Arama sonuçları: *

1. omerlwt

Twitch 100 Dolar ne zaman gelir

Knk benim bildiğim şahıs şirketi açman lazım vergi için yoksa vergi cezasi is coming ama yanlış biliyor olabilirim
  2. omerlwt

Twitch Yaptığım yayın 3-4 saniye geç gidiyor bu normal mi ?

Yeni yayıncıların pek delayına takmıyorlar chati okusun yeter
  3. omerlwt

Twitch Reklamları Aktif Etme

Dostlar öncelikle herkese merhaba ben twitch de 1 aydır yayın açıyorum ve abonelikleri, reklamları açtım. 2 tane sorum var 1. yayıncı panelinde yukarda pre-roll var o nedir. 2. ise ben reklam verdiğim halde para gelmiyor sadece abonelerden geliyor bi sorun mu var çözemedim yardımcı olursanız...
  4. omerlwt

Ring lightı açtığımda kulaklıktan cızırtı geliyo

Selamun Aleyküm dostlar 2 gün önce hb dan odamı aydınlatsın diye masa lambası niyetine güzel bir ring light aldım ( https://www.hepsiburada.com/pdx-youtube-makyaj-selfie-kuafor-make-up-6-ring-light-26-cm-masa-tripodu-siyah-p-HBV00000SEVJF?magaza=sihirlisepetim ) bugün elime ulaştı usb ile kasaya...
  5. omerlwt

Bilgisayarım Kapalı Ama Klavye vs. Işıkları Yanıyor

Aynı sorunu yaşadım biostan kapatıyorsun youtubede videolarda var
  6. omerlwt

PC kapalıyken Kulaklık Ve Klavye RGBsi açık kalıyor

Aynı sorunu yaşadım biostan kapatıyorsun youtubede videolarda var
  7. omerlwt

50 tl webcam önerisi

50 tl ye ikinci el öneririm webcam için 150 tl çıkarman lazım çünkü
  8. omerlwt

İPhone 12 mini alınır mı?

Mini baya iyi geldi gözüme eskiden 5s kullanıyordum aklıma o geldi:cry:
  9. omerlwt

Elgato (Capture Card) nedir bilmiyorum destek

Dostlar sa öncelikle ben 1 2 haftadır twitch de yayınlara başladım 150 tl ye aldığım dandik bir webcamim var everestin ama işimi görüyo arkadaşlarım bana 150 tl ye hb den elgato ( Capcure card) al diyorlar ne olduğunu bilmiyorum sadece ismini biliyorum youtubeden de anlamadım nedir ne değildir...
  10. omerlwt

Oyun Oynarken Ekran Kapanıyor kasa ve monitör açık

Daha Önce Oynadığım Valorant Watch Dogs Csgo ve bazı oyunlarda ekran kapanıyor ama monitor ve kasa acık ses ise geliyor sorun nedir pc : Da sistem 2
  11. omerlwt

JD 712 Aldım PC Kapanınca Işığı Sönmüyor

oldu reiz biosdan yapılanı yapıca oldu
  12. omerlwt

JD 712 Aldım PC Kapanınca Işığı Sönmüyor

JD 712 Aldım pc yi kapatıyorum ışıgı sonmuyor biostan oluyor diyorlar ana kartım asus prime b450m-k
Geri