Arama sonuçları: *

1. ASUS VS229HA 21.5" Monitör

İzmir ASUS VS229HA 21.5" Monitör

Yeni monitör aldığım için satıyorum. Çerçeve kısmında kısmı çizikleri var. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. ELDEN TESLİM. Çözünürlük : 1920x1080 Tepki Süresi : 5ms Panel Tipi : VA Bağlantı Tipi : HDMI/DVI/VGA Kutusu yok. HDMI ve güç kablosuyla beraber teslim edeceğim.
  2. redlinetr

Hangi Monitör Daha Mantıklı?

G3 modelinde çok fazla ghosting sorunu olduğunu okudum. O yüzden onu almadım. Aslında fiyat olarak daha uygundu fakat riske atmak istemedim.
  3. redlinetr

Hiçbirine dokunmadım, gittim bunu sipariş ettim. Burada ve diğer forumlarda araştırdım ve kullananların ghosting vb sorunlar yaşamadığını gördüm. Umarım ölüpixel falan çıkmaz da rahat kullanırım...
  4. redlinetr

Hocam hem saçma gelip hem de önermen garip geldi :D
  5. redlinetr

Şuan kullandığım monitör çok eski ve yeni bi monitör almak istiyorum. Max 3000-3500 TL civarında bir şey arıyorum. Bu monitörlerden hangisini almak daha mantıklı? - https://www.itopya.com/gamebooster-24-gb-2409ff-144hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor_u11643 -...
  6. redlinetr

2 Sene Önceki DA-3 Sisteminin Performansı

Selamlar 2 sene önce DA-3 sistemini almıştım. O zamanlar biraz geç kaldığım için fiyatlar bir tık yükselmişti, ben de bütçeme göre birkaç değişiklik yapıp sistemi almıştım. Sistemi şu şekilde almıştım: İşlemci: AMD Ryzen 5 3500 Anakart: GIGABYTE B450M S2H E.Kartı: GIGABYTE 1660 SUPER OC Ram...
  7. redlinetr

Steamde En Çok Oynadığınız 5 Oyun Hangileri?

Benim liste şu şekilde: Sizin nasıl ?
  8. redlinetr

Corona İzolasyon Konusundaki Saçmalık

Ayın 20sindeki otobüs yolculuğunda temaslı durumuna düştüm. 5 gündür evdeydim. Bugün aile hekimi aradı durumumu teyit etmek için. "İyiyim baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. İzolasyon süresi bitiminde aşı olacağım" dedim. Kadın bana "eğer koronaysanız aşı olmanız size zarar verebilir. en az 1...
  9. redlinetr

İnceleme James Donkey 610s Mekanik klavye incelemesi (Red Switch)

Forumdaki en iyi incelemelerden biri. Adamsın. Alacaklar için iyi bir inceleme.
  10. redlinetr

Elraenn Ve Donanım arşivi tartışması.

Olayın en baştında DA-3 tanıtımında Abdullah "İndirim yaptık diyip pahalıya satıyorlar" minvalinde bir şey söylemişti. Sanırım bunun üstüne Elraen de "Aynı şeyi siz de yaptınız" gibi bir şey söylemişti. Fakat konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Aydınlatacak biri var mı ?
  11. redlinetr

Gamebooster or powerboost kasa?

Powerboost x-58'in serinliğine kefilim. PSU konusunda ise aynı fiyata daha bilinen psular var ama kasası buz gibi.
  12. redlinetr

Playstation'um çalındı ve adam şuan aktif

Savcılığa gitmen gerek direk. Hesabı kullananın IP adresinden bulunuyor. Daha önce hesap nerede ne zaman açılmış belli oluyor.
  13. redlinetr

Rtx 2060 beni korkutuyor...

Hangar 13 yüzünden öyle korkma.
  14. redlinetr

2.EL Sistemde F/P İçin Nasıl ?

Beyler 1660'lı 6 civarına pc toplama ya da toplu pc atma şansınız var mı ?
  15. redlinetr

2.EL Sistemde F/P İçin Nasıl ?

Ryzen 5 2600 B450M Gigabayt Gtx 1650 Süper 16 GB 2666 MHz (Apacer) 240 GB Sandisk Ssd 1 Tb Hdd 2.el garantisi mevcut olarak 5.250 demiş fiyatına. Nasıl uygun mudur ?
  16. redlinetr

Beat nasıl olmuş? (17)

29. saniyede daha bi hızlı girse efsane olurmuş.
  17. redlinetr

SAYGI Bir Ercüment Çözer Dizisi.

20 bölüm en fazla sonra Behzat Ç. gibi kalkar piyasadan.
  18. redlinetr

Üniversiteler Bilgisi olan varmı

YÖK açıklama yaparsa belli olur. Bence Güzde açılmayacak ama baharda açılacak.
Top Bottom