Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar açılırken monitöre görüntü gelmiyor monitörü kapatıp açınca görüntü geliyor

mouse kulaklık tüm kabloları çıkarıp sadece güç kablosu ve hdmi kablosu kalacak şekilde bile denedim sonuç alamadım,farklı hdmi ve güç kablosuyla da denedim
  2. M

Bilgisayar açılırken monitöre görüntü gelmiyor monitörü kapatıp açınca görüntü geliyor

monitörü de farklı bir kasayla denedim sıkıntısız bir şekilde açıldı
  3. M

farklı bir monitörle denediğimde sorunsuz çalışıyor ekran kartı,ram her şey sağlam
  4. M

Monitörümü farklı kasada denedim herhangi bir sorun yok,kasayı farklı bir monitörle denedim sorun yok ama son 1 aydır bilgisayarımı açarken monitöre hiç sinyal gitmemiş gibi monitör siyah ekranda duruyor monitörü kapatıp açınca görüntü geliyor çıldırmak üzereyim acil yardım.
  5. M

Bilgisayarım birden kapanıyor

İyi günler. Bilgisayarım hiçbir sorun yokken kapanıyor ancak kasadaki fanlar çalışmaya devam ediyor ayrıca klavyenin de ışıkları yanıyor reset atmadan düzelmiyor. Bu esnada anakartımda cpu ledi yanıyor ancak işlemcimin sıcaklığı gayet normal. Harddisk ssd ve ramlerin testini yaptım sorun yok...
Top Bottom