Arama sonuçları: *

1. V

Xiaomi Piston Basic mikrofonu PC'de çalışmıyor

Doğru portlara takılılar.
  2. V

Xiaomi Piston Basic mikrofonu PC'de çalışmıyor

Merhabalar, Xiaomi piston Basic kulaklığa sahibim, kulaklığı telefonla kullanırken bir sıkıntım yok. Bilgisayarda kullandığım kulaklık bozulduğu için bir süre elimdeki kullanayım dedim ve Frisby'nin kulaklık çoğaltıcısını aldım fakat Discord'da kullanmaya çalıştığımda Discord mikrofonu görüyor...
  3. V

Yardım Kasa Fanlarım Çalışmıyor

Fan kontrolcüsü olmadan fanları direkt anakarta bağlama şansım var mı?
  4. V

Evet Evet.
  5. V

Fanlar kasanın arkasındaki fan kontrolcüsüne bağlı, fan kontrolcüsünde sıkıntı olabilir mi?
  6. V

Cevabımı düzenledim. 1600801564 Frisby fanların çok kaliteli olmasını beklemiyordum fakat aniden böyle olması da normal değil gibi, sistemi yaklaşık 1 ay önce almıştım.
  7. V

Ekran Kartı: Gigabyte 1660 Super Gaming OC İşlemci: R3 3100 Anakart: Asus B450 Dragon RAM: XPG GAMMIX 8GB 3000MHz PSU: FSP RAİDER RA550 80+ Silver Kasa: frisby venom fc-9270g Üzgünüm bugün başıma bir çok olay geldi kafam biraz karışık, yazmayı unutmuşum.
  8. V

Şu an doğru konuyu seçtiğimi bile bilmiyorum, konumuza gelelim. Bilgisayarımın fişi çoklu bir prize takılı. Bu sabah çoklu priz lazım olduğu için çıkarmıştım. Bir süre önce de çoklu prize taktığımda kasanın ne ışıkları yandı ne de fanları dönmeye başladı. Kasanın arka kapağını açtım, bütün...
  9. V

Superonline nasıldır?

3 hafta önce TürkNet'e başvuru yaptım fakat internete 3 hafta geçmesine rağmen ulaşamıyorum ve hizmetleri de çok kötü. Bugün aboneliğimi iptal edeceğim ve Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Evimin altyapısı ADSL destekliyor, kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
  10. V

R3 3100 ve GTX1660S için nasıl bir PSU tercih edilmeli?

Başlıkta da gördüğünüz gibi r3 3100 ve gtx1660S bir sistem alacağım fakat PSU konusunda pek bir fikrim yok. En az kaç Watt olmalı ve hangi marka/model PSU almalıyım?
  11. V

B450M Dragon Bulk Nasıldır?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, büyük ihtimalle bu kartı kullanacağım.
  12. V

B450M Dragon Bulk Nasıldır?

Elime neredeyse hiç kullanılmamış bir B450M Dragon BULK geçti. Ben de yakın zamanda bilgisayar almayı planlıyordum. Gigabyte 1660S ve R3 3100 alacağım, OC yapmayı düşünmüyorum, sizce benim için yeterli olur mu yoksa illa yeni bir anakart almam gerekir mi?
Top Bottom