Arama sonuçları: *

1. D

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

Hocam açık kaynak olduğu için güvenilir zaten. Backend kodlarına erişip inceleme imkanınız var. Qmplayer da iyi ama kategori gösterimi yok. Düz liste halinde gösteriyor içeriği. İçerik güncellenirse her seferinde m3u listesini tekrar uygulamaya yüklemeniz gerekiyor.
  2. D

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

Windowsta bu uygulamanın üstüne uygulama yok hocam. https://github.com/austintools/SFVIP-Player burdan indirebilirsiniz.
  3. D

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

sütü ısıtıyor mu acaba bu makine?
  4. D

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Hangi switch daha iyi acaba, bilginiz var mıdır? Bir de ses konusunda nasıl bu switchler?
  5. D

Kaspersky,Avast,Eset Tarafını seç

Kaspersky koruması oldukça iyi ama sistem kaynaklarını çok tüketiyor. Yıllardır ESET kullanırım. Oldukça memnunum. Kasperden aşağı kalır yanı yok.
  6. D

Peki siyah ve beyaz arasında switch farkı yada baska herhangi bir fark var mi acaba? Ben siyah aldım. Her şeyin siyah rengini tercih ederim de genelde.
  7. D

Tuşlara bakmıyorum pek zaten. Türkçe klavyeden yerlerini bildiğim için tuşların üstünde ne yazdığı pek onemli degil yani.
  8. D

tamamdır ona alışığım zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  9. D

klavyede Türkçe karakterler yok sanırım. Ama Türkçe klavye gibi noktalı virgüle bastığımda i basmasını sağlayamıyor muyuz?
  10. D

kafada biraz fazla hassas galiba derken? parantez köşeli parantez yapmakta ne farkı varki diğer klavyelerden? Ne renk almıştınız bir de?
  11. D

Arkadaşlar peki bu klavye kod yazmak için nasıldır? Varsa yazılımcı arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
  12. D

Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
  13. D

vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?
  14. D

arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
  15. D

🔥İndirim Bosch 42 Parça Tornavida Seti 🔥549TL

indirim bitmiş bu arada
  16. D

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

hocam bizim Siemensteki sorun Siemens Türkiye'ye gitti. Şikayetvar a yazdık. Yok kabul etmediler adamlar. Kıçı kırık bir tane raf. Değiştirmediler.
  17. D

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

ağzı olan konusuyor ya. BSH (Bosch-Siemens-Profilo) grubunda bir yetkili servise işin düşmeyiversin. Burnundan geliyor. Yetkili servis konusunda Arçelik-Beko grubunu tek geçerim. 7 yıl garantisi bitmek üzere olan çamaşır makinesini ücretsiz değiştirdiler. Siemens buzdolabının dondurucu rafını...
  18. D

Türk Telekom Mbps sorunu

kablolu mu test yapıyorsunuz?
Top Bottom