Arama sonuçları: *

1. R

HP Laptop Usb Okumuyor

Merhaba arkadaşlar elimde HP Pavilion - 15-cs3008nt model bil laptop mevcut laptop garantisi bittikten sonra usb portları çalışmıyor windows usbleri görmüyor. windows kaynaklı olduğunu düşünüp internet üzerinden format attım fakat sorun tekrar düzelmedi usb portuna hdd bağladığım zaman hdd yi...
  2. R

Hp pavilion 15 cs3008nt portlar çalışmıyor

İnternet üzerinden format atabiliyorsunuz çoğu bilgisayar destekliyor. Portlarda herhangi bir sorun yok bios ta çalışıyor gözüküyor fakat hiç bir türlü görmedi.
  3. R

Hp pavilion 15 cs3008nt portlar çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar elimde hp pavilipn 15 cs3008nt model bir laptop var laptop un garantisi bittikten sonra usb ve kart okuyucu portları çalışmıyor bios da usb göremiyorum windows kaynaklı olduğunu düşünüp internet üzerinden windpws format attım fakat sorun düzelmedi hp test modunda kontrol...
  4. R

Gigabayt P750GM 80+ Gold Full Mödüler Yardım

Arkadaşlar bilgisayarımda 2 tane güç kaynağı mevcut gigabayt marka olan güç kaynağım bozuldu servise göndereceğim fakat güç kaynağının güç kablosunu karıştırdım gigabayt marka psu nun güç kablosunun markasını bilen var mı ?
  5. R

AMAZON JAPONYA SATIN ALMA

Amazon japonya sitesinde dslr kameram için lens buldum uyguna fakat alışverişi yapıp banka kartım ile ödeme yaptığımda banka provzyon kesiyor ama ürün ödemesini yapamıyorum farklı banka ile tekrar denedim yine satın alamadım bilgisi olan yardım edebilirmi ziraat bankası iş bankası bu iki...
  6. R

MSI B550M PRO CPU DEGUP EROR

Merhabalar Arkadaşlar msi b550m PRO anakart ta bios da bir kaç farklı ayar yaptım fakat bilgisayar açılırken anakart üzerinde cpu degup ile vga DEGUP ledleri yanıyor bios a girince bios herhangi bir tepki vermiyor biosun çoğu yeri gözükmüyor ve hicbirturlu ayar yapamıyorum bios testlerim...
  7. R

Araç kamerası Tavsiyesi

Merhabalar değerli arkadaşlarım aracım için araç kamerası almak istiyorum fakat bir kaç model arasında kaldım 1- xiaomi 70mai 2-xiaomi 70mai 1s 3-xiaomi 70mai pro 4-xiaomi 70mai A500 PLUS 5-360 g500h birkaç sitede bakılınca tavsiye ürünleri olarak sunulmuş fakat 360 G500H ürün sorunları var 2...
  8. R

Evga Rtx 3060 XC mining sorunu

arkadaşlar nvidia rtx 3060 için 470.05 driver oc ayarlarını buldum 48mh/s sabit kazım core clock -50 memory clock +1200 power limit%72 fan speed 80 EVGA RTX 3060 12GB yorum atan herkese teşekkür ederim. 1626134431 48 mh/s sabitleyebildim ayarları paylaştım
  9. R

1626128332 Nvidia nin 470.05 versiyon ekran kartı driverı ile kısıtlama kalktı şuan hicbir ayarına dokunmaz isem 39-42mh/s değerlerini alıyorum fakat her türlü ayarı denedim oc yaptigimda kart belli bir süre sonra 0.00mh/s görüyor oc yapmazsam stabil 40-42 arası mining yapıyor yabancılardan...
  10. R

Merhaba arkadaşlar elimde evga rtx 3060xc 12gb ekran kartı bulunuyor bu kartla mining yaptığım zaman sorunsuz 41mh/s kazıyor fakat msi afterburner iLe OC yaptığımda 49-51mh/s değerlerine çıkıyor fakat 1 2 kere işlem yaptıktan sonra mining işlemini kesiyor bilgisi olan yardimci olabilir Mining...
  11. R

HP DESKJET 2632 için kartuş dolum seti

Yazıcının orjinal kartuş'unu pahalı olduğundan dolayı kartuş dolum seti almak istiyorum fakat kartuş dolum setinde HP DESKJET 2632 için kaliteli marka var mı önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkese :)
Geri