyor zaten. Eğer çok sorun çıkarmaya başlarsa UV deneyeceğim, yardımcı olmaya çalışan herkese...
  11. C

Hocam sizce bir sorun var mı bu durumda normal mi?
  12. C

Peki bakalım, şimdilik yapmayacağım. Çok rahatsız ederse böyle bir şey yaparım.
  13. C

Nasıl normal hocam? CPB'yi açıp voltaj düşürme işine girmeyeyim mi yani?
  14. C

Yeni yükledim de drop değil, ekran kartını az kullanıyor. Arabayla çok hızlı gittiğimde fps 20-30 daha düşüyor. Yani darboğaz var sanırım ama benim kapattığım CPB yüzünden, yarın CPB'yi açıp core ratio'yu 36.00'a çekip deneyeceğim.
  15. C

Tamamdır, Discord'dan yazdığım bir arkadaşım da yardımcı olabileceğini söyledi. Yarın konu açarım olmazsa eğer onunla birlikte deneyeceğim artık.
  16. C

Youtube üzerinde biraz araştırma yaptım, CPB açık bir şekilde CPU Core Ratio denen bir şeyi autodan 36.00'a çekiyorlardı. UV dediğiniz olay bu mu? Not: UV konusunda yardımcı olabilecek biri varsa kullandığım anakart Asus B450M Dragon Bulk
  17. C

Yaptırdım, sonuç genel olarak değişmedi. 1600291382 UV dediğiniz UnderVolt sanırım, nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. Eğer yardım etme şansları varsa UV deneyeceğim.
  18. C

Oyunda 85 dereceyi görüyor fakat boşta 60-70 derece arasında geziyor. Tehlikeli sıcaklıklarda gibi geldiği için kapattım. Şimdi deneyeceğim, sonucu buraya yazarım.
  19. C

Yanlış anladınız, 3500X değil 3500 kullanıyorum. CPB'yi açmam gibi bir durum söz konusu değil şu an, daha önce bir oyunda işlemci 85 dereceyi görünce direkt kapattım.
  20. C

3500X değil fakat bu işlemcinin de darboğaz yapacağını sanmıyorum, CPB'yi kapattığım için mi böyle bir sorun yaşıyorum?
Geri