Arama sonuçları: *

1. R

Pc Kendini Resetliyor

hocam sistemi çok fazla yoracak bişey oynamıyorum ki lol ve valorant hepsi bu. Kaldı ki resetleri hiç bir zaman oyundayken atmadı. boştayken, youtubedayken ve twitchde yayın izlerken attı reset. 1600108007 SSD nin bozuk olup olmadığını test edebilecegim bir program vs var mı ?
  2. R

Pc Kendini Resetliyor

youtube ve twitchdeyken reset attıgında aynen dedıgınız gıbı ses donması ve ekran donması olup resetliyordu kendini. 1600107588 kanka pcnin ısındıgını dusunmuyorum 3 önde 2 tepede 1 arkada fan var 1660 süper ryzen 2600 var valorant düşük ayarlarda ve 144 sabit oynuyorum. Zaten bugune kadar hiç...
  3. R

Pc Kendini Resetliyor

Format atıp Memtest de test ettim 4 saat civarı sürdü hiç hata bulmadı. Az önce masa üstünde lol'e girerken yine reset attı. PSU sorunlu desem oyunlarda neden reset atmıyor da durduk yere masaüstündeyken reset atıyor. İşlemci de sıkıntı olabilir mi?
  4. R

Pc Kendini Resetliyor

Hocam çözüm olmadı. Sizce sorun RAM de midir?
  5. R

Pc Kendini Resetliyor

Tamamdır hocam teşekkürler deneyip döneceğim inşallah 1599823657 Tamamdır hocam teşekkürler deneyip döneceğim inşallah
  6. R

Pc Kendini Resetliyor

Priz voltaj konusunda ne düşünüyorsunuz var mıdır bunla bir ilgisi? 1599821255 sorun şu ki ben youtube da takılırken yaşadım reset sorununu.
  7. R

Pc Kendini Resetliyor

Ramleri çıkarıp silip tekrar takmam da fayda olur mu peki?
  8. R

Pc Kendini Resetliyor

Öncelikle teşekkürler yardım için. Formatı neden tavsiye ettiniz virüs ihtimalinden dolayı mı? Her gün stabil 3 saat valorant 1 saat youtube takılan birisiyim virüs olacağını pek düşünmüyorum. Bir arkadaş Ramleri iyi oturtmamışsındır ya da prizlerde yeterli voltaj gelmiyor olabilir demişti...
  9. R

Pc Kendini Resetliyor

Merhaba arkadaşlar, nisan ayında aldığım sistemi 5 aydır sorunsuz kullanıyordum ama şu son 1 hafta da 2 kez aynı sorunu yaşadım. Öyle bilgisayarı yoracak oyun oynamıyorum. Lol ve Valorant oynuyorum. Sorunum şu 2 seferdir chrome da youtube da video izlerken birden ekran ve ses donuyor ve 2 3 sn...
Top Bottom