Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Arkadaşıma da aldım oda 4 aydır kullanıyor. Bir sorun çıkarmadı. Çok bir indirim olduğu söylenemez ancak ses seviyesi güzel, müzik zevk vermez ama youtube vb. izlerken gayet yeterli.
  2. Mehmet

❌İndirim Bitti! Dexim Powerbank 10000 mAh 199 TL

Teşekkürler.
  3. Mehmet

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

Teşekkürler.
  4. Mehmet

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

Hocam konudan bağımsız bişey soracağım. Benim bir 27 bir de 21" 2. monitörüm var. Masam çok sağlam değil bu 2 li monitor tutacağı çok sıkıntı yaratır mı? Montaj yaparken masa deliniyor mu ve önerir misiniz?
  5. Mehmet

ETS2 DE DOLANDIRILIYORUM

Para varsa olur. Ama sıfır yerine 2.el 5 yıldız al boşuna sıfıra fazla para verme.
  6. Mehmet

ETS2 DE DOLANDIRILIYORUM

İşçiler belli bir seviyeye kadar zarar yazar biraz zamanla gelişmeleri lazım. Tırları da minimum 4 yıldız almaya çalış 3 yıldızda bakım masrafları fazla olabiliyor.
  7. Mehmet

🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

Aynı koltuğu kullanıyorum gayet memnunum alacak arkadaşlar düşünebilir.
  8. Mehmet

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

bu konuda bilgi bulamadım. 1769016220 Özel 2mm kalınlığında kauçuk kaymaz taban muhtemelen 2mm
  9. Mehmet

Arkadaşa aldım gayet memnun. Yaklaşık 3 4 aydır kullanıyor.
  10. Mehmet

EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + kargo İhtiyacı olan arkadaşlar bu fiyata kaçırmasın. Uzun süredir bu fiyatta denk gelmedim hiç. https://www.itopya.com/exvega-harry-potter-hermonie-xxl-mousepad-90-40_u27319
  11. Mehmet

AOC 27G42E 5643 TL!

Katılıyorum 27" 1080p alırken çok olumsuz konuşuldu. Çok dibinden bakmadığınız sürece fazla fark etmiyor.
  12. Mehmet

10k ya kalemli tablet önerisi

Tablet önerim olamayacak ancak aktif olarak huawei matepad air kullanan birisi olarak sadece not defterini kullanmayıp ben telefon gibi elimden düşürmem diyorsanız kesinlikle resmi google uygulamalarını destekleyen bir tablet alın. Her zaman olmasada bazen güncellemelerde vs. sorun yaşanabiliyor.
  13. Mehmet

Ryzen5 5500 rtx4060 bf6 fps drop

14100f ve RTX4060 kullanıyorum. Aynı problemi bende yaşıyorum. Sorunu bi miktar da olsa 60 FPS kilit koyarak ve ayarlar en fuldeyken çözebildim.
  14. Mehmet

❌İndirim Bitti! BRITA MAXTRA PRO KİREÇ UZMANI ALTILI FİLTRE KARTUŞU - 719TL

Rica ederim 1767472817 Hocam konunun teknik detayına hakim değilim ancak arıtma da şebeke suyu çamurlu gelirse vb. sorun olduğunu duymuştum. Yaklaşık 6 aydır brita kullanıyoruz. Birta maxtra pro ve pure performance filtresini denedim. İkiside kireci sıfıra indirdi neredeyse. Maxtra pro'yu...
  15. Mehmet

Teşekkürler. 1767470575 Mağaza teslimat olunca ücretsiz sanırım.
  16. Mehmet

BRITA MAXTRA PRO KİREÇ UZMANI ALTILI FİLTRE KARTUŞU 719TL. Tanesi 120TL'ye geliyor. Kartlara taksit de yapıyor. https://www.vatanbilgisayar.com/brita-maxtra-pro-kirec-uzmani-altili-filtre-kartusu.html#odeme-secenekleri
Geri