Arama sonuçları: *

1. CrawLu

Bu ayakkabı erkekte absürt durur mu ?

Müşteri yorumları güzel ve bi kaç tane fotoğraf gördüm birebir aynısı idi
  2. CrawLu

Bu ayakkabı erkekte absürt durur mu ?

Arkadaşlar ayakkabı çok hoşuma gitti ama kadın ayakkabısını andırıyor ne diyorsunuz?
  3. CrawLu

144 hz monitor 60 hz gibi

aoc 24g2u 1631723290 144 hz de çalışıyor ama takılıyor gibi arada kasıyor gibi fps kaynaklı oldugunu sanmıyorum
  4. CrawLu

sorun fps ise fps e çözüm bulmam mı lazım
  5. CrawLu

merhaba monitörüm 144 hz valorant ta oynarken sanki 60 hz gibi geliyor görüntü takılıyor internet kafede oynadığım 60 hz ile aynı nvdia ayarlarında 144 hz de dp ile bağlı sorun ne olabilir ?
  6. CrawLu

Bilgisayarda performans düşüklüğü

Onlar ne oluyor tam olarak bilmiyorum 1628550265 en son dediğim gibi 6 7 ay önce güncelledim
  7. CrawLu

Bilgisayarda performans düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar bundan 7 8 ay önce bi bilgisayar aldım 1660 super Li falan valorant da fps 100 110 a kadar düşüyor içini 1 kere temizledim macunu yenilemem gerekiyor mu sizce performans düşüklüğünün nedeni nedir ?
  8. CrawLu

Monitörde ölü piksel

O nasıl oluyo
  9. CrawLu

Monitörde ölü piksel

Arkadaşlar merhaba monitörüm aoc24g2u dün farkettim monitörde ölü piksel oluştu fotoğrafını koyacağım ama ölü piksel olduğumdan eminim bu gün monitöre baktığımda ise hiç bir şey olmadığını farkettim nasıl mümkün olabilir ?
  10. CrawLu

Steam key ile ininal

Benim ismim yazmalıymış üstünde
  11. CrawLu

Steam key ile ininal

Onura kabul etmiyo :(
  12. CrawLu

Steam key ile ininal

Bundan sonra kullanmamayı düşünüyorum teşekkür ediyorum 1624434269 Peki nasıl çekebilirim parayı bi fikrin var mıdır reis
  13. CrawLu

Steam key ile ininal

Merhaba bi site üzerinden bi oyun hesabı satışı yaptım ama site ininal kart kabul etmiyor banka hesabı istiyor onun yerine steam key alıp parayı steam e yatırdıktan sonra steam üzerinden parayı ininal kartıma çekebilirmiyim ?
  14. CrawLu

iphone x alınır mı ?

merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
  15. CrawLu

valorant oyunlarımı nasıl kaydederim

Geforce experience var nasıl valorant oynarken ekran kaydı alacağım anlatabilirmisiniz ?
  16. CrawLu

Valorant 1280*960 ekran büyümesi

Crosa göre mi bulmam lazım o zaman
  17. CrawLu

Valorant 1280*960 ekran büyümesi

Valorant da viper main im ama 1280 e 960 da kullanıyorum ama attığım lineup lar gitmiyor 1920 1080 de oynayamıyorum bu sorunu nasıl düzeltirim
  18. CrawLu

Valorant kasma sorunu

Valorant da kasma sorunu yaşıyorum 1660 super var fps orta ayarlarda fps 90 a kadar düşüyor sorun ne olabilir acaba
  19. CrawLu

Sea of thieves ücretsiz oynama

sea of thieves ücretsiz nasıl oynanıyor sanırım mümkünmüş xb vb nasıl yapabilirim ya da steam de inidirime girermi sanırım 2 hafta once girmişti ?
  20. CrawLu

Kasam arada kapanıyor dokunduğumda

ne üzerinde bazen kendi kendine de kapandığı oluyor
Top Bottom