Arama sonuçları: *

1. 1

DA 3 Sistem Ekran Kartı Slota Girmiyor (Ekran Kartının demiri çok uzun)

oldu hocam tek elle yaptığımdan biraz uğraştırdı ama gpunun denk geldiği kasanın arkasındaki boşluklu 3 demiri kademe kademe büktüm sola kaydırabilmek için ve sonunda soktum. ufak demir plakaya vidaları yerleştirdim sağlam tuttu. kasayı çalıştırdığımda fanlar vb her şey çalışıyodu ama hdmi kablo...
  2. 1

anakart çok solda gibi. demirin dişleri anakartın kenarına sıkışsa da 2-3 milimetre sağda kalıyor ekran kartı prizi ile ekran kartı slotu :(
  3. 1

hocam hangi demir foto atabilir misin ? yerleştirirsem şayet cpu kutusundan çıkan hangi vida ile sabitlemeliyim?
  4. 1

gamebooster o ilk kasa yanlış yazmışım. malesef video çekemiyorum sağ elim kırık olduğu için belki o yüzden takamıyorum zaten
  5. 1

powerboost kasa sistemde olması planlanan ilk kasa
  6. 1

DA SİSTEM3 teslim aldım ama heyecandan napcamı unuttum

dostum tam bi anlatır mısın ben de sokamadım sağ elim de kırık alçıda :d 1600702065 dümdüz bende o demirler ve arasına girse de slota denk gelmiyor
  7. 1

arkadaşlar da3 elime ulaştı ancak başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının demiri çok uzun ve 2-3 mm slota denk gelmiyor kartın dişleri ne yapabilirim?
  8. 1

DA SİSTEM 3 KARGO...

bugün ayın 8'inde alanlara göndermeye başlamışlar 1 gün koyun işte kendi siparişiniz ne zamansa.
  9. 1

DA-3'de Aşırı Fazla Sorun Çıkmadı Mı?

100 kişiye teslim edildi siparişler anca bırak fan boyluğu. ben sipariş verdim 7. günde daha ses soluk yok gelince kim bilir ne olacak
  10. 1

DA-3 Sistemimin kasası kırık gelmiş?

insanların itopya gibi bi sitenin fanı olmasına anlam veremiyorum. kasa kırık ne demek bomboş bahane. adam belki 200. sipariş veren sen site olarak 1000 sipariş alıyorsun 200. adama kasa kırık diye bahane üretiyosun çoluk çocuk da seni da forumunda savunuyor mağduru linçliyor :D
  11. 1

İtopya 7500 tl sistem

1 ayda gönderiyo itopya uzak durmakta fayda var mümkün mertebe
  12. 1

DA 3 Sistem Toplamadan Göndermişler

1000 kişi aldı sorun yaşayan 3-5 kişi dememek lazım çünkü zaten daha o 1000 siparişin 200'ü teslim edilmiştir
  13. 1

Da-3 sistem ups kargo

bu sistem ne zaman çıktı ki? ayrıca 7 gün değil de 7 iş günü diyolar cumartesi pazarı saymayacağız herhalde
  14. 1

Bios Update Ederken Elektrik Kesilirse Ne Olur?

riske değmez o zaman
  15. 1

Da-3 sistem ups kargo

ben daha perşembe verdim ekim kasım gibi gelir o zaman 😀
  16. 1

Bios Update Ederken Elektrik Kesilirse Ne Olur?

+ bios update etmek tahmini ne kadar sürer ?
  17. 1

Da-3 sistem ups kargo

ne zaman vermiştiniz siparişi hocam?
  18. 1

DA SISTEM 3 elime ulaştı

işletim sistemi olmadan işletim sistemi kurar gibi usbye atıp biosu güncelleyebiliyo muyuz? işletim sistemi de aynı usbde olsa sıkıntı olur mu?
Geri