Arama sonuçları: *

1. AyıBoann

Poco X3 şarj olmama.

Hiç temizlemedim ama, telefonumu farklı adaptörler ile şarj edebiliyorum kendi adaptörüm sadece benim telefonumu etmiyor diğer bütün telefonları ediyor
  2. AyıBoann

Poco X3 şarj olmama.

Aynı adaptör ve kablo farklı telefonları ediyor benim telefonumu etmiyor kanka nasıl yazılımsal
  3. AyıBoann

Poco X3 şarj olmama.

uzun süredir kullandığım poco X3 pro telefonum kullandığım orjinal Xiaomi şarj adaptörü ve ugreen type c kablom ile şarj olmamaya başladı adaptörü ve kabloyu 3 telefon ve 1 powerbank de denedim kusursuz şekilde şarj oluyor ama benim telefonumu hiçbir şekilde şarj etmiyor sebebi ne olabilir...
  4. AyıBoann

Csgo oynarken pc reset atması

Var var ilk aldığımda kurdum bunu
  5. AyıBoann

En son sürüme bir hafta önce güncelledim
  6. AyıBoann

sistemim amd apu sürücüyü hiç kontrol etmedim bilemiyorum
  7. AyıBoann

Teşekkürler
  8. AyıBoann

Nasıl güncelleyebilirim
  9. AyıBoann

Csgo oynuyordum bi anda donup yeniden başladı sistem sıfırdan, sonra açtım ve ses gelmiyordu hem kasanın önüne hem arkasına taktım yinede ses alamadım defalarca kapat aç yaptım sistemi ama kulaklıktan hiç ses alamıyorum hoparlör ile denedim yine ses gelmiyor
  10. AyıBoann

pc reset atma sorunu

ryzen 3 4300ge b450m-a pro max anakart 500w powerboost psu 16 gb ram
  11. AyıBoann

pc reset atma sorunu

csgo oynarken bi anda pc kendı kendıne reset attı sebebi ne olabilir
  12. AyıBoann

Fan kablosunu kesersem ne olur

Kasamın önündeki 3 fanından en altındakinde sorun var aşırı ses çıkıyor aylardır ne yapsam çözemiyorum, yan paneli açıp kabloyla oynuyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Düzelsede bilgisayar yeniden kapanıp bi süre sonra açılınca yine ses çıkıyor. Aşırı rahatız oluyorum fan alıp takmayı da...
  13. AyıBoann

Pc çalışırken kasayı masanin soluna iktirdim pc aniden kapandi

Evet ondan olmuş güç kablosu biraz geriye gelmiş sallanıyordu iyice taktım şuan iyi
  14. AyıBoann

Pc çalışırken kasayı masanin soluna iktirdim pc aniden kapandi

Kasayı az sola iktirmek istedim pc bi anda kapandı neden olabilir? Sonra yeniden açtım kullanıyorum şuan
  15. AyıBoann

H2016 aldım iyi yapmış mıyım

Zaten bu kulaklığı görüyordum diğer yerlerden ucuza olunca almak istedim tek eksisi kumandası olmaması bana göre
  16. AyıBoann

Daha alalı 2 saat oldu gelince bakıcaz, ama satıcı garajonline gamegaraj diye biliyorum sanmam.
  17. AyıBoann

https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-gaming-kulaklik_pdp_698081107#satici-aciklamasi
  18. AyıBoann

Gittigidiyor üstünden 159 liraya aldım paparadan ödeme yaptığım için 7.25 geri geldi 152 lira için iyi bir tercih mi
Top Bottom