Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Thermalright Burst Assassin 120 Se Montajı Doğru Mu?

Hocam saat yönünde 90 derece döndürmen lazım. Ana fikir olarak fanın kasanın ön tarafından soğuk havayı alıp kasanın arkasına, egzoz fanına doğru sıcak havayı atacak.
  2. Ricciardo

S26 Ultra Pilde Sorunmu Var?

Formatlık bir durum olay yok hocam, bu konuda çok yardımcı olacak bir şey de değil açıkçası. Bak arkadaş bir referans vermiş, ona dikkat et. Ayrıca hocam mobil şebeke her zaman değişken bir şeydir. Şebeke ne kadar zayıfsa cihaz o kadar pil yer. Özellikle 5G kapsama alanı ve sinyali zayıf...
  3. Ricciardo

Bu biraz daha iyi ama hâlâ yeni bir amiral gemisi için yeterince iyi mi bilmiyorum, bunu başka S26U kullanıcıları değerlendirirse daha iyi olur, benim instada benzer ekran süresi ile kullanım %14 müş. Senin cihaz sıfır + işlemci verimliliği daha iyi. Bugünü bi tamamla, %100 kullanımda ekran...
  4. Ricciardo

Sana öyle gelmiyor hocam, bir sorun var. Referans olması için birkaç gün önce insta 1 saat 21dk ekranda açıkmış ve %7,6 pil kullanmış, bu S24U senin daha iyi süreler görmen lazım. Tek ihtimal cihazı full gün ışığında maks parlaklıkta kullanmışsındır diyeceğim ama o dahi 16dk da %10 kullanıma...
  5. Ricciardo

Yardım Telefon Islandıktan Sonra Sarj Almıyor

Ben de s24u kullanıyorum, hatrı sayılır yağmur yedi ama hiç uyarı almadım. Daha önce bi tanıdıkta s20fe vardı, romatizmalı gibi havada yağmur kokusu aldı mı 2 gün sorun çıkarırdı bazen. Biraz şans meselesi biraz da dikkat etmek lazım. Tecrübe olmuş hocam. Özellikle nemli bir bölge yaşıyorsanız...
  6. Ricciardo

Tüm samsunglar öyle, az bi nem algıladı mı şarj hızını kesiyor ve şarj aleti seçiyor.
  7. Ricciardo

Samsung şarj portu bu konuda çok nazlı hocam, dediğim gibi cihazı kapat. Portu kuru bir bez vs ile kurula. Cihazı kapat, sabahtan güneş gören bir yere koy bir gün kalsın. Aşırı ısınmadığına dikkat et. Düzelmezse servis yolu görünebilir.
  8. Ricciardo

Cihaz samsung mu? Her türlü bırak kurusun, fön makinesi TUTMA, şarj portunun ekstra nemini kibarca kağıt havlu veya peçete ile al. Muhtemelen 24 saat civarında kendine gelir.
  9. Ricciardo

RTX 5070 Vs RX 9070 XT

Hocam bizzat bu sebepten 5070 tercih ettim. Durum şu, lokalde ai modeli çalıştırmak için en sağlıklı tercih nvidia kartlar. Lokalde ai çalıştırmak nedir? Kendi bilgisayarın üstünde, herkesin her gün kullandığı büyük ai modellerinden ziyade daha küçük modelleri cihazda çalıştırırsın, hiçbir veri...
  10. Ricciardo

Monitör Kolu Alan Sağlıyor Mu

Kol yer açıyor, özellikle klavye ve mousepad için. Kablo olarak nasıl fark edeceğini çok anlamadım, monitör kolunun kendi kablo organizatörünü kullanabilirsin ben de kullanıyorum ama alternatifine göre çok aman aman bir olay değil. Ayrıca tek derdin yerse kasayı satıp laptopa geçilmez...
  11. Ricciardo

Öneri Samsungdan iPhone 8'e Geçilir mi?

Kanka ilk mesajın gayet cahil özgüveni, ikincisi troll kokuyor. Hangisi gerçek bilmem ama ikisiyle de uğraşamam valla .d
  12. Ricciardo

Öneri Samsungdan iPhone 8'e Geçilir mi?

Hocam hangi 60hz, 120hz den iyi allah aşkına nerden buluyorsunuz da inanıyorsunuz bu zırvalara?
  13. Ricciardo

Çözüldü✓ Yeni Formattan Sonra Msi Yazısında Kaldı

Ddr5 bellek eğitim süresi birkac dk sürer, ekstrem durumlarda 5-6dk yı geçmiyor benim tecrübeme göre. Emin olmak için bi 10dk bekle istersen, açılmazsa sorunu başka yerde aramak lazım.
  14. Ricciardo

Ceramical Masalar Alınır mı?

Şahsen memnunum ancak 2 sene önce falan bi arkadaş konu açmıştı, malzemeden kısmışlardı diye. Bulabilirsen o konuya ve ürün yorumlarından güncel tarihlilere bak
  15. Ricciardo

One Ui 8.5 Ne Zaman Gelecek?

S24 serisine bugün global yayınlandı, muhtemelen 1 veya 2 hafta sonra S23 serisine de yayınlayacaklar.
  16. Ricciardo

Valorantta Demirden Bile Çıkamıyorum Çok Yeteneksiz Hissediyorum

Hocam sensi rahat ettiğin bir ayara al. Çok yüksek olmasın. Pro oyunculara bak, sana çok düşük veya yüksek gelebilir. Kendin rahat edeceğin şekilde kabaca x1.2 veya x0.8 dolaylarında takıl proların e-sens değerine. Daha detaylı üstünde durmak istersen yt da videoları var. Ama açıkçası çok...
  17. Ricciardo

❌İndirim Bitti! 7500f 5070 sistem Parafly ilk başvuru ile 49799 TL peşin 9 taksit

Benzer şekilde onun için ssd yükseltmesi ile almıştım, o konuda haklısın hocam. 7500f kullanıyorum ama genelde oyunlarda fps limitlediğim için kolay kolay %100 kullanıma çıkacağını da sanmıyorum ama ilerde işlemci güncellemek (bi x3d niyetim var cs2 de %1ler için ama çok sonra) için önemli bir...
  18. Ricciardo

❌İndirim Bitti! 7500f 5070 sistem Parafly ilk başvuru ile 49799 TL peşin 9 taksit

Hocam konuyu çok dağıtmadan kısa bir şey sormak istiyorum. Benim sistem çok benzer, anakart da MSI A620 serisinden. Anakartı ilerde güncellemeyi düşünüyorum, daha ziyade estetik amaçlı. Colorful B650M beyaz var aklımda, ek pci e slotuna da belki mümkünse bi usb hub falan takarım diye düşündüm...
  19. Ricciardo

Cs2 0.4 0.8 1.6 stutter sorunu

Stutter, oyunun çökmesi vs yaşıyordum. 5600 değil 5200 e inmem gerekti kit olmadıkları için.
  20. Ricciardo

Cs2 0.4 0.8 1.6 stutter sorunu

Aynı ramden 16x2 kullanıyorum, benimkiler kit değil 5200mhz de sorunsuz çalıştırıyorum. Farklı expo profilleri olması lazım biosta. Biri 5600 diğeri 6000mhz yanlış hatırlamıyorsam. 5600 ü denedin mi? XMP intel işlemciler için, expo profillerini dene.
Geri