Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Sizce 3 yaşındaki kartım ne kadar götürür

Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez. Bunlar çok iyimser tahminler. Çıta 2030 a kadar falan 5000-6000 serisi olacak. Sizin kart da 6000 serisinde aman aman bir sıçrama olmadığı...
  2. Ricciardo

Samsung Odyssey OLED G6 yeni modeli G61SH farkları

İsteyen buyursun tercih etsin ama şahsen tavsiye etmem. 22-23k ya bir monitör alacağım: hdmi ve dp portları birer tane olacak, heat-pipe olmayacak vs can sıkan olaylar. Ayrıca üst modellerde de yok sanki ama artık her monitörün idare edecek ufak 2x2w hoparlörü olmalı en azından, yoksa uğraş ki...
  3. Ricciardo

Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var

Ban değil o coldown. Sıfır hile oynssan dahi denk gelebilir.
  4. Ricciardo

Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var

Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya devam edecektir.
  5. Ricciardo

Android USB Hata Ayıklama - ROM Yükleme

Hocam kusura bakma ama inan bu sorunu yaşadığımı bile hatırlamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Konuda yardımcı olan arkadaşları etiketleyip yeni bir konuda daha iyi ilerlersiniz. Geçmis olsun.
  6. Ricciardo

Razer Deahadder V2 Pro alınır mı?

760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech falan olacaksa alınabilir.
  7. Ricciardo

CS:GO Tekrardan steam'de

Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.
  8. Ricciardo

CS:GO Tekrardan steam'de

Redditte listelemeden kaldırıldı diyenler var, bende arama kısmına tıkladığım gibi geldi. Kütüphaneye ekledim, indiriyorum. Cs2 üzerinden başlatma secenekleriyle uğraşmak keyifsizdi.
  9. Ricciardo

Üniversite için tablet önerisi

Apple ve Samsung bakabilirsin. İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar. Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert. Samsung notes hemen her işini çözen bir şey, işini çözmeyen şeyleri de rahatlıkla bulursun. Ipad alıp not uygulaması vs vs debelenen çok arkadaşım oldu. Onun...
  10. Ricciardo

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

E-spordan kastın ufak liglerde kendi çapında rekabet edip varsa doğal yeteneğini ortaya koymaksa bu yapılabilir. Yok eğer zirveye uğrama hayalin varsa bu disiplinli çalısma ve eğitim demek, elinin bunu kaldıracağını veya sol elini o kadar iyi hâle getirebileceğini sanmam. Benim tavsiyem önce...
  11. Ricciardo

CS 2 övgü satışları gerçek mi

Sırf övgü bastığı için güven faktörü düşen en az 50 oyuncu gördüm bugüne kadar.
  12. Ricciardo

CS 2 övgü satışları gerçek mi

Attığın siteyi veya satış yapan herhangi bir siteyi spesifik olarak bilmiyorum ancak övgü satışı var. Güven faktörün düşer baştan uyarayım. Kimse de zaten 600-700 güven faktörüne bakıp inanmıyor. İlla övgü kasmak istiyorsan maçlarda takım arkadaşlarınla karşılıklı övgü at, çok daha organik olur.
  13. Ricciardo

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

Hocam çok açık konuşayım, 35-40k para ios tarafında güzel cihazlar sunmuyor. Benim fikrimce ölü yatırım olur. Ha kesin iphone alacağım dersen bütçe artırman uzun vade için en sağlıklısı olur. O da olmaz diyorsan şahsen yenilenmiş telefondansa temiz ikinci el bakarım. Cihaz yenileme konusunda...
  14. Ricciardo

Yardım ATK Blazing Sky X1 Ultra Mouse'um 8K'da FPS drop yaşatıyor.

Hocam nokta atışı olmayacak ama birkaç bilgi vereyim, yardımı dokunur diye tahmin ediyorum. 1. 8khz farenin max raporlama hızı, yani fare sürekli bu hızda raporlamıyor. Bu hıza genelde ani ve hızlı hareketlerde çıkar, bunları denetim masasında tekrarlaman zor olabilir ama fareyi güzelce hareket...
  15. Ricciardo

S26u mı beklenir s25u mu alınır

İlk defa duyuyorum, S25U hiç üzerine düştüğüm bir telefon değildi, araştıracağım hocam teşekkür ederim bilgi için.
  16. Ricciardo

Kötü/iyi meselesinden ziyade Ultra serisini resmen tüm akıllı telefonlardan ayrı bir yere koyuyordu, öne çıkıyordu. Şimdi hepsi gibi oldu. Bunun dışında şahsen çok daha güzel buluyorum. Muhtemelen yine yuvarlak yapacaklar, seviyorsan senin için güzel bir olay. Hayalet ekrandan kastın yansıtma...
  17. Ricciardo

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler...
  18. Ricciardo

R5 7500F, RTX 5060 8GB, 32GB Ram, 43.254 TL'ye alınır mı?

Hocam ramlerdeki artış yakın gelecekte devam edecek gibi duruyor, zaten sistemi önce rami sonra alma topu da sakat. İşinizi aksatmadan aradan çıkarmaya bakın, sadece mümkün olursa bir sıvı soğutucu gerekebilir belki uzun renderlarda işlemci oyunlardan farklı yük altına girecektir, bu durumda...
  19. Ricciardo

DA FRİDAY SİSTEM XMP SORUNU

Hocam kit olarak alınan ramlerde genelde xmp daha sağlıklı çalışıyor ama kesinliği yok diye biliyorum. Şahsen kullandığım sistemde önce anakartın bioslarına bakıp yama notlarına göre rame dair optimizasyon yapan bir bios kurmuştum, ben beta kurdum ama size en güncel stabil versiyonu kurmanızı...
  20. Ricciardo

🔥İndirim Samsung tab s11 128gb 24.999

Kuponla 24k oluyor, herkese tanımlı mı bilmiyorum.
Geri