Arama sonuçları: *

1. M

RX470 sistem düşük performans veriyor

peki daha iyi bi işlemciyle bu ekran kartından ne kadar verim alırım yotubeda baktığım benchmarklarda rx470 in gta da 80fps aldıgını görüyorum yüksek ayarlarda bendeki işlemci yüzünden bu kadar fps kaybı olur mu cidden ?
  2. M

RX470 sistem düşük performans veriyor

Merhaba, Halihazırda kullandığım sistemim; RX470 R3 1200 8 GB RAM Yaşadığım sorun ise RX470 ile sanki almam gereken performansı alamıyorum. GTA'da ayarları ortaya düşüğe çekmeme rağmen 60 FPS 50 FPS civarı değerler aliyorum. Online'da bu değerler daha da rezalet. GPU kullanımına baktığımda ise...
  3. M

İslemcim oyunlara girince hızı düsüyor

Güzel bi bakıma göndericem laptopu fanların yağlanması termal macun yenilemesi hava çıkışın temizlenmesi falan bunun dışında vakumlu soğutucu ve normal laptop sogutucusu 2 si bi arada olarak kullanicam 20 derece kadar isi kaybi yasayacagimi dusunuyorum
  4. M

İslemcim oyunlara girince hızı düsüyor

Arkadaşlar selam Ben bi notebook kullanicisiyim intelin i5 8250U işlemcisini kullanıyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde 10 dakika oynamam sonucunda işlemcinin hizi 1.5-1.6 civarlarında sabit kalıyor normalde 3.4 civarlarında olan işlemci hizim oyunlarda gereksiz fazla dusuyor fakat bu sırada...
Geri