Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Kablosuz mouse dongle ile verimli olur mu?

Hocam fiyatları epeydir takip etmiyorum. Şahsen G535 kullanıyorum, konforu iyi, hafif. Ses güzel ama sol tarafta ses tekerleğinden kaynaklı kronik bir cızırtı sorunu var. Benzer bir model G733 ama bütçenin bir tık üstü, fiyatını hak ediyor mu, bu bütçede daha iyisi var mı vs bilmiyorum. Ses...
  2. Ricciardo

Evet hocam, dediğiniz gibi. Yine de satıcıların bt kulaklıkları wireless olarak tanıtması ihtimaline karşın güvenilir bir kaynaktan (tercihen üretici) teyit edin. Wireless genel olarak iyi gecikme değerleri sağlasa da her kulaklık aynı değil eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu farka da...
  3. Ricciardo

Dongle gecikme için çok daha iyi, oyunlarda kesinlikle dongle kullanmalısın. Anakartta olması belki özel olarak ölçersen fark görebileceğin bir şey, gecikme bluetoothun damarlarında akan bir şey. Özel oyun modu olan cihazlar vs yine dongle a kıyasla yavaş kalıyor. Kablosuz gaming kulaklıklar...
  4. Ricciardo

Öneri S23FE - S24U Takas Teklifi

Hocam imei yi kendin vermesen de, cihazdaki imei patlamadıkça sorunsuz kullanırsın. Evet bu her zaman bir risktir ancak kendim ve çevremde kullananlardan ne gördüm ne duydum, sizin telefoncunun biraz annesiyle arası bozukmuş gibi sanki
  5. Ricciardo

Nasıl yani
  6. Ricciardo

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim, satıp sıfıra yönelmek daha mantıklı geldi. Tekno47 hızlı gönderim yapıyorsa güzel olur, iletişime geçip bilgi almaya çalışacağım. Hızlı gönderim yapabilirlerse birkaç gün tabletten wp falan takılacam galiba. Tekrardan teşekkür ederim.
  7. Ricciardo

Hocam S23U kavisli ekranla geliyor, kesinlikle istemiyorum kavisli ekran. Kolay kırılıyor, masraflı yapılıyor.
  8. Ricciardo

Hocam benim cihaz 1 yıllık ve çizikler mevcut, telefoncudan da daha önce fiyat aldığımda 13,5-14 demişti. Sizce ilana koyup satmak daha mı mantıklı?
  9. Ricciardo

Hocam konuştuk ancak 16k dan aşağı inmedi, cihazı 14k ya satıp üstüne 16 değil 17 ekleyip sıfır alabilirim tekno47 üzerinden ancak o esnada elimde telefon olmuyor :)
  10. Ricciardo

Hocam 16k ekleyerek 35-40k bütçem olması için benim bu telefonu 19-24k ya satmam gerekiyor. 1 senelik S23FE 128gb bu fiyata satılır mı?
  11. Ricciardo

Hocam bursadayım, bursada kayıt yapan yer bilmiyorum ancak sıklıkla istanbula gidiyorum, orda kayıt yapan yerler biliyorum. Sizce aradaki fiyat makul mü?
  12. Ricciardo

Hocam s23fe almayı düşünmüyorum, cihaz elimde mevcut, kullanıyorum. Sanırım yanlış anladınız veya ben sizi anlayamadım.
  13. Ricciardo

Hocam bende tr cihaz var ancak model yükseltmek istiyorum, tr cihazları bütçemi aşıyor. Önümüzdeki sene kullanım süresinin sonlarına doğru kayıt düşünüyorum. 1731917842 Kayıtsız hocam. Kendisinin ilanı 29k, sanıyorum en ucuz 0 tekno47 de 31k
  14. Ricciardo

Arkadaşlar selam, bir telefon takası hakkında fikrinizi almak istiyorum. Yorumlarınız benim için önemli. S23 FE, TR 128GB kullanıyorum. Takas düşündüğüm telefon S24U 256GB dual 5g, yd global versiyon. Satıcının söylediğine göre ürünü hatasız, hattı yeni takmış. Benim cihaz yaklaşık 1 yıllık...
  15. Ricciardo

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Rica ederim hocam. Kablosuz şarj yine yavaş kalıyor, pek tavsiye etmem. Elimde sadece bir kablosuz şarj cihazı var o da kulaklığı şarj ederken dahi ısınıyor, kablosuz şarjlar genel olarak mı böyle yoksa bendeki mi kötü bilmediğim için kesin yönlendirmek istemiyorum ancak ısınmaya yol açabilir...
  16. Ricciardo

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Çalıştırırsın hocam. S23 FE ile kullanıyorum, tablet de aynı şekil destekliyor. Ama unutma, DEX şarjı hızlı harcıyor, hdmi kablosu üzerinden şarjın düşüyor sürekli. Tabii uzun süreli kullanmayacaksan sorun olmaz ama uzun süre kesintisiz kullanman sorun olabilir. Bunun için hem pd hem hdmi...
  17. Ricciardo

2K Çözünürlükte Ekran Küçülüyor

Normalde nvidia dirver güncelleyince valoda çözünürlük bozulurdu cs de bozulmazdı. Dün hem driver güncelledim hem cs güncelledim, cs de aynı şekil bozuldu, hangisinden kaynaklı emin değilim. Çözünürlük düzelince 180hz ayarı gelmedi, çık gir yaptım 180hz geldi, ayarladım kullanıyorum. Sorun 1...
  18. Ricciardo

2K Çözünürlükte Ekran Küçülüyor

Hocam yeni güncelleme bende de aynısını yaptı, panel zaten 1080p ona ayarla düzelir. Özel olarak 2k render almak istiyorsan bir çözüm bilmiyorum
  19. Ricciardo

🔥İndirim LG 24" UltraGear Pivot 180Hz 1ms(GTG) IPS 🔥3.999TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

Hocalarım şimdilik pas geçtim. Ya kasım indirimlerinde daha iyi bir fiyat beklerim ya da 60hz alıp geçerim. 2. ekranın 180hz olması bana çok bir islevsellik katmayacak ona göre bu fiyatı vermek istemiyorum. Teşekkürler
Top Bottom