Arama sonuçları: *

1. Dr`Geralt

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne yatay geçiş için GNO ve YKS sıralaması hakkında.

Öncelikle Osmangazi Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Yıldız Teknik kontrol otomasyona geçmek için ortalamamı yüksek tutarsam şansım olur mu? Sıralamam 47 bin bölüm sıralaması 15 bin, bilginiz var mıdır?
  2. Dr`Geralt

Yardım Laptopumu iade etmek istiyorum

Arkadaşlar iade alinir mi sizce
  3. Dr`Geralt

İnternet taahhüt bitti yeni internet arıyorum ve boş port ile ilgili sorular

Son bir şey daha sorucam kusura bakmayın benim internet 16mbps vdsl mi adsl mi bilmiyorum 16 mbps vdsl değildir diye düşünüyorum vdsl değilse ben vdsl portunu kullanmıyorum demek ve vdsl de boş port yok yani başkası kullanıyor olabilir mi
  4. Dr`Geralt

Anladım yani boş port olmasının sebebi benim halihazırda interneti kullanıyor olmam mı
  5. Dr`Geralt

Şuan zaten boş port ADSL de var fakat vdsl de yok gözüküyor altyapı sorgulama da vdsl almamam mı lazım ADSL de kötü baya anlamadım tam
  6. Dr`Geralt

Merhaba internet taahütüm bitti altyapım 46mbps sağlıyor Millenicom dan 35 mbps almayı düşünüyorum şuanlık 160₺ fakat aldıktan 1 2 ay sonra zam yaparlar mı 3 4 veya farketmez yani zam yaparlar mı birde boş port yok diyor boş port şuan internet hala kullanılıyor o yüzden mi yok internet...
  7. Dr`Geralt

Vans Ayakkabı Önerisi

Max 1250 TL Vans 42 numara ayakkabı önerebilir misiniz?
  8. Dr`Geralt

Max 1000₺ Kulaklık Önerisi

bence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdım 1657628171 peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 mi
  9. Dr`Geralt

+ tamamdır çok teşekkür ederim.
  10. Dr`Geralt

ne farkı var arasında hangi konularda daha iyidir mesela
  11. Dr`Geralt

cloud 2 mi daha iyidir blackshark v2 mi?
  12. Dr`Geralt

1000₺‘ye kadar kulaklık önerisi olursa çok güzel olur rampage drop plus önermeyin isterseniz zaten onu değiştireceğim.
  13. Dr`Geralt

Rampage Drop Plus Alınır mı?

Ben kullanıyorum. Sevmediğim bi özelliği var kablosu örgülü değil. Dikkatli olmak lazım bu yüzden. Buna dikkat edebilirsen alabilirsin bence güzel kulaklık.
  14. Dr`Geralt

hyerx cloud alpha indirim

Cloud 2 değil knks cloud alpha
  15. Dr`Geralt

hyerx cloud alpha indirim

https://www.overgameweb.com/hyperx-cloud-alpha-gaming-kulaklik-hx-hsca-rd/am?ref=akakce&v=1.67.4 Hyperx Cloud Alpha indirime girmiş almak isteyenler için atayım dedim fakat sitenin güvenilirliğini bilmiyorum.
  16. Dr`Geralt

AOC 24g2u vs VG249Q1A Asus tuf

Sadece 2 monitör değil aslında bu fiyat bandında en iyisi
  17. Dr`Geralt

Ips
  18. Dr`Geralt

Bu fiyatlarda alacağım alacağım Asus tufta 165 hz
  19. Dr`Geralt

Sizce hangisini almalıyım biri 165 biri 144 tufa daha yatkınım ama ışık sızması oluyormuş aocda da ghosting gördüm diğer konulardan emin değilim yardım eder misiniz?
  20. Dr`Geralt

144 165 hz monitör önerisi

Tamamdır çok teşekkür ederim.
Geri