Arama sonuçları: *

1. I

Numaramı Google Haritalarda Bir İşletme Olarak Kaydetmişler!!

Merhaba, öncelikle vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Numaramı google haritalarda eskort adı altında eklemişler birileri arayıp duruyor nasıl kaldıracağım herhangi bir fikri olan var mı? Bir de işletmeye bağlı bir mail var diyor o maile ulaşmamın herhangi bir yolu var mıdır? Çok...
  2. I

Dualshock 4 Lightbar Çalışmıyor ve Şarj Olmuyor

Öncelikle herkese merhaba . Bu kolu arızalı olduğunu bilerek çok uygun bir fiyata aldım micro usb boardını değiştirir kullanırım diyordum ancak bilgisayara kablo ile bağladığımda bilgisayar kolu görüyor titreşim ve lightbar dışında tüm özellikleri çalışıyor (Hafif titreşim aşırı zayıf bir...
  3. I

forza horizon 4 ps4 dualshock

dualshock 4 ü bağlamak için birkaç program gerekiyor onlarla bağladığın zaman sorunsuz çalışması lazım
  4. I

Samsung S22C350 Monitörüm açılmıyor

Dün gece sorunsuzdu sonra tuşundan kapattım , bu sabah uyandım monitörü hiçbir şekilde açamadım alt kısmında ufak beyaz bir ledi var o yanıyor ama hiçbir tepki vermiyor menüye vb şeylere giremiyorum . Başka pc de denedim aynı sonuç
  5. I

Ekranda gölgelenme-kayma

teşekkürler
  6. I

Ekranda gölgelenme-kayma

dvi portunda sorun olur mu diye sordum ama dvi nin 2 çeşiti varmış sanırım dvi-i de böyle bir sorun yaşarmıyım ?
  7. I

Ekranda gölgelenme-kayma

aynen yazmıştım zaten hdmi tv de denedim sorun yok
  8. I

Ekranda gölgelenme-kayma

aynen yok dönüştürücüyle kulklanmıştım
  9. I

Ekranda gölgelenme-kayma

dvi-i varmış sanırım
  10. I

Ekranda gölgelenme-kayma

https://www.hepsiburada.com/cbox-2120-21-5-5ms-vga-dvi-led-monitor-pm-bd800630 şu monitörde hangisi bulunmakta
  11. I

Ekranda gölgelenme-kayma

monitör için çok param kalmadı onun için vga lı bi tane almıştım ama mecbur vericez biraz daha 1602337626 dvi da bu sorun olur mu ?
  12. I

Ekranda gölgelenme-kayma

Hdmi da sorunsuz çalıştı
  13. I

Ekranda gölgelenme-kayma

Hdmi li bir ekranda denemeye çalışayım
  14. I

Ekranda gölgelenme-kayma

1602324026 bildiğniz bir çözümü var mıdır ?
  15. I

Ekranda gölgelenme-kayma

Yakın zamanda bir pc topladım , ekran kartım ve monitörümü 2. el aldım . Topladığım pc nin özellikleri; Ryzen 3 3100 MSI b450m pro a max 8gb gskill 3600mhz ram 1tb hdd Sapphire rx 570 Pulse ITX Ekranda beyaz ışıklarda sağa doğru kayma ve gölgelenme benzeri bir şey oluyor . Monitörü başka bir...
  16. I

Ekran kartımın performansı normale göre çok düşük .

tamam kardeşim bitek sen biliyosun sen ne dersen o
  17. I

Sonunda bir termal macun alıp değiştirdim şuan sistem boşta 50-55 oyun oynarken 75 derece civarlarında ve neredeyse 2 kat performans alıyorum :giggle: İlk değiştirip laptopu açtığımda ekran kartımı algılamadı bi kalp krizi geçiriyordum ama vidalarını biraz daha sıkınca sorunsuz çalıştı
  18. I

Boş bir zamanımda biraz uğraşayım da bu gün olmaz konu açık kalsa sorun olurmu ?
  19. I

şuan chrome ve lol launcher (oyunda değilim) açık ve 85-90 derece ile çalışıyor
  20. I

anlık ısı değerlerini görebileceğim bir program söylermisiniz aldığımdan beri termal macunu filan değişmedi ondan olabilir
Geri