Burdakileri denedim. Xboxla iletişime geçtim aynı şeyleri önerdi sonuçsuz kaldı. Yedek hesabımı açınca sorun olmuyor fakat yedek hiç bir savem yok. Ana hesabımda girince özelliklere erişemiyorum. Geçen haftaya kadar her şey sorunsuzdu
1730336165
Şaka gibi konuda geçen ayarlar zaten açıktı...
Forza Horizon 5 oynarken geçen hafta hiçbir sorun yokken Game Pass satın alıp Black Ops kurmamla beraber, oyunu çevrimiçi oynamama rağmen içeriklere erişemiyorum. Gizlilik ayarlarımdan bahsediyor fakat her şey zaten herkese açık. Profil yaşım 18+. Müzayede ve başkalarının yaptığı modifiyelere...
Kingston A400 SSDNow 480GB SATA 3 marka model 500 MB okuma yazma hızı olan SATA SSD için SSD kutusu önerisi arıyorum. Sadece resim ve video yedeklemek için kullanacağım.
İncehesap gaming cuma da indirimle 12.899TL ye düşmüştü msi-g274qpx modelini sipariş verdim.
https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/
Oledler çok aşıyor bütçeyi hocam, LG ultragerları çok önerdiler, kendim araştirinca da iyice kayboldum modeller arasında.
1721903444
8 ve 10 bit olması farkı hissettirir mi?
1721903534
8 bit , 10bit olayından 240Hz kullanamiyacaksam israf olmaz mi?
Elimde 4070 Ekran kartı, 1TB HDD VE 1 TB M2 SSD Mevcut.
Anakartım AsRock B650 Live Mixer olacak.
360MM Sıvı soğutucu destekli full mesh kasa
360 MM sıvı soğutucu. (Arctis düşünüyorum)
Kaliteli bir PSU ( full modüler tercihim)
Minimum 6000 Mhz CL30 EXPO Ram arıyorum.
30-45K arası bütçem var fakat...
Lexarı sık görmeye başladım daha önce hiç görmemiştim.
Hocam bu kadar yükselmek istemiyorum. Sıvı soğutucu ihtiyacim da olabilir.
Bu RAM'e kronik demişlerdi. Gerçeği yansıtmıyor sanırım.
MSI da çok kaliteli fakat Fiyatına göre sunduğu ozellikler gercekten çok iyi.Onceden de kullanmıştım cok memnundum. Ulkemizde Asrock Palit gibi amerikan ürünlerinin pazarı çok yok sadece.
Şuan çok süre geçmedi ama şunları söyleyebilirim. Cloud 2 kabloluydu 3 kablosuz performanslari aynı gibi( konusmak icin daha erken), malzeme ve hissyati ayni. Bs2 pro çok daha konforluydu fakat cloud çok daha sağlam hissettiriyor. Cloudun tizler bir tık alçak ama ekolayzeri ile...