Arama sonuçları: *

1. M

MSI MAG 256F Monitör 4000TL alınır mı?

Teşekkür ederim yanıtınız için ve diğer arkadaşlara da. 3899TL ye amazondan sipariş verdim
  2. M

Hocam siz deyince gördüm amazonda 100tl daha ucuzmuş teşekkür ederim
  3. M

Hiç araştırma yaptınız mı hocam ölü piksel ghosting gibi sıkıntı çıkartır mı? İade değişim vs uğraşmak istemiyorum.
  4. M

Merhaba, ileride toplamayı düşündüğüm masaüstü sistem için monitör arıyorum. Ryzen 5 5600 RTX 4060 bir sistem düşünüyorum ama tam karar vermedim. Bu özelliklerde bir sistem için bu monitör yeterli olur mu, 2K monitör mü bakmalıyım? Belirttiğim monitör de indirimde gözüküyor fırsatı...
  5. M

Xiaomi 100w şarj ile hızlı şarj rekoru kırdı!

Akıllı telefonlara her gün bir özellik daha ekleniyor ve donanımları devamlı gelişiyor. Ancak her yenilik daha fazla güç tüketilmesine, dolayısıyla bataryanın daha çabuk bitmesine yol açıyor. Akıllı telefonlarda çok önemli bir mevzu olan batarya kapasitesi ve hızlı şarj süreleri konusunda...
  6. M

DxOmark kamera testi dünya birincisi Huawei P40 Pro!

İphone ile fotoğraf çekerken telefon yazılımsal olarak birçok düzeltmede bulunuyor. Ancak DxOmark testinde yazılımsal iyileştirmeler göz önünde bulundurulmadığından p40 pro önde sebebi bu.
  7. M

DxOmark kamera testi dünya birincisi Huawei P40 Pro!

Geçtiğimiz hafta Corona virüs nedeniyle internet üzerinden canlı yayınla tüm dünyaya tanıtılan P40 serisinin DxOmark puanı belli oldu. Ortaya çıkanlara göre P40 Pro dünyanın en iyi kameraya sahip akıllı telefonu olmayı başardı. Toplam puanda 128 almayı başaran P40 Pro, fotoğraf testinde 140...
  8. M

Kirin 820 Ne yenilikler getiriyor?

Son olarak Honor 30S'te kullanılan ve Huawei'nin geliştirdiği mobil işlemci Kirin 820, birçok yeni önemli teknolojiyi de beraberinde getiriyor. Kirin 820 yonga setinin öncüsü olan Kirin 810, 2019 yılında Çin’de ve diğer ülkelerde birçok ödül aldı. Kirin 810’un başarısını daha da öteye götürecek...
Top Bottom