Arama sonuçları: *

1. Mehmet

34" monitör alınır mı?

Dostlar şuan Wiewsonic 27" IPS 1080p 180hz monitör kullanıyorum. 2. monitörüm ise 21" TN panel 60z bir monitör. Sizce bu tür bir monitör nasıldır. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir mi? Rekabetçi oyun çok fazla oynamıyorum...
  2. Mehmet

🔥İndirim Tecno Buds 3 Kulaklık 299 TL

Teşekkürler.
  3. Mehmet

🔥İndirim Tecno Buds 3 Kulaklık 299 TL

Kulaklık çok kullanan birisi değilim. Sizce QCY T5'den geçilir mi?
  4. Mehmet

Logitech G G213 Klavye Alınır mı ?

Bu fiyata daha iyileri vardır. Ancak g213'ü ortalama 5 senedir kullanıyorum bana hiç bir problem çıkarmadı çok memnunum. Ancak sorun yaşayan, memnun olmayan çok insan var bilgin olsun.
  5. Mehmet

🔥İndirim First Company Erkek Sweat 199TL

Bana gelen ürün etiketinde %96 pamuk yazıyor. 1761992946 Hocam çok kalın değil. Mevsimlik denilebilir.
  6. Mehmet

🔥İndirim First Company Erkek Sweat 199TL

Dostlar 3 adet aldım kumaşı fiyatına göre mükemmel. Normal fiyatı 499TL. Ürün çok kalın değil mevsimlik denilebilir. https://www.ozdilekteyim.com/magaza/first-company-erkek-sweat-2420109024-p-13661619
  7. Mehmet

Taksitli İlk telefon önerisi

https://www.a101.com.tr/elektronik/realme-12-pro-256-gb-8-gb-ram-cep-telefonu-mavi_p-26061460 Bütçeni biraz aşıyor ancak güzel cihaz. Evkur vb. yerlerde belki daha çok taksit yapan yer bulabilirsin ancak çok fazla vade farkı koyuylar.
  8. Mehmet

YARDIM kasamdan cızırtı sesi geliyor

Ssd marka model nedir?
  9. Mehmet

YARDIM kasamdan cızırtı sesi geliyor

Şuan bu durum bende de var. Bir kaç kişi priz değiştirirek sorunu çözdüğünü söylemiş denemedim. Mouse driverından hz 1000'den 125hz e düşür. Mecbur öyle kullanıyorum diğer türlü sinir edici bir ses.
  10. Mehmet

BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Oyun sadece bana mı zor geldi? Millet bordo bereli olmuş.
  11. Mehmet

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

12. Mehmet

❌İndirim Bitti! 🔥Pril Excellence Premium 5i Bir Arada 50 Kapsül 150TL🔥

Kuponla 100TL'ye geldi. Eyw reis.
  13. Mehmet

❌İndirim Bitti! A4Tech Bloody B-088S XL Dikişli Gaming Mouse Pad 149TL Ücretsiz Kargo! Mağazalarda

Bu aslında klavye boyutuyla ilgili bir durum %75 gibi bir klavye ile yeterli olsa da dediğiniz gibi %100 klavyelerde sıkıntı olabiliyor. Ancak fiyatı göz önüne aldığımızda bence mantıklı bir ürün.
  14. Mehmet

❌İndirim Bitti! A4Tech Bloody B-088S XL Dikişli Gaming Mouse Pad 149TL Ücretsiz Kargo! Mağazalarda

Hayırlı olsun herkese. Kargo parasına mouse pad.
Geri