Arama sonuçları: *

1. T

Max 10k telefon önerisi sadece kamerası iyi olmalı

10k civarı telefon onerebiirmisiniz fazla oyun oynamıyorum telefonla fotoğraf çekmeyi seviyorum o yüzden kamerası iyi olmalı tek kriterim bu kamerası iyi olsun ön ve arka
  2. T

kulaklık önerisi 7.1 400 tl bütçe

https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/rush-ace-rhx55-usb-7-1-surround-titresim-rgb-oyuncu-kulaklik_pdp_537489208 bu kulaklık nasıl gamepower warlord aldim sol kulaklikda arada ses kesiliyor iade edicem yerine bunu almayi düşünüyorum normalde...
  3. T

Öneri Mönitor için efsane cuma indirimlerini beklemelimiyim

2. El monitör alıp 300 400 tl arası monitörlerin indirime girmesini beklesem mi 1 2 ay yoksa direk monitörü alsammı alırsam gelmesi 4 5 gün sürecek sistemim hazır monitör eksik sadece 2. El aldığım monitörü de yan ekran olarak kullanabilirim ileride siz ne tavsiye edersiniz
  4. T

Kasa yanmasin diye ups önerisi

Fazla gelen akimi engellemek için ups almak istiyorum burdaki bilgisaycida tek marka bulabildim bunu alsam yeterli olur mu yıldırım dan felan korur mu bilgisayarı bide verdiği güç sistemi çalıştırmak için yeterlimi 650w kasa monitör ve modem bağlı olucak ne kadar süre açık tutar ortalama
  5. T

Da sistem 3 geldi sonunda

Bende aynı durumdayım sistem hazır herşeyi kurdum oyunlari bile yükledim monitör yok
  6. T

Yardım Çıfıt monitor yaparsam görüntü kalitesi düşer mi

2. El bir monitör alıp dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum geçici bir süre olarak sonradan 144 hz monitör alınca yan ekran olarak kullanıcam 144 hz ve 2. El monitörü aynı anda kullanırsam görüntü kalitesinde veya herhangi bir sorunla karsilasirmiyim sorunsuz kullanabilirmiyim 2 monitörüde...
  7. T

1600tl civari monitör önerisi

Kasa geldi masanın üstünde duruyor ama monitör klavye hiç bisey yok hızlı bir şekilde almam lazım indirime ne zaman girer bilinmez
  8. T

Fiyatı güzel ama 4ms almisken iyi bisey almak istiyorum
  9. T

Bütçem 1600 tl civarı monitör onerebilirmisiniz kasa geldi monitörüm yok daha acil bir şekilde almam lazım
  10. T

Öneri Da3 sistem icin monitör önerisi

Da3 sistem 1660 super ekran kartı var G synce 144 1ms monitör almayı düşünüyorum ortalama bu özelliklere sahip ekran önerir misiniz? 1800 tl geçmemeye çalışarak olabildiğince ucuz monitör önerir misiniz?
  11. T

Öneri 144hz 1ms g synce monitör onerisi

G synce olmasa ne kadar fark eder lol gta5 volarant cs felan oynuyorum
  12. T

Öneri 144hz 1ms g synce monitör onerisi

Çok uçmadan bir monitör onerebilirmisiniz 1500 tl yi çok geçmeden diğer ekipmanlardan kısmam gerekiyor o zaman
  13. T

Ekipman önerisi 2000 tl

Psu değil akim koruyucu güç kaynakları var ya onlardan diyorum önerilerin için sağol bi bakıyım onlara
  14. T

Ekipman önerisi 2000 tl

Max 2000tl bütçem zorlayarak 2k ya cikabilirim aşağı bir fiyat olursa iyi olur Monitör 144 olmalı Kulaklık (7/24 kafamda olucak rahat olmalı 7.1 bide boyuna koyunca yan dönen olursa güzel olur ) Fare (gamepower ursa olabilir daha uygunu varsa o da olur ) Klavye ( olabildiğince sessiz olmalı...
  15. T

Da3 sistemi kasa önerisi

Artık araştırıcak beyin kalmadı bende x59 alınabilecek kasamı fazla seçenek yok zaten da3 de en güzel x59 gördündu bana 6 fan felan ama diyosan diyer kasaların hava sirkülasyonu daha iyi onları alırım görüntüden önce performans
  16. T

Da3 sistemi kasa önerisi

X59 alınır yani diyosun artık pc araştırmakdan beynim sulandı
  17. T

Da3 sistemdeki ramler

Bi 8 gb 3000mhz single kit ram var bundan 2 tane alıp 16 gb yapcam bide 3000mhz 2x16 dual var bide 3200 dual var aralarında 200 250 tl civarı oynama var bunların farkı ne 2 tane 8 single alsam performans farkı olurmu
  18. T

Da3 sistemi kasa önerisi

Sende böyle deyince arada kaldım şimdi ne etcem ben arkadaşda senin gibi diyor 1600105010 Arada kaldım biri iyi biri kötü diyor x59 3-2 mb511 skor
  19. T

Da3 sistemi kasa önerisi

Tamam rezalet de neyi kötü bu kasanın
  20. T

Da3 sistemi kasa önerisi

Neden
Top Bottom