Öncelikle Osmangazi Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Yıldız Teknik kontrol otomasyona geçmek için ortalamamı yüksek tutarsam şansım olur mu? Sıralamam 47 bin bölüm sıralaması 15 bin, bilginiz var mıdır?
Son bir şey daha sorucam kusura bakmayın benim internet 16mbps vdsl mi adsl mi bilmiyorum 16 mbps vdsl değildir diye düşünüyorum vdsl değilse ben vdsl portunu kullanmıyorum demek ve vdsl de boş port yok yani başkası kullanıyor olabilir mi
Merhaba internet taahütüm bitti altyapım 46mbps sağlıyor Millenicom dan 35 mbps almayı düşünüyorum şuanlık 160₺ fakat aldıktan 1 2 ay sonra zam yaparlar mı 3 4 veya farketmez yani zam yaparlar mı birde boş port yok diyor boş port şuan internet hala kullanılıyor o yüzden mi yok internet...
bence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdım
1657628171
peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 mi
Ben kullanıyorum. Sevmediğim bi özelliği var kablosu örgülü değil. Dikkatli olmak lazım bu yüzden. Buna dikkat edebilirsen alabilirsin bence güzel kulaklık.
https://www.overgameweb.com/hyperx-cloud-alpha-gaming-kulaklik-hx-hsca-rd/am?ref=akakce&v=1.67.4
Hyperx Cloud Alpha indirime girmiş almak isteyenler için atayım dedim fakat sitenin güvenilirliğini bilmiyorum.
Sizce hangisini almalıyım biri 165 biri 144 tufa daha yatkınım ama ışık sızması oluyormuş aocda da ghosting gördüm diğer konulardan emin değilim yardım eder misiniz?