Arama sonuçları: *

1. RamadaKİNG56

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Kaç karakterin var toplam? Ben 17.5k kupayım 40 tane var
  2. RamadaKİNG56

2 senedir hiç mi karakter çıkmadı kupanı yazarmısın
  3. RamadaKİNG56

Aslında oyun 20 kuruş falan olsa küçük çocuklar giremez
  4. RamadaKİNG56

oyun çıkalı 6yıl olmadı :D
  5. RamadaKİNG56

Birlikte oynayalım dmden arkadaşlık isteği atarmısın dm:yusuftadik56
  6. RamadaKİNG56

Lütfen bana dmden yazarmısın birlikte oynayalım 17.4k kupam var dm:yusuftadik56
  7. RamadaKİNG56

Senin kupalarında alınamayan karakter de ne seninle aynı kupaya yeni çıkmış olup olmadığını anlayamazsın zaten birisi, iyi oynuyorsa kupası daima yükselir benim için karakterin para yatırmanın pek önemi yok şuan oyunda çünkü sadece main karakterlerimi geliştiriyorum diğerleri ikinci planda...
  8. RamadaKİNG56

1 yıldır oynuyorum 17.400 kupam ve 40 karakterim var hiç para da yatırmadım ve kimse para ile bana karşı üstünlük sağlayamadı 1629043417 Adamın senin önünde olup olmadığını seviyesi ve kupası gösterir ve bunları parayla almak mümkün değildir
  9. RamadaKİNG56

100 mega kutu 8k elmas ediyor yani 3800tl civarı bir şey ayrıca 100 mega kutu ile hesabını fullemen mümkün değil 100 mega kutudan en fazla 17 karakter çıkar ve aksesuarlarını tamamlayamazsın fulleyemezsin de çünkü onun için de coin gerekir onun için de para yatıracak kadar enayi isen zaten doğru...
  10. RamadaKİNG56

Abartma dostum 6 ayda oyunu bitirmiyor arkadaşım bp aldı sadece bp'nin verdiği karrakter çıktı oyun içinde üstünlük sağlamıyorsa p2w değildir
  11. RamadaKİNG56

Brawl starsta kostüm alınca da hasar artmıyor?
  12. RamadaKİNG56

P Pay to win = yatır kazan para yatırman sana üstünlük sağlamıyorsa eğer pay to win değildir hiç, kafa topu oynadın mı? Oynamadıysan oyna da gör neymiş pay to win
  13. RamadaKİNG56

Eğer ciddi bir şekilde oynarsanız 17k kupadan sonra sizi deli edecek takım arkadaşları gelmiyor ayrıca velet oyunu diye oyun yoktur veletlerin bastığı oyun vardır p2w kısmına gelirsek eğer para yatırarak yapabileceğiniz herşeyi yatırmadan da yapabiliyorsunuz para yatırıp elmas alırsanız brawl...
  14. RamadaKİNG56

Redmi Note 9 - Samsung Galaxy S8

Neden
  15. RamadaKİNG56

Düzenleyecektim pardon
  16. RamadaKİNG56

Merhaba arkadaşlar şuan redmi note 9 kullanıyorum ( 4/128 ) bu telefon bana fazla büyük gelmeye başladı 6.7inç hatırladığım kadarıyla daha küçük bir telefon almak istiyorum iphone almak istemiyorum ama samsung s8 çok hoşuma gitti ( ikinci el 1500-2000 arası bir fiyatı var ) hem fazla küçük değil...
  17. RamadaKİNG56

LG TV NETFLİX SİLİNDİ

😤
  18. RamadaKİNG56

LG TV NETFLİX SİLİNDİ

Öyle çok yırtılıyor görüntü
  19. RamadaKİNG56

LG TV NETFLİX SİLİNDİ

Yok ki mağazada da
  20. RamadaKİNG56

LG TV NETFLİX SİLİNDİ

Eskiden yüklüydü kullanmıyordum ama şuan girmek istiyorum ve yok malum sitelerden indirebiliyormuyuz veya bir yolu varmı geri getirmenin
Geri