Arama sonuçları: *

1. B

LC32G55TQ 32 inç 144 Hz moinöre hangi ekran ekran kartını almalıyım

LC32G55TQ 144 Hz 2 k monitör aldım fresycn özelliği varmı bulamadım ama rtx 3060 mı daha iyi gider yoksa rx 5000 serisimi daha iyi olur 2 k da oyun oynamak için birisinin dlss özelliği diğerinde rtx özelliğinden bilemedim Anakart b450 m tomahawk Max 16 GB ram Ryzen 3 2200 g 3.50 GHz işlemci
  2. B

Xiomi resmi note 11 pro ekranda çizgi

Merhabalar. Telefonu yağmurun altında birkaç saat kullandım sonra dokunmatiği gitti Prince yatırdım sonra ara ara kontrol ettiğimde geldi o sırada şarzdaydı.prince yatırdığım için kulaklı giriş yerine ve şarz soketi yerine prinç girmişti çıkarttım onları.Şimdi tam kulaklık giriş yerinden aşşağı...
  3. B

Adını bilmediğim bir hata

Monster abra 1660 ekran kartlı olanlardan Ablam laptopu şarzda bırakıp kapatmış.ben aldığımda laptop kapalı bir şekildeydi ama sıcak ve fanları çalışıyordu.sonra açtım. Bu sorun var dedi sonro ok basıp gittim bios moduna attı galiba oradan contineye basrım sonra system an deviceded gibi aygıt...
  4. B

İtopyadan tek başına ekran kartı satılıyormu

İtopyadan rtx3080 ti almayı düşünüyorum acaba sistem toplamadan sadece ekran kartını verirlermi
  5. B

2500 TL civarı monitör önerisi

2500 TL civarı monitör arıyorum İnternetten aldığım zaman garantisi nasıl oluyor. Trendyol veya benzeri bir siteden aldığım cihazın garantisi nasıl sağlarım İnce çerçeve 1920x1080 144 Hz Rekabetçi oyunlar oynuyorum ona göre kavisli model ne işe yarıyor düz ne işe yarıyor. Apu sistem kullanıyorum...
  6. B

video çekerken kasıyor

Merhcaba sitemim AMD RYZEN 3 2200G İŞLEMCİ B450 tomahawk max vega anakart 8 gb ram ekran kartı radeon vega 8 bilgisayarımda rocket league lol gta 5 videoları çekerken kasmıyor ama valorant videoda kasıyor. Obs ve windowsun kendi şeyi olan win+g dende çekmeyi denedim ama çekerken bazaen kasıyor...
  7. B

Yeni anakart aldık görüntü gelmiyor

Bios atamıyoruz o sıkıntı işte
  8. B

Var ona tecnattaki recep baltaşın videosunu izleyerek flasha bios güncellemesi dosyası attık adamın yaptığının aynısını yaptık olmddı nasıl yapabiliriz yardım ederseniz sevinirim 1619280363 Var ona tecnattaki recep baltaşın videosunu izleyerek flasha bios güncellemesi dosyası attık adamın...
  9. B

Msı b450 tomahawk max anakart İşlemci ryzen 3 2200 G 8gb Ram bios güncellemesi atmaya çalışıyorum atamıyorum kırmızı ışık yanıyor sürekli bios güncelleme tuşu yanında
  10. B

Vatandan sıfır SI B450 TOMAHAWK ANAKART aldım. İçinde işlemci ve Ram taktırdım ssd ve harddiskim vardı. Ssdyi taktım açılmadı hiç bir şekilde format menüsü veya boot menüsü gelmesi gerekiyor gelmiyor hiç bir şekilde ekran nasıl halledebiliriz
  11. B

Hiveos anakart güncelleme nasıl yapılır

Mining yaparken flash diske hiveos attık kullanıyorduk. Yeni anakart aldık taktık çalıştırdık ama 2 ekran kartı çalışmadı ekran gelmedi. Hiveosdan baktığımda eski anakart a320mf gözüküyor. Yeni aldığımız anakart İn bilgisini nasıl güncellerim msı b450 tomahawk
  12. B

RX 570 4GB İLE ETHEREUM

Kazsan bile getirisi çok düşük oluyor ben tek Rx570 8gb ile 100 lira 2 haftada kazıyor am elektrik parasında var onun yerine bir tane 5700 xt 8gb al 55 mh veriyor bende 170 mhlik sistem var
  13. B

oyunlarda ses gidip gelmesi

1 kere olmuyor sürekli 3 4 saniyede 1 bu diğer oyunlardada yapmaya başladı
  14. B

Amd radeon rx570 8 gb Ryzen 3 3100 8gb ram 650 wat psu 480 gb ssd 1610932615 Sadece lol oynarken ama gta oynarkende kasıyor birdenbire
  15. B

Merhaba oyunlarda ses gidip geliyor bu beni çok rahatsız ediyor.Gündelik işleri yaparken olmuyor yalnızca oyun oynarken oluyor yardım edebilirmisiniz?
  16. B

Meşhur o konu ''Donanıma ayrılmış bellek'' sorunu.

benimde öyle ama hala yarısını kullanabiliyorum
  17. B

Yardım Gaming gen tr bazı garanti belgeleri yok

o zaman müştei temsilcisini ara ve hata olduğunu söyle
  18. B

Yardım Gaming gen tr bazı garanti belgeleri yok

kutular ayrı bir şekilde geldiyse tek bir kutunun içindedir yoksa kutunun çıkarılan parçalarını çıkar oraya bak veya bazı garanti belgeleri kullanım kulavuzuyla birleşik geliyor yani kullanım kulavuzunun en arka sayfasına bak
  19. B

Yardım kullanılabilir ram miktarı yükseltme ve gta 5 de drop

Merhaba.sistemim 64 bit ve 8 gb ramim var ama her defasında kullanılarbiir ram değişiyor bunu nasıl düzeltebilirim? gta 5i 2 ayönce oynarken full ayarlarda çalışıyordu ve hiç bir sorun olmuyordu şimdi ise normal ayarlara almama rağmen drop giriyor bunu nasıl düzeltebilirim sadece gta 5 de...
  20. B

bios pilinin çıkarılması ve oyunların kasması

Nasıl yapacağım bunu
Top Bottom