Arama sonuçları: *

1. C

Tek pc 2 ekran biri 2k biri fhd?

Teşekkürler.
  2. C

Monitör Tercihi...

GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör
  3. C

Yok hocam oyun için değil. Tek düşündüren duvar kağıdı, 2 birbirinin kopyası Duvar kağıdı değil de tek bir duvar kağıdı yani birbirinin devamı gibi kullanırken sıkıntı çıkar mı? Fazla açıklayamadım ama kusura bakma dilim dönmüyor 😂
  4. C

Monitör Tercihi...

Oyun için düşünüyorsanız fhd 144 hz daha mantıklı gibi. Bende rx590 ekran kartı ve 2k 144hz monitör var oyunlarda 2k de 60 fps zorluyor. Tabiiki oyunada bağlı ama
  5. C

Paylaştığım resimdeki görüntüyü oyun olarak değil de duvar kağıdı olarak düşünün farklı çözünürlükte böyle bir duvar kağıdını kullanabilir miyim?
  6. C

İyi akşamlar arkadaşlar. Sistemimde şu an 2k 27 inc monitör bağlı. İkinci bir ekran alacağım. Fakat alacağım monitör 27 inc fhd olacak. Ekranları birbirinin devamı şeklinde kullanacağım yani 2 ekranı tek ekranmış gibi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 2. ekranıda mı 2k almak zorundayım...
  7. C

Ryzen 7 2700x sıvı soğutma

Teşekkürler hocam . Yazanları uyguladım bakalım sıcaklık değişecek mi :)
  8. C

Uv konusunda yardım alabileceğim herhangi bir video var mı? Biraz baktım ama sistemime uygun olup olmağını anlayamadığım birkaç video buldum
  9. C

UV de fazla bir performans kayıbı oluyor mu acaba ?
  10. C

82 ve 85 arası gidip geliyor . tabii ki oyunada bağlı. Örnek olarak Pubg. Bende anlamadım normal mi değil mi ama genelde bu şekilde.
  11. C

Teşekkürler . Bu konuyu araştıracağım :)
  12. C

Cahilliğime verin ama uv dediğiniz ne oluyor ? :)
  13. C

Arkadaşlar iyi günler. Sistemimde işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları oyun içinde 85 derecelere çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Sistemime uygun , f/p sıvı soğutma tavsiye edebilir misiniz ? Takması kolay olursa sevinirim çünkü bu konularda biraz beceriksizim :) Yardımlarınız için şimdiden...
Geri