Arama sonuçları: *

1. Kerem Ağbal

Özbekistanda Tax free var mı

%10 kadar olması lazım Gürcistan'da emin değilim ama
  2. Kerem Ağbal

Elektro gitar önerisi

selam elektro gitar alacağım 2 3 ay içerisinde bütçe 10k falan biraz üst biraz alt olur sıfır almayı düşünüyorum ama temizse ikinci el de olur yeni başlayacağım ama uzun zamandır tutkunu olarak dinliyorum 0 dan başlayan biri değilim yani az çok pena tutmuşluğum var hayko cepkin, şebnem ferah...
  3. Kerem Ağbal

Hoca yalan mı söylüyo(yalan ücretli olsa kredi çeker bu ********)

Ya komisyon için böyle yapıyorlar milleti keriz sanıyorlar
  4. Kerem Ağbal

Hoca yalan mı söylüyo(yalan ücretli olsa kredi çeker bu ********)

Kuzenimin spor hocası salonlara 1. kalite, müşterilere 2. kalite supplement veriliyor dedi bana kakalıyormuş gibi geldi sizce nedir durum?
  5. Kerem Ağbal

BLUETOOTH KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Qcy HT05 melobuds kullanıyorum gayet memnunum 2 yıl oldu bir sorun yaşamadım ama fiyatı daha aşağıda onun hem satışı da yok sanırım daha üst qcy ürünlerine bakabilirsiniz gerçekten öneririm yakınlarıma da tavsiye edip aldırmışlığım var qcy gayet memnunlar
  6. Kerem Ağbal

Öneri Bu fiyata ne önerirsiniz

Babam araba alacak, 800.000 liraya (maks 900.000) ne önerirsiniz? Uzun yıllar ford kullandı focus ve fiesta modelleri ikisinden de çok memnun kaldık tekrar fokus almak istiyor 1 2 ay içerisinde ne önerirsiniz. Volvo v40 ve ya focus düşünüyoruz.
  7. Kerem Ağbal

BASİT bir 5. sınıf matematik sorusu

Bitmiyorrr bitmiyorrrrr 😡 1737217178 Bende bir kaç saat önce öğrendim dkdjdjjdjd
  8. Kerem Ağbal

Chat gpt 4.0'e sordum, cevaplarında kendisiyle çelişti
  9. Kerem Ağbal

Bence şöyle ki: D şıkkında [AC] kapalı demiş yani AC doğrusu üzerinde 2 farklı nokta tanımlamış ve kapalı olarak yazarsa doğru parçası olarak demiş yani doğru ama C şıkkında BE] kapalı demiş E yi kapalı yaptığında doğru kabul ederiz çünkü E yi [BE ışını üzerinde bir nokta olarak tanımlamış ama...
  10. Kerem Ağbal

Bence BE] de B'yi kapatmadığı için yanlış
  11. Kerem Ağbal

Bence C ama soru yanlış diyenler var cevap anahtarı da C diyor
  12. Kerem Ağbal

Yardım Ekran GG Oldu Beyler

hadi bee tamam hocam teşekkür ederim
  13. Kerem Ağbal

hocam ortalama ne kadar fiyat isterler 1719146154 eyvallah hocam
  14. Kerem Ağbal

Telefonum -Redmi Note 10S- ranzanın üst katından halıya düştü. Dışında herhangi bir sorun yok. Önceden de düşüyordu ama hiç bir şey olmamıştı. Bu sefer ekran tamamen gitti. Hiçbir şekilde açamıyorum. Sadece sağ üst köşesinde küçük bir kısımda ekran var ama o da hemen gidiyor ne olduğunu...
  15. Kerem Ağbal

Yardım Mi Band 4 Bildirim Sorunu

Hocam dur çözmemiz lazım şunu
  16. Kerem Ağbal

Yardım Mi Band 4 Bildirim Sorunu

Telefona gelen bildirimler, çağrılar bilekliğe düşmüyor. Denedim çözemedim yardımm
  17. Kerem Ağbal

Instagram Instagram dmden mesaj atamıyorum

Instagram'da dmden hiç bir etkileşimde bulunamıyorum, ne ifade bırakabiliyorum ne mesaj atabiliyorum hiç bir şey yapamıyorum. Daha önceden bir arkadaşıö yaşamıştı çözemedi o da. Telefon eski olduğu için mi acaba? Model Samsung Galaxy Note 4.
  18. Kerem Ağbal

Redmi Note 10 S MIUI 14 Güncelleme Sorunu

Hocam dosya da çok yok ki sadece uygulama var ki öyle çözüleceğini sanmıyorum güncellemede kararlı 3 GB gösteriyor ve 9 GB yer de boş zaten
Geri