Arama sonuçları: *

1. Scrnew

windows hesabına bağlı olan hiçbir şeye girememe

ilk önce bi bildirim geldi "bu cihaz ile diğer cihazlarınız arasındaki uygulamaları kullanmaya devam etmek için iş veya okul hesabınızda oturum açmak için burayı seçin" diye. basıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. sonra ayarlara girmek istedim. açılmadı. microsoft store keza öyle. spotify, oyunlar...
  2. Scrnew

s20 fe (sd) vs a73 ?

teşekkür ederim
  3. Scrnew

s20 fe (sd) vs a73 ?

şahsen s20fe daha cazip geliyor teşekkür ederim
  4. Scrnew

s20 fe (sd) vs a73 ?

sen neden s20fe düşünmedin
  5. Scrnew

s20 fe (sd) vs a73 ?

özellik, görünüş bakımından vs. hangisini almak daha mantıklı?
  6. Scrnew

Video izlerken takılma sorunu

Evet var
  7. Scrnew

Video izlerken takılma sorunu

Oyun oynarken yaşamadım ancak film ve video izkerken saniyelik belki de saliselik takılma oluyor görüntüde. Çözüm bulamadım maalesef. Yardımcı olabilir misiniz Rtx 2060 i5 10400f 16 gb ram 500gb ssd monitör: Asus VG24VQ
  8. Scrnew

rampage comfort mikrofon sorunu

kulaklık marka modeli rampage comfort. daha dün pc, kulaklık mikrofonunu tanırken bugün tanımamaya, çalışmamaya başladı. mikrofonu kullanamıyorum. usb çıkışı var kulaklıkta. çözümü nedir?
  9. Scrnew

Tarayıcıda aratıldığı zaman dükkanın başta çıkması

Arkadaşlar ekte de gördüğünüz gibi istanbul marketler yazdığım zaman o sonuçlar çıkıyor. Bir dükkamızın bilgilerinin bu şekilde (en üstte veya altlarda fark etmez) çıkması için ne yapmak gerekmekte? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  10. Scrnew

Başıma gelen ilginç durumlar

Herkese iyi forumlar. Bilmiyorum belki bazılarınız da bu durumu yaşıyordur, birtakım olaylardan bahsetmek istiyorum. Olaylar şöyle; (kendi yaşadıklarımdan örnek vermeyeceğim) örn evde oturuyorum bilgisayar başında kulaklık takılı o an hiçbir yerden ne apartmandan ne dışarıdan ses alamıyorum ama...
  11. Scrnew

Kavga etmekten çekiniyorum

Kavga çözüm değildir. Hiçbir şekilde kavga yanlısı değilim ancak başka çözüm yoksa birkaç taktiğe ihtiyacın olabilir. Öncelikle kavganın gerçekleşeceği alana kesinlikle yalnız gitme mutlaka arkadaşların uzaktan da olsa seni görebilsinler. Çocuk gelince ceketi veya üstünde ne varsa çıkarmasını...
  12. Scrnew

100-150 tl hediye önerisi

Aybı zamanda lakers haterı :D yine de teşekkürler celticslisine bakacağım
  13. Scrnew

100-150 tl hediye önerisi

Yılbaşı hediyesi alacağım max 150 tl nba ve ufc seven bir arkadaşım kendisi. Önerilerinizi bekliyorum
  14. Scrnew

Togg arabası hakkında konuşalım

Umarım yanılırım hocam
  15. Scrnew

Togg arabası hakkında konuşalım

1-1m civarı(bence) 2-ülkede şarj istasyonları kurulması lazım buna göre de fiyatlandırma gerekli 3-devrim yaratacağını sanmam ama büyük bir gelişme olur 4-kısmen
  16. Scrnew

İngilizce seviyeniz nedir? Öğrenmek için ne yapıyorsunuz?

İngilizce seviyesinin tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. Gramer bilgimi konuşurken yansıtabiliyorum ve rahatça konuşabiliyorum. İlla seviye tespit edilecekse böyle edilsin.
  17. Scrnew

Büyü ve sihir gerçek olabilir mi?

Güzel hikaye ama her büyücü aynı zamanda kehanetçi midir?
  18. Scrnew

Büyücülük yapanlar islama inanmıyorlardır diye düşünüyorum ama islamda büyücülüğün var olduğu biliniyor ortaya gerçekten ilginç bir denklem çıkıyor
  19. Scrnew

Merakım üzerine çok derine inmeden biraz araştırma yaptım. İslamda da büyünün gerçek olduğunu ama kesinlikle yasaklandığını biliyorum. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce gerçekten büyücülük veya cadılık diye bir şey var mı?
  20. Scrnew

2500 tl telefon önerisi gerekli

Sizce hangisi diğerlerine üstünlük kurar sizin gözünüzde
Geri